szép estét mindenkinek (már, aki belép... :) )

behalok! mmepruneADMIN első igazi munkája!

az hagyjon fel minden reménnyel....
szia Pillém,aranyom!
szia Pillém,aranyom!
a bukott angyalok közelebb állnak a szívemhez,mint a szentek....

és te még nem is láttad a sajátos moderálásomat...de aztán jött:
aztán részemről:
majd:javítottam és

kinek a méretesének?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

csak gratulálni tudok!
- ez itten egy kéznyújtás akar lenni
csald be ide katicikát és anthonyt - egy kis csititásra... még mindig nem birnak magukkal odakinn :)

csald be ide katicikát és anthonyt - egy kis csititásra... még mindig nem birnak magukkal odakinn :)
egy angyal, aki megunta a jóillatú fehér angyalságot, s... a habok közé fog ugrani... beugrik a habok közé?
nah, úgy tünik mégiscsak megértettem az etika puskámat...elég jól értékelte a tanár a dolgozatomat:):):)
para: az egoizmusom a saját méretemből akadó átlagon felüliségemnek szólt:):):)
pille: uhhh, ez az angyal olyan véres...brrrr....
Szia! :) Kiakadtál a saját méreted(-ből,-től)????
Na nézd, "beh" udvariatlan vagyok! :( Szépjóestvét, nappalilakók!
Királynőm...(alázat szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:12
Na nézd, "beh" udvariatlan vagyok! :( Szépjóestvét, nappalilakók!
Királynőm...(alázat szmájli)

nah, úgy tünik mégiscsak megértettem az etika puskámat...elég jól értékelte a tanár a dolgozatomat:):):)
jaj már de kis dinnyék vagytok:):):)
ez úgy indult, hogy megbeszéltük charlotte-tal, hogy a szex és new yorkos carrie gebe és görbe a lába...erre én: hogy gebe, az egy dolog, mert ez az általános trendi (innen látszik, hogy én átlagon felüli vagyok)....nah, értitek már az én egoizmusomat?
ez úgy indult, hogy megbeszéltük charlotte-tal, hogy a szex és new yorkos carrie gebe és görbe a lába...erre én: hogy gebe, az egy dolog, mert ez az általános trendi (innen látszik, hogy én átlagon felüli vagyok)....nah, értitek már az én egoizmusomat?

Carrie tényleg gebe és dongalába párját ritkítja, de Te, Királynőnk, a legszebb vagy, és etika puskád is biztosan a legújabbak közül való a zselés, pearlrollos kategóriában!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:35

jaj már de kis dinnyék vagytok:):):)

tényleg szép vagyok
de most már befejezheted a nyalást, teeeeeeeee
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:40

Törölt felhasználó (7767)

Carrie tényleg gebe és dongalába párját ritkítja, de Te, Királynőnk, a legszebb vagy, és etika puskád is biztosan a legújabbak közül való a zselés, pearlrollos kategóriában!

ha lúd legyen kövér, a könyvből puskáztam...mentségemre szolgáljon, hogy a szakmai dolgokat tisztességgel megtanulom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:40
Törölt felhasználó (7767)

SZABÓ LŐRINC:
ELMENTÉL, S MEGNÉMULT A TÁJ
Elmentél, s megnémult a táj. Halott erdők
mélyébe tűnt az eddig oly vidám visszhang
s ott hangtalan zokogva nem figyelt többé
hívó szavamra, nem akarta napfényes
örömmel visszamondani neved, melyre
tegnap még együtt s boldogan tanítgattuk.
A délután biztató zöldje elsápadt,
a friss vadrózsa összecsukta bimbóit,
az ibolyák szemében árva könny égett:
kedvem veled szállt, s tehetetlen, új bánat
húzza elgyengült szivem. A kilátó vén
kövein álltam, a korlát előtt, honnan
falunk fölött legtovább lehetett látni
már messze ringó kis hajód vitorláit.
Engem is elvittél? - oly léttelen vártam,
mig meg nem érkezett az estharangszó!... Majd
az éj hullatni kezdte harmatát; súlyos
csillagok ültek pillámra. A hajlongó
fák közt éjfélig megmaradt a csönd, és sírt.
Szépjóéjt, gyönyörű álmokat, nappali népe!

Ríva rebben a
hegyi szél űzte madár
a tóra. Tél. Éj.
-Baso-
szép álmokat nektek, tartalmas holnapot :)
hegyi szél űzte madár
a tóra. Tél. Éj.
-Baso-
szép álmokat nektek, tartalmas holnapot :)

Pffih, megvacsoráltam, remélem ti is jóllaktatok (ez most nem olyan szép, mint múltkor, de finom volt)

Szép estét, kedveseim!
Ma újra elmentem aerobicra (több év kihagyás után). Kiköptem a belem, de kurvajó érzés, hogy érzem a testem. Holnap biztos, hogy nem tudok majd kikelni reggel az ágyból és mozgásom enyhén robotszerű lesz, de megérte. Mostantól heti kétszer kiugrálom a lelkem.
Nem így:
Call on me paródia
Ma újra elmentem aerobicra (több év kihagyás után). Kiköptem a belem, de kurvajó érzés, hogy érzem a testem. Holnap biztos, hogy nem tudok majd kikelni reggel az ágyból és mozgásom enyhén robotszerű lesz, de megérte. Mostantól heti kétszer kiugrálom a lelkem.
Nem így:
Call on me paródia
basszus charlotte már ctrl c-n van...most akartam beszúrni, mert ennyi édes pasit közkinccsé kell tenni
A nádasdladányi kastélyban voltunk tegnap és a könyvtárban a könyvespolcok fölött ilyen szép felirat jelzi, hogy milyen témájú könyvek vannak ott. Ezt rád gondolva fotóztam (remélem látszani fog, mert sötét volt és a telefonnal csak ilyen gagyi képet lehet csinálni):
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 22:22

basszus charlotte már ctrl c-n van...most akartam beszúrni, mert ennyi édes pasit közkinccsé kell tenni