míly hülye a magyar nyelv!
menyasszonnyal, vőlegénnyel!!!
én spec fordítva jobbnak gondolom!
mármint ha a vőlegény nyal és a menyasszony nyel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 09:03
menyasszonnyal, vőlegénnyel!!!
én spec fordítva jobbnak gondolom!
mármint ha a vőlegény nyal és a menyasszony nyel!

Törölt felhasználó (21812)

Hát, nem hiszem, hogy biszexuális hajlamnak számít, de azt hiszem, hogy becsiccsentve kipróbálnám, hogy milyen lánnyal lenni. Kíváncsiságból.
szia új fiú
veled kezdem, gyere:):):):)

gyere Te ha kivancsi vagy (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy tűnik önszántából senki sem hajlandó válaszolni...tehát: óránként kéretik befáradni az irodámba, és én fogok meggyőződni arról, amire itt nem kaptam választ...sorrendet magatok között intézzétek...jöhetnek a lányok is

az irodámba gyertek...cuncus te is!
nem teccik az irodad...nem baratsagos,nem tok ellazulni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kell lazulni édes, lehetsz merev
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 05. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
engedem elore a szepfiut...akarom mondani az uj fiut
o meg friss husi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
o meg friss husi

ezt mibol gondolod?
ebben a nappaliban mindenki mindenkit szeret...en is mikor idekerultem,majdnem seggbekuki lett a vege

amugy tetszik az a szamarfej....
Barátom! Jól látod!
De előre szólok el a kezekkel ám az én lotyókámtól is!
De előre szólok el a kezekkel ám az én lotyókámtól is!
aki másnak seggbekuki, annak neve fityma rekettye!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 05. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 13:05
ezt mibol gondolod?
ebben a nappaliban mindenki mindenkit szeret...en is mikor idekerultem,majdnem seggbekuki lett a vege

ezt mibol gondolod?

sziasztok. megérkeztem :) látom, nem is vagyok most egyedül :)
melegek tudtommal nincsenek, csak tulfutott vagyak :D
Szepfiu, akarom mondani ujfiu,vagy hogy is szolitsalak?
amig toltok valami itokat,tegy nyugodtan zenet...tenyleg mit tolthetek?
Szepfiu, akarom mondani ujfiu,vagy hogy is szolitsalak?
amig toltok valami itokat,tegy nyugodtan zenet...tenyleg mit tolthetek?

Charlotte-Sárlotyó-Lotyókám-ról van szó!
Engem is Fejér megyéhez, mégis mindig utánam jön a topicba hogy csesztessen :-)))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 09:11

Szilvát erös érzelmi szálak kötik Erdélyhez(nem Katicikára gondolok),ezért érhetö a viselkedése.
Írtam mélt. Puszi.
Áh, milyen kimért ez a puszi szó, legyen inkább valami forróbb és szívet-lelket melengetőbb gondolat ennek a hsz-nek a végén:
Surdi, Charlotte és egy kedves lány:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 05. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Áh, milyen kimért ez a puszi szó, legyen inkább valami forróbb és szívet-lelket melengetőbb gondolat ennek a hsz-nek a végén:

Most veszem észre, hogy valaki egy marha nagy objektívet tolt be a képünkbe. Ki a fene fotózik ott??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 14:07

Írtam mélt. Puszi.

horzi vagy joe:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 14:08

Most veszem észre, hogy valaki egy marha nagy objektívet tolt be a képünkbe. Ki a fene fotózik ott??
Én is rájuk gondoltam, de nézd meg, hogy ez egy nőnek a keze. Kérdezzük meg Pillét, mit gondol a képről. Ez nő vagy férfi? És hogy áll a keze? Vagy az nem is a keze?
Ez csajszi lesz, és mivel te megpróbálod másra terelni a figyelmet, rád gyanakszom :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez csajszi lesz, és mivel te megpróbálod másra terelni a figyelmet, rád gyanakszom :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)