És hova tünt ujdonsült főnökünk? Lehet máris a sok adminisztráció idejét veszi?
előttem már térdepelnek, miatyánkot rebegve :) úgyhogy én már nem térdeplek.
persze, hacsak mmepruneADMIN nem zavar a kukoricára.
persze, hacsak mmepruneADMIN nem zavar a kukoricára.
Azért Frajd tanulmányt írhatna elszólásaidból a térdelés tárgykörében:-)
Tiltsd ki Tom1019-et, mert csúfolkodik, és azt mondta, hogy az én édöskörösztapám gyengébb az ő édöskörösztapjánál, és ellopta a babarongyaimat is, a galád(zokog szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így nem jó, ha a többség térdel valakinek (kiknek) lejebb kell osonniuk.
nem is szólok többé
- térdeplésügyileg

De,de,de csináld.
parával jót kacagunk a mesen

megéheztem. sütök egy kis krumplit. pucoljak még valakinek?

Mind leboruljatok: Mme, a királynőnk!!!

(na ezt a képet már az új ADMINnak kellett vonya javítani, de most még besegítek: tomadmin)
Kedves pillécske, igen, jöhet. Addig a bepácolt húsokat elkezdem sütni a faszénen.
ne sokat süss, nem vagyok nagy húsevő

lesz gomba, hagyma, padlizsán, répa, patiszon, stb is. A kedvedért.
hogy sikerült elszúrni a képet? te sosem szúrod el...
padlizsánt és répát nem kérek... nem ceretem.
gyerekkoromban ettem a répát, a naon piciket huzigáltuk ki nagyi kertjéből, kicsit megtörölgettük, aztán hammm... az fini volt.
gyerekkoromban ettem a répát, a naon piciket huzigáltuk ki nagyi kertjéből, kicsit megtörölgettük, aztán hammm... az fini volt.
szóval írtam én a szerkesztőségnek zokogós szmájli ügyben, és azt írták vissza, hogy valami erotikus újdonságnak jobban örülnék én is, mint egy sírós szmájlinak...de ez nem így van...sajna úgy néz ki nem lesz zokogós szmájli:(:(
asszem az lesz a legjobb, ha mindenkit tiltok, és akkor csak én írkálom tele a nappalit
és hogy hogy jutottam ide? jó helyen és jókor kell nyalni
egyszer azt mondta valaki: sose a főnöknek nyalj, hanem a főnök főnökének:):):):)
szóval én se vazinak nyaltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 02. kedd 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 17:53
asszem az lesz a legjobb, ha mindenkit tiltok, és akkor csak én írkálom tele a nappalit

Törölt felhasználó (7767)
VIP

Tiltsd ki Tom1019-et, mert csúfolkodik, és azt mondta, hogy az én édöskörösztapám gyengébb az ő édöskörösztapjánál, és ellopta a babarongyaimat is, a galád(zokog szmájli)

most, hogy főnök lettél, szabad a medvebőr?

Látod most kiderült, minden út hozzám vezet:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 02. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 02. kedd 18:14

szóval írtam én a szerkesztőségnek zokogós szmájli ügyben, és azt írták vissza, hogy valami erotikus újdonságnak jobban örülnék én is, mint egy sírós szmájlinak...de ez nem így van...sajna úgy néz ki nem lesz zokogós szmájli:(:(
egyszer azt mondta valaki: sose a főnöknek nyalj, hanem a főnök főnökének:):):):)

NEM ÉS NEM!!!! tűnés onnan:)
menj térdelj le urad előtt és gyónj, amíg rád nem fröccsköli a szentelt vizét
menj térdelj le urad előtt és gyónj, amíg rád nem fröccsköli a szentelt vizét