és pille rákóczi együttese
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni
(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
hulláraröhögömmagamszmájli!!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 16:01
nah..üdv mindenkinek...huh milyen napom volt:)először is levizsgáztam, persze megint 5öst kaptam, annyira fárasztó tökéletesnek lenni...aztán megnéztem a pókjaimat
majd lementem vácra, hogy beírassak egy másik 5öst...lassan pszichológushoz kell menjek, hogy el tudjam viselni saját magam nagyszerűségét
majd lementem vácra, hogy beírassak egy másik 5öst...lassan pszichológushoz kell menjek, hogy el tudjam viselni saját magam nagyszerűségét
Csakegy? Man'O War... nehéz a választás...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 16:05
és pille rákóczi együttese
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni
(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
kapcsán az jutott eszembe, hogy mindenki tegye be annak az egy számnak a klippjét (ha nincs meg, akkor címét)ami igazán ő... vagy mert a saját életérzését tükrözi, vagy mert a legeslegjobbnak tartja vagy...stb...de csak egy ilyen lehet, tessék alaposan megfontolni(charlotte-nak volt már hasonló kérdése, csak az képre vonatkozott)
inkabb idézem:
"we don´t need your education...."
asszem az együttes neve nyilvánvaló...
MA IS AKTUÁLIS, KÁR, HOGY A MAI FIATALOK NEM ISMERIK (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
"we don´t need your education...."
asszem az együttes neve nyilvánvaló...
MA IS AKTUÁLIS, KÁR, HOGY A MAI FIATALOK NEM ISMERIK (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
G'N R?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
csúfolkodni igazán nem érvényes, hé!, még ha ötösökre vizsgázol is!
ezt úgy kérdezed, hogy megnézted, vagy tudod mi a kedvencem????
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Meglestem :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 16:59
ezt úgy kérdezed, hogy megnézted, vagy tudod mi a kedvencem????

nem is tudom hirtelen, melyik üveget bontsam...
pille, joe, többiek! hol a klip????? lécccccccccccci
Kezd hátulról, mert ha kiürül, kezdheted előről :-D
nem tom, nekem sincs jó Java-m hozzá..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a chat föoldaláról letöltheted a Java-t
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
igazad van :) hátulról kezdem :) iszol velem te is, joe - sok kis kupicát?
ne duzzogj már, hoztam neked 5 pasit (hirtelen ez jutott eszembe)
Kicsit? :-D
Inkább nagyot, és lekisérem egy kis sörrel :-D
Inkább nagyot, és lekisérem egy kis sörrel :-D
még pasit
hát sok kicsit.
annakidején, mikor kocsmázni jártunk a srácokkal, szertartásosan ittuk a sört és az unicumot :)
a korsó sörbe óvatosan leeresztettük a pohárkával együtt az unicumot, mikor kiürült a korsó, szabadult a feles pohár.
annakidején, mikor kocsmázni jártunk a srácokkal, szertartásosan ittuk a sört és az unicumot :)
a korsó sörbe óvatosan leeresztettük a pohárkával együtt az unicumot, mikor kiürült a korsó, szabadult a feles pohár.

Gennyzsakszem