basszus, para! téjjeg éhen halok! ahhoz pedig most fáradtnak érzem magam, hogy valamit kotyvasszak...
azért nézem egy öt percig a képet, hátha telit :)
mekkora vagyok! kitaláltam, hogyan könnyithetném meg életem: hétfőn charlotte, kedden mmepruneADMIN, szerdán katicika, csütörtökön para hoz nekem étket :) pénteken méregtelenitek :) szombaton magam főzök :) vasárnap pedig étterem :)
nektek is tetszik?
azért nézem egy öt percig a képet, hátha telit :)
mekkora vagyok! kitaláltam, hogyan könnyithetném meg életem: hétfőn charlotte, kedden mmepruneADMIN, szerdán katicika, csütörtökön para hoz nekem étket :) pénteken méregtelenitek :) szombaton magam főzök :) vasárnap pedig étterem :)
nektek is tetszik?

nálam ma van túrós csusza, cseréld fel a napokat....de ha akarod megparancsolom nekik/magamnak, hogy házhoz vigyék/em...gyere kajálni, amíg átérsz megsütöm a szalonnát:):):):)
ha eleg nagy az adag (es a parodat nem zavarja)akkor jovok en is :)))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:00

nálam ma van túrós csusza, cseréld fel a napokat....de ha akarod megparancsolom nekik/magamnak, hogy házhoz vigyék/em...gyere kajálni, amíg átérsz megsütöm a szalonnát:):):):)
képtelen vagyok járni!
tegnap este meg szerettem volna igazgatni lábkörmeim, s lábam nagyujjába szúrtam a kisollót! (majdnem azt irtam: nagylábam ujja
)
egész nap elténferegtem valahogy, hazafelé már sántán jöttem.
tegnap este meg szerettem volna igazgatni lábkörmeim, s lábam nagyujjába szúrtam a kisollót! (majdnem azt irtam: nagylábam ujja

egész nap elténferegtem valahogy, hazafelé már sántán jöttem.
És lol.. hol van mellőle a kakastöke?
csak azzal isteniiiiii
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

állandóan itt kacagok hangosan a monitor előtt
véleményetek szerint szeretett családom hány hónap után fog a sárga házba utaltatni?
mán nem tudom, mit gondolhatnak... szobája négy fala közt bezizzent a monitor előtt.

mán nem tudom, mit gondolhatnak... szobája négy fala közt bezizzent a monitor előtt.
húúúúúúúú! akkor én tovább éhezem! minden vackot megfőz az ember, borzasztó!
téjjeg szereted kakastökit? annyira aranyosak a kakasok! gondold el, hány kis kakast kell kimiskázni egy tányér ételhez! ceeegééénykééék!
téjjeg szereted kakastökit? annyira aranyosak a kakasok! gondold el, hány kis kakast kell kimiskázni egy tányér ételhez! ceeegééénykééék!

vazze!!! még kakastökit is találtam! borzasztó!
gyerekek, mán nem is vagyok éhes! pedig lett volna étvágyam. :)
gyerekek, mán nem is vagyok éhes! pedig lett volna étvágyam. :)

Az Engem nem érdekel... Ez a sorsuk
Tudom... sajnos azért nehéz kapni...
De most jobb híjján... Van még chilis bab...Utánna egy kis talján borocska...

en max.a szalonnapiritás közben a saját tökömet vakarom,a kakasoké nem kell....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:11

Az Engem nem érdekel... Ez a sorsuk

én pedig megpróbálom a húst kikerülni, amennyire lehet. miattam ne öljenek le állatot. igy is ott rohad meg a sok hús a boltokban, mert: "ez a sorsuk".
persze én is eszem húst... csak rettentő minimálisat. s vadat, nyuszit soha! és fürjtojást sem vennék meg, soha! és bárányt semmiféleképp nem! és őzikét sem! és... jaj... nyakbaakasztós rókaprém sem kell!
persze én is eszem húst... csak rettentő minimálisat. s vadat, nyuszit soha! és fürjtojást sem vennék meg, soha! és bárányt semmiféleképp nem! és őzikét sem! és... jaj... nyakbaakasztós rókaprém sem kell!
addig vakarod, mig leesik a konyhakőre, aztán jut a túróscsusza mellé paratöke

Csak az a baj h. naggggyon macerás a pucolása.. viszont... ha megesszük az ikrát meg a tejet a halászlében, a kacsavírít meg a disznóvírít akkor a kakastöke meg sem kottyan.. Tudjátok mi isteni még hidegen, és melegen is? A tojásragu leves.. hm...Na nem a sima tojásleves, v. csurgatott.. aki kíváncsi rá elmesélem milyen :)

[# wave]

Pedig a jóóóó kis vadas
Meg a vaddisznópöri.. hm.. na megyek vacsizom

hé! ez nem érvényes! én meg itt ülök éhesen!
(az ikrát sem eszem meg a halászléből, brrrr)
(az ikrát sem eszem meg a halászléből, brrrr)
Akkor mit eszel? Fonnyadt zöldségeket? Vagy átcimkézett pelyheket? Nemáááá.. Én tuti éhenhalnék...
ja, és azért nem hiv a hugom és a sógor engem is horgászni, mert ha horogra akad egy halacska, ott sipitozom.
fonnyadt zöldségeket? nem vagyok én nyúl, te!
étkezem rendesen. finomat. s keveset a husiból.
és isteni vadast készitek. persze nem vadból. marhából és disznóból.
gyerekkoromban nagyon szerettem az állatmeséket. mégsem zabálhatom fel bambit!
étkezem rendesen. finomat. s keveset a husiból.
és isteni vadast készitek. persze nem vadból. marhából és disznóból.
gyerekkoromban nagyon szerettem az állatmeséket. mégsem zabálhatom fel bambit!
jééé!!! olvasgattam más topikokat. ott nem látszik a "koronád"...
álcaruha, mi?, mátyás királyné
álcaruha, mi?, mátyás királyné