hát hogy a fenébe ne néztem volna... hát nem csókolgatta annak a szottyadt lotyónak a kacsóját?!?!?!?!?!?!brrrr.....és milyen édes lehetett az esküvőjén is:):):) jaj, imádom azt a pasit...és mellesleg milyen igaza van, ami a menyasszonyokat illeti...nincs valami jó kis esküvős sztoritok? saját persze...nekem nincs:(:(:(:( esküvőm se volt még...és tartok tőle már nem is lesz:(:(:(:(:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 23:00
Törölt felhasználó (21812)
Prune! Nézed (nézted) a Heti hetest?
Olyan szexi a Hajós az öltönyében és a szépen megfésült hajával. Hhhhjjjjjaaaaaaaaaaajjjj
Olyan szexi a Hajós az öltönyében és a szépen megfésült hajával. Hhhhjjjjjaaaaaaaaaaajjjj
szóval hajós miatt van csend? igy már érthető!
no, szép éjt, nappali, hiv a puha párna :)
no, szép éjt, nappali, hiv a puha párna :)
Prune! Nézed (nézted) a Heti hetest?
Hát, most Fejér megyébe költöztem ideiglenes lakcímre :-)
De azért voltam itt is...
De azért voltam itt is...
merre mászkázol egész nap? ritkán látunk... :)
Surdinak itt hagyok egy képet, mert talán holnap már gépnél lesz.
Surdikám, így várok rád, kémlelem a távolt, jössz-e már?
Surdikám, így várok rád, kémlelem a távolt, jössz-e már?
Fotósorozat? Csak nem magadról (magatokról?)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 17:52
Szia pillém!:)
Igen vipes lettem mert elég sok pontot gyüjtöttem a fotósorozatokkal.
Mondom magamnak akkor megnézem milyen a vip érzés amikor soronkívül benegednek a legmenőbb klubokba.
Pl: a roxbury-be!
Mondom magamnak akkor megnézem milyen a vip érzés amikor soronkívül benegednek a legmenőbb klubokba.
Szia Vadlovacska! Hiányoltalak a minap. Jó, hogy benéztél :-)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
meg egy néhány sós heringet....
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 01. hétfő 18:07
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 01. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
a turmixba aki akrja még tehet egy kis mézet vagy vanilliás cukrot ízlés szerint vagy egy kis rumot...
a turmixba aki akrja még tehet egy kis mézet vagy vanilliás cukrot ízlés szerint vagy egy kis rumot...
klassz vip-előnyöket.
No most már mennem kell...
Az biztos , ugyanis vipesként sok disznó videót nézhetsz meg a ggtv-n!
Okszi ugorjunk a kádba egy újávi fürcsire de vigyázz nehogy valami beléd akadjon amíg a hátadat mosom!
Okszi ugorjunk a kádba egy újávi fürcsire de vigyázz nehogy valami beléd akadjon amíg a hátadat mosom!
no, azért a pezsgőfürdőre még emlékszem, nem bánnám, ha megmosnád a hátam
lassan én is beváltom a pontjaim, mit összeirkáztam. attól majd visszajön az igazán piszkos fantáziám
lassan én is beváltom a pontjaim, mit összeirkáztam. attól majd visszajön az igazán piszkos fantáziám
Ez nem szép tőled!
Így kezded az újévet, hogy semmi sex semmi piszkos fantázia?!
Ejj-ejj csalódnom kell az én kis pillémben?!
Így kezded az újévet, hogy semmi sex semmi piszkos fantázia?!
Ejj-ejj csalódnom kell az én kis pillémben?!
te horzi, valahol elveszitettem szilveszter éccakáján a piszkos fantáziám! most hogyan fogom elképzelni a feltétet fennnségesss koktélodon?
nem jólk öüsszerázom mint Tom Cruise a coctailba és ha van kedves hölgy aki sokat fizet akkor extra feltétet is teszek a turmixra, hogy mit azt a /piszkos
/ fantáziádra bízom!
/ fantáziádra bízom!
Szia pillém!:)
aztán erjedni hagyod egy hónapig?
A recept a következő: végy 1 kg narancsot, 2 db citromot, 2 db banánt és 1 almát.
Nyomd ki a narancsok levét és öntsd a trumixgépbe+ a citromot.
Add hozzá a banánt és az almát.
Turmixold össze és öntsd fel egy negyed liter szénsavmentes ásványvízzel.
Nyomd ki a narancsok levét és öntsd a trumixgépbe+ a citromot.
Add hozzá a banánt és az almát.
Turmixold össze és öntsd fel egy negyed liter szénsavmentes ásványvízzel.

Gennyzsakszem

Mandy Bright