de VELED van!!!!
ne irigyeld! a szoba közepin fekszik. per pillanat mély álomban.
irigylem
itt mióta besötétedett, azóta megy a lövöldözés. mackót istápolom a szobában. ki sem meri dugni az orrát.
nem érdemes,minnyá lövöldöznek,ugysem lehet aludni
nem mész aludni?
kösz,viszont!
akik nem birják kivárni az éjfélt, s most indulnak aludni, azoknak szép álmokat kivánok.
B.Ú.É.K
Boldogabbat, szebbet, teljesebbet, mint az idei volt. És mindenek fölött jó egészséget mindannyiunknak!
Mindenkinek Boldog Ůjévet kívánok!!!!
Viszlát 2007-ben!
Viszlát 2007-ben!
felöltöttem ünnepi ruhám én is.
mindenkinek boldog ma éji partit kivánok.
mindenkinek boldog ma éji partit kivánok.
Boldog újévet a nappali úrnőinek, és minden vendégének!!!
(puszi) (Puszi)
(puszi) (Puszi)
B.Ú.É.K MINDENKINEK
de, kihagytam: SZONI...neki is minden jót:):):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ugye nem hagytam ki senkit?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 15:35
nah...lassan elmegyek rendbe szedem a konyhát, elvégzem az ezévi utolsó simitásokat...előveszem az esti gúnyámat...és iszom egy kávét:):):)
mindenkinek legyen szép estéje, szép óévbúcsúztatója, és még szebb új esztendeje
minden kedves nappalilakónak sok-sok szerencsét
PILLE, CHARLOTTE, BÉBÉ, KATICIKA, CUNCUS, PARA, SURDA, RUMI, JOE, TOM, JESUS, JULES, MALAC, VAZI, KRAPU, SONKÁS, CPT....B.Ú.É.K.
mindenkinek legyen szép estéje, szép óévbúcsúztatója, és még szebb új esztendeje
PILLE, CHARLOTTE, BÉBÉ, KATICIKA, CUNCUS, PARA, SURDA, RUMI, JOE, TOM, JESUS, JULES, MALAC, VAZI, KRAPU, SONKÁS, CPT....B.Ú.É.K.
nah...lassan elmegyek rendbe szedem a konyhát, elvégzem az ezévi utolsó simitásokat...előveszem az esti gúnyámat...és iszom egy kávét:):):)
mit beintegetel utána? utána fürdőzés. mert kissé fárasztó volt a takaritás.
jót szólottál
a pókhálók maradnak
a pókhálók maradnak
Prune kedvéért a pókhálókat hagyd meg,jóóóóó?!

Gennyzsakszem

Mandy Bright