csak jó tételt kéne húznom....de kicsit tanultam, ahogy szoktam, tudod
na pille 16895ös hsz-e így hangzik helyesen: olyan szuper, hogy egy ilyen fantasztikus csaj a barátnőm...és minden nap hálát adok a sorsnak, hogy ha felhívom akkor hallhatom szépen csengő hangját...és így tovább
erre én: jaj pille ne hozz zavarba (pironkodós szmájli)
na pille 16895ös hsz-e így hangzik helyesen: olyan szuper, hogy egy ilyen fantasztikus csaj a barátnőm...és minden nap hálát adok a sorsnak, hogy ha felhívom akkor hallhatom szépen csengő hangját...és így tovább
erre én: jaj pille ne hozz zavarba (pironkodós szmájli)
majd kimoderálsz te
nem erőlködöm feleslegesen
tanultál? holnap naon fogok szoritani.
nem erőlködöm feleslegesentanultál? holnap naon fogok szoritani.
megkérem kedves fórumozó kolleginánkat, hogy moderálja magát
(
)
(
)
akkor mi lesz a féliglesütöttszemhéjverdesőpillákalólkihívó pillantásosszmájliddal??? rám hiába rebegtetsz pillát
várj kicsit, hátha lesz pillaverdeső ajánlat :)
várj kicsit, hátha lesz pillaverdeső ajánlat :)
ha nem a hátsó sorba ülünk, és nem hozod titkon a vibridet, akkor veled is jó lesz
régóta figyelem pille homlokát...mitha lenne rá írva valami, de elég halványan látszik (töprengősenelgondolkodós szmájli)
a szmájlid alapján úgy itélem meg, hogy nem engem vágysz partnernek
de messze volt a filmes topic:) senki nem néz filmet sose? ki jön el velem megnézni a parfümöt? (féliglesütöttszemhéjverdesőpillákalólkihívó pillantásos szmájli)
Aki nem vak.. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
jogos...leléceltem...lehet huncutkodni...az okosítót meg várom:):):):)
jogos...leléceltem...lehet huncutkodni...az okosítót meg várom:):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi.. a beintős véletlen volt....
miért nincs piruló smiley..
miért nincs piruló smiley..
Na szép... dolgozom mire hazajövök nem győzlek benneteket olvasni
A kutyamindenit de ráérősök vagytok
A kutyamindenit de ráérősök vagytok
s a tanulas?
vagy tollem varod az okositot? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 15:06
vagy tollem varod az okositot? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ha megnéztem, majd beszámolok róla...a könyv nagyon tetszett
ha megnéztem, majd beszámolok róla...a könyv nagyon tetszett
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 15:05
eleggé "sötét",van hangulata,ami magával ragad,több mint egy átlagfilm
eleggé "sötét",van hangulata,ami magával ragad,több mint egy átlagfilm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 15:04
és jobb volt, mint a könyv?
jah, nem rejtvénynek szántam, csak fel sem tünt, hogy nincs címe:):):):):)tetszett?
jah, nem rejtvénynek szántam, csak fel sem tünt, hogy nincs címe:):):):):)tetszett?
és jobb volt, mint a könyv?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 15:02
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Patrik Sueskind:A parfüm
a könyvet nem olvastam,viszont láttam a filmet
a könyvet nem olvastam,viszont láttam a filmet
Patrik Sueskind:A parfüm
a könyvet nem olvastam,viszont láttam a filmet (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 14:58
a könyvet nem olvastam,viszont láttam a filmet (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A történet egy Jean-Baptiste Grenouille nevű fiúról szól, aki számkivetettnek érzi magát az emberek közt, mert más, mint a többiek: saját szaga nincsen, viszont különlegesen fejlett szaglóképességének köszönhetően a legenyhébb illatot is képes megérezni és azonosítani, akár sok méter távolságból is. Grenouille elszegődik egy parfümkészítő mesterhez, hogy kitanulja a szakmát, és közben megszállottan kutatni kezdi a szagok megőrzésének titkát. Hamarosan mániája gyilkossá teszi: nőket öl meg, hogy illatukat tartósítva kikeverje a világ legtökéletesebb parfümjét, amely ellenállhatatlanná teszi viselőjét.
ki olvasta a könyvet?
ki olvasta a könyvet?
A történet egy Jean-Baptiste Grenouille nevű fiúról szól, aki számkivetettnek érzi magát az emberek közt, mert más, mint a többiek: saját szaga nincsen, viszont különlegesen fejlett szaglóképességének köszönhetően a legenyhébb illatot is képes megérezni és azonosítani, akár sok méter távolságból is. Grenouille elszegődik egy parfümkészítő mesterhez, hogy kitanulja a szakmát, és közben megszállottan kutatni kezdi a szagok megőrzésének titkát. Hamarosan mániája gyilkossá teszi: nőket öl meg, hogy illatukat tartósítva kikeverje a világ legtökéletesebb parfümjét, amely ellenállhatatlanná teszi viselőjét.
ki olvasta a könyvet?
ki olvasta a könyvet?
na ne mááá,ilyen izléstelen,giccses amerikai tetkóid lennének?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 14:07
Törölt felhasználó (21812)
Írtam mélt. Puszi.
Áh, milyen kimért ez a puszi szó, legyen inkább valami forróbb és szívet-lelket melengetőbb gondolat ennek a hsz-nek a végén:
Surdi, Charlotte és egy kedves lány:
Áh, milyen kimért ez a puszi szó, legyen inkább valami forróbb és szívet-lelket melengetőbb gondolat ennek a hsz-nek a végén:
Surdi, Charlotte és egy kedves lány:

Gennyzsakszem

dzsosua