Szerencséd, hogy ezt a kajálást nem nézetted végig velem :-)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 21:49
Törölt felhasználó (24620)
Pffih, megvacsoráltam, remélem ti is jóllaktatok (ez most nem olyan szép, mint múltkor, de finom volt)
A nádasdladányi kastélyban voltunk tegnap és a könyvtárban a könyvespolcok fölött ilyen szép felirat jelzi, hogy milyen témájú könyvek vannak ott. Ezt rád gondolva fotóztam (remélem látszani fog, mert sötét volt és a telefonnal csak ilyen gagyi képet lehet csinálni):
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 22:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus charlotte már ctrl c-n van...most akartam beszúrni, mert ennyi édes pasit közkinccsé kell tenni
basszus charlotte már ctrl c-n van...most akartam beszúrni, mert ennyi édes pasit közkinccsé kell tenni
Szép estét, kedveseim!
Ma újra elmentem aerobicra (több év kihagyás után). Kiköptem a belem, de kurvajó érzés, hogy érzem a testem. Holnap biztos, hogy nem tudok majd kikelni reggel az ágyból és mozgásom enyhén robotszerű lesz, de megérte. Mostantól heti kétszer kiugrálom a lelkem.
Nem így:
Call on me paródia
Ma újra elmentem aerobicra (több év kihagyás után). Kiköptem a belem, de kurvajó érzés, hogy érzem a testem. Holnap biztos, hogy nem tudok majd kikelni reggel az ágyból és mozgásom enyhén robotszerű lesz, de megérte. Mostantól heti kétszer kiugrálom a lelkem.
Nem így:
Call on me paródia
Pffih, megvacsoráltam, remélem ti is jóllaktatok (ez most nem olyan szép, mint múltkor, de finom volt)
Ríva rebben a
hegyi szél űzte madár
a tóra. Tél. Éj.
-Baso-
szép álmokat nektek, tartalmas holnapot :)
hegyi szél űzte madár
a tóra. Tél. Éj.
-Baso-
szép álmokat nektek, tartalmas holnapot :)

SZABÓ LŐRINC:
ELMENTÉL, S MEGNÉMULT A TÁJ
Elmentél, s megnémult a táj. Halott erdők
mélyébe tűnt az eddig oly vidám visszhang
s ott hangtalan zokogva nem figyelt többé
hívó szavamra, nem akarta napfényes
örömmel visszamondani neved, melyre
tegnap még együtt s boldogan tanítgattuk.
A délután biztató zöldje elsápadt,
a friss vadrózsa összecsukta bimbóit,
az ibolyák szemében árva könny égett:
kedvem veled szállt, s tehetetlen, új bánat
húzza elgyengült szivem. A kilátó vén
kövein álltam, a korlát előtt, honnan
falunk fölött legtovább lehetett látni
már messze ringó kis hajód vitorláit.
Engem is elvittél? - oly léttelen vártam,
mig meg nem érkezett az estharangszó!... Majd
az éj hullatni kezdte harmatát; súlyos
csillagok ültek pillámra. A hajlongó
fák közt éjfélig megmaradt a csönd, és sírt.
Szépjóéjt, gyönyörű álmokat, nappali népe!
ha lúd legyen kövér, a könyvből puskáztam...mentségemre szolgáljon, hogy a szakmai dolgokat tisztességgel megtanulom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:40
Törölt felhasználó (7767)
Carrie tényleg gebe és dongalába párját ritkítja, de Te, Királynőnk, a legszebb vagy, és etika puskád is biztosan a legújabbak közül való a zselés, pearlrollos kategóriában!
tényleg szép vagyok
de most már befejezheted a nyalást, teeeeeeeee
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:40
de most már befejezheted a nyalást, teeeeeeeee
Törölt felhasználó (7767)
Carrie tényleg gebe és dongalába párját ritkítja, de Te, Királynőnk, a legszebb vagy, és etika puskád is biztosan a legújabbak közül való a zselés, pearlrollos kategóriában!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:35
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj már de kis dinnyék vagytok:):):)
ez úgy indult, hogy megbeszéltük charlotte-tal, hogy a szex és new yorkos carrie gebe és görbe a lába...erre én: hogy gebe, az egy dolog, mert ez az általános trendi (innen látszik, hogy én átlagon felüli vagyok)....nah, értitek már az én egoizmusomat?
ez úgy indult, hogy megbeszéltük charlotte-tal, hogy a szex és new yorkos carrie gebe és görbe a lába...erre én: hogy gebe, az egy dolog, mert ez az általános trendi (innen látszik, hogy én átlagon felüli vagyok)....nah, értitek már az én egoizmusomat?
jaj már de kis dinnyék vagytok:):):)
Szia! :) Kiakadtál a saját méreted(-ből,-től)????
Na nézd, "beh" udvariatlan vagyok! :( Szépjóestvét, nappalilakók!
Királynőm...(alázat szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:12
Na nézd, "beh" udvariatlan vagyok! :( Szépjóestvét, nappalilakók!
Királynőm...(alázat szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
nah, úgy tünik mégiscsak megértettem az etika puskámat...elég jól értékelte a tanár a dolgozatomat:):):)
para: az egoizmusom a saját méretemből akadó átlagon felüliségemnek szólt:):):)
pille: uhhh, ez az angyal olyan véres...brrrr....
nah, úgy tünik mégiscsak megértettem az etika puskámat...elég jól értékelte a tanár a dolgozatomat:):):)
egy angyal, aki megunta a jóillatú fehér angyalságot, s... a habok közé fog ugrani... beugrik a habok közé?
csak gratulálni tudok!
- ez itten egy kéznyújtás akar lenni
csald be ide katicikát és anthonyt - egy kis csititásra... még mindig nem birnak magukkal odakinn :)
- ez itten egy kéznyújtás akar lenni
csald be ide katicikát és anthonyt - egy kis csititásra... még mindig nem birnak magukkal odakinn :)
kinek a méretesének?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és te még nem is láttad a sajátos moderálásomat...de aztán jött:
aztán részemről:
majd:javítottam és
aztán részemről:
majd:javítottam és
a bukott angyalok közelebb állnak a szívemhez,mint a szentek....
az hagyjon fel minden reménnyel....
szia Pillém,aranyom!
szia Pillém,aranyom!
behalok! mmepruneADMIN első igazi munkája!

Gennyzsakszem

bovegara
Katerina B