Éhes vagy, éhes vagy! Mér' nem nézted meg a hűtőt?
Surdiiiiiiiii elvesztettem az erogén zónáimat. Segíts megkeresni!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
kinek hol van erogén zónája?
a péntek úgyis laza nap, ilyenkor már senki nem dolgozik rendesen...ha nem tudjátok, akkor szóljatok egy ellentétes nemű kollégának, hogy keresse meg, mert válaszolnotok kell a kérdésemre
sőt, nem ártana, ha bizonyítanánk ezt a szívverésszám növekedést is...tehát számoltassátok meg azt is egy másik munkatárssal!
a péntek úgyis laza nap, ilyenkor már senki nem dolgozik rendesen...ha nem tudjátok, akkor szóljatok egy ellentétes nemű kollégának, hogy keresse meg, mert válaszolnotok kell a kérdésemre
sőt, nem ártana, ha bizonyítanánk ezt a szívverésszám növekedést is...tehát számoltassátok meg azt is egy másik munkatárssal!
Én nem nyomozok, de nem is csukom be a szememet. Háttérből gyűjtöm az infókat, aztán kérdezek.
Szerintem még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan "lebegés". (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 16:35
2007 ELSŐ ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉSE
Van ez a mondás, hogy HA NEM TUDOM, NEM FÁJ (mielőtt valaki piszkálni kezdene, nem hallgatok Jimmyt :-)))
Szóval, ti milyenek vagytok? Ha gyanakodtok arra, hogy a párotok másfelé kacsingat, tudni akartok róla, nyomoztok, figyeltek, vagy inkább becsukjátok a szemeteket?
Szerintem még mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan "lebegés". (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007 ELSŐ ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉSE
Van ez a mondás, hogy HA NEM TUDOM, NEM FÁJ (mielőtt valaki piszkálni kezdene, nem hallgatok Jimmyt :-)))
Szóval, ti milyenek vagytok? Ha gyanakodtok arra, hogy a párotok másfelé kacsingat, tudni akartok róla, nyomoztok, figyeltek, vagy inkább becsukjátok a szemeteket?
jóreggelt!
itt vagyok negyediknek,indulhat a gruppen? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:29
itt vagyok negyediknek,indulhat a gruppen? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletes ivararány! Kivéve annak, aki inkább több ellenkező neművel gabalyodna össze...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
magadra gondoltál?
tényleg,a nappalis lányok közül kinek van bisexuális hajlama? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:35
tényleg,a nappalis lányok közül kinek van bisexuális hajlama? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletes ivararány! Kivéve annak, aki inkább több ellenkező neművel gabalyodna össze...
Az adminok milyen neműnek számítanak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
azt tudom,hogy az angyaloknak nincs nemük és Prune egy angyal...
hogy adminként????biztosan egy férfifalo,tüzes, végzet asszonya!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor vazi takaróját igazgattam férfinek éreztem
...tom a nevéről itélve, meg az 5000es képre hagyatkozva férfi...én pedig...pillanat....huh mekkora lyuk
...vagyis nő vagyok
parának: momentán a férfiakat kedvelem, persze a nappalis lányok esetében tehetek kivételt
...tom a nevéről itélve, meg az 5000es képre hagyatkozva férfi...én pedig...pillanat....huh mekkora lyuk
...vagyis nő vagyokparának: momentán a férfiakat kedvelem, persze a nappalis lányok esetében tehetek kivételt
ha jól emlékszem,ez egy illusztráció de Sade könyvéböl,vagy tévedek?
ezzel csak egy gond van:nincs ennyi lakoja a nappalinak és azért jöttmentekkel mégiscsak nem allunk össze.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ezzel csak egy gond van:nincs ennyi lakoja a nappalinak és azért jöttmentekkel mégiscsak nem allunk össze.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
És ímé az angyal:
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:44
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
azt tudom,hogy az angyaloknak nincs nemük és Prune egy angyal...
számolj utána, vagyunk ennyien:):):):):):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:47
ha jól emlékszem,ez egy illusztráció de Sade könyvéböl,vagy tévedek?
ezzel csak egy gond van:nincs ennyi lakoja a nappalinak és azért jöttmentekkel mégiscsak nem allunk össze....
ezzel csak egy gond van:nincs ennyi lakoja a nappalinak és azért jöttmentekkel mégiscsak nem allunk össze....
Hát, nem hiszem, hogy biszexuális hajlamnak számít, de azt hiszem, hogy becsiccsentve kipróbálnám, hogy milyen lánnyal lenni. Kíváncsiságból.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:37
magadra gondoltál?
tényleg,a nappalis lányok közül kinek van bisexuális hajlama?
tényleg,a nappalis lányok közül kinek van bisexuális hajlama?
Na mennem kell.
Szilvának üzenem, hogy húzzon gyorsan ide vissza, mert ha én mindig megkapom Fejérben a lebaszást, akkor ő ne kódorogjon Erdélyben.
Szilvának üzenem, hogy húzzon gyorsan ide vissza, mert ha én mindig megkapom Fejérben a lebaszást, akkor ő ne kódorogjon Erdélyben.
Szilvát erös érzelmi szálak kötik Erdélyhez(nem Katicikára gondolok),ezért érhetö a viselkedése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 09:06
Na mennem kell.
egy mögékerüléssel teszek valamit (beléd) az unatkozás ellen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 00:03
Surdiiiiiiiiii unatkozooooooooooom!
megbeszéltük!
de maradhat az erényöv!
sőt az jótékony hatású is, mert ha nincs erényöv biztosan arra koncentrál az ember.
aztán ki tudja? a fül mögött vszínű, de lehet a könyök belső oldala, vagy ki tudja mely helyeken még ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 08:29
de maradhat az erényöv!
sőt az jótékony hatású is, mert ha nincs erényöv biztosan arra koncentrál az ember.
aztán ki tudja? a fül mögött vszínű, de lehet a könyök belső oldala, vagy ki tudja mely helyeken még ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
aszem én ebben az szívesen itatnálak! de remélem 3assá alakítanátok azt a fogatot, bizonyos Surdival kibővítve!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 09:03
Hát, nem hiszem, hogy biszexuális hajlamnak számít, de azt hiszem, hogy becsiccsentve kipróbálnám, hogy milyen lánnyal lenni. Kíváncsiságból.
úgy tűnik önszántából senki sem hajlandó válaszolni...tehát: óránként kéretik befáradni az irodámba, és én fogok meggyőződni arról, amire itt nem kaptam választ...sorrendet magatok között intézzétek...jöhetnek a lányok is
2007. 01. 05. péntek 08:20
kinek hol van erogén zónája?

Gennyzsakszem

Fparudv
Cabiria