mondtam en neked,de nem hallgattal ram :DD
kellemes volt. igazán. s igazatok volt. felesleges volt a bugyik közt válogatnom. egy pillanat alatt lekerült.
és ez elég rossz érzés ám, mert órákat álldogálunk mi nők a bugyiboltban, hogy a legszebbet válasszuk vételre, aztán... a hapsik meg sem csodálják. a lényeg, hogy lecsusszanjon :)
és ez elég rossz érzés ám, mert órákat álldogálunk mi nők a bugyiboltban, hogy a legszebbet válasszuk vételre, aztán... a hapsik meg sem csodálják. a lényeg, hogy lecsusszanjon :)
de azert gondolom a te delutanod kellemesebb volt :D
soriket...
akkor már ketten ülünk a gége előtt :) szép volt a délután, látom :)
én abszintot kortyintgattam. te?
én abszintot kortyintgattam. te?
en meg nem ....
jól elvoltatok, mig én... mig én :) szóval, az a lényeg: nem kell analizálni :) vagy análizélni :) vagy miszösz :) jól éreztem magam. mindenki alszik?
udvarlas holnapra marad....de kepek azert johetnek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 18:21
héééééééé, arról volt szó, hogy udvarolsz, és nem arról, hogy képeket csikarsz ki tőlem:)
Holnap folytassuk, elkésem, mennem kell. puszi ide-oda. Over
héééééééé, arról volt szó, hogy udvarolsz, és nem arról, hogy képeket csikarsz ki tőlem:)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 18:14
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok! És megradadva az alkalmat szeretnélek emlékeztetni igéretedre! Ilyen szép, és kívánatos cicit még szívesen nézegetnék, gondolom mások is!
Persze a buja gondolataid is izgatóan hatnak a képernyő mögött ülő férfiak fantáziájára.
Persze a buja gondolataid is izgatóan hatnak a képernyő mögött ülő férfiak fantáziájára.
Annak viszont kimondottan örülök, hogy sikerült a figyelmed másfelé terelnem a külföldi zenészekről:-)
Ok! És megradadva az alkalmat szeretnélek emlékeztetni igéretedre! Ilyen szép, és kívánatos cicit még szívesen nézegetnék, gondolom mások is!
sajnos még nem tudtam teljesen engesztelődni...tudod, még nem láttam a képet...szóval lehet még kicsit udvarolni
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ezek szerint hatásos volt a kiengesztelő szmájli?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 17:50
tartok tőle, hogy igen:) elképzelem a sok kis emberkét, rohangálnak a gépemben, viszik az infokat ide-oda...és egyszercsak megállnak, harapni lehet a csendet...mély sóhaj, és azt mondják: aouhhh, és mmmmm, és ó ó ó, és még azt is: ejjjjha...és állnak meredten a képed előtt...csorog a nyáluk, és az álluk is leesett....héééééééééé! én is akarom látni jesus állatiara szép farkát!!!!!!
Köszönöm a farkam nevében. Ő túl merev ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyen.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tartok tőle, hogy igen:) elképzelem a sok kis emberkét, rohangálnak a gépemben, viszik az infokat ide-oda...és egyszercsak megállnak, harapni lehet a csendet...mély sóhaj, és azt mondják: aouhhh, és mmmmm, és ó ó ó, és még azt is: ejjjjha...és állnak meredten a képed előtt...csorog a nyáluk, és az álluk is leesett....héééééééééé! én is akarom látni jesus állatiara szép farkát!!!!!!
a kis trojaiak
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem nem a küldött képem miatt:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 17:41
teee! én nem tudom mit küldtél nekem, de a freemail teljesen összeomlott
Nekem sem megy, majd később nézd meg.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 17:41
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Szakesz