számtantanár vagy?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

választottam a csajoknak egy hagyományos rózsaszin koszorúslány ruhát...még nem a legtökéletesebb, de most nincs időm böngészni....de majd ők úgyis keresnek maguknak valamit
Hi-hi dehogy. Legföljebb a másnaposágot próbálom kivonni magamból
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor már 2 alapmüvelet sikerül,még nézd meg a pénztárcádat és gyakorolhatod az osztás-szorzást is....
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Én jobban szeretnék egy többet takaró ruhát:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 09:07

választottam a csajoknak egy hagyományos rózsaszin koszorúslány ruhát...még nem a legtökéletesebb, de most nincs időm böngészni....de majd ők úgyis keresnek maguknak valamit

az a baj, hogy ha horzi videóz, akkor tuti, hogy a film nem állna másból csak mellekből és seggekből...és amikor az unokáimnak mutogatnám, akkor ezt kéne mondanom: ez itt charlotte nénikéd dekoltázsa...ez itt pille unokanénéd bal melle...ez itt katicika tanti feneke...ez itt bébé mami jobb seggpartja
és akkor jesus szertartásáról még nem is beszéltem: aki tudja, hogy a menyasszonyt hányan kefélték meg az esküvője előtt, az vagy mondja meg most, vagy hallgassa el örökre
akarod e prune az itt megjelent .... leszopni?

és akkor jesus szertartásáról még nem is beszéltem: aki tudja, hogy a menyasszonyt hányan kefélték meg az esküvője előtt, az vagy mondja meg most, vagy hallgassa el örökre

Igazat szóltál:-), és ez miért baj? Ez a fajta naturizmus is része földi porhüvelyünk életének.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 11:00

az a baj, hogy ha horzi videóz, akkor tuti, hogy a film nem állna másból csak mellekből és seggekből...és amikor az unokáimnak mutogatnám, akkor ezt kéne mondanom: ez itt charlotte nénikéd dekoltázsa...ez itt pille unokanénéd bal melle...ez itt katicika tanti feneke...ez itt bébé mami jobb seggpartja
akarod e prune az itt megjelent .... leszopni?

alapvetően nem volna baj, de! az első kérdésedre biztos többen jelentkeznének, és kihűlne a leves mire a végére érnénk...a másodikra meg igent kéne mondanom, és háááát....
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 11:19

Igazat szóltál:-), és ez miért baj? Ez a fajta naturizmus is része földi porhüvelyünk életének.

esküvői dekoltázsom

a koszorúslányok fehérneműje
Éljenek a koszorúslányok viseletei:-)Vajh miért szopizza az ujját?
Sziasztok!Sikerekben gazdag boldog uj évet kivánok mindenkinek!!!

nah, találtam egy képet a csajokról:) de az egyikőjük még nem vette fel a cuccost, ezért nincs a fotón:)
Az lehet, csak kár, hogy 80-90es évek beli fotók...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor már inkább ez :-DNaptár
De jó csaj!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
figyelj joe! a szándékot nézd jó? és mellesleg pont ugyanolyanok a csajok a te naptárodon, életszerűtlenek, agyonsminkeltek és beállítottak! (orrfelhúzós szmájli) ahelyett, hogy beraktál volna nekem egy szuperszexi pasis naptárat
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Ma értem haza,non-stop meló volt.
Remélem mindenki kibulizta magát.
Én majd hétvégén egy vendéglátós bulin bepótolom,addig is iszom egyet....
Ma értem haza,non-stop meló volt.
Remélem mindenki kibulizta magát.
Én majd hétvégén egy vendéglátós bulin bepótolom,addig is iszom egyet....
ahogy nézem nem vagy a legjobb hangulatodban :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 12:59

figyelj joe! a szándékot nézd jó? és mellesleg pont ugyanolyanok a csajok a te naptárodon, életszerűtlenek, agyonsminkeltek és beállítottak! (orrfelhúzós szmájli) ahelyett, hogy beraktál volna nekem egy szuperszexi pasis naptárat