harc átvéve,adj a terheidböl is,átveszem öket!cupp-cupp

Már megbocsáss, de a nappali lakói koloniát alkotnak, ahol minden közös. Miért tennénk egyik zsebből a másikba zsét? Szándékod kilőgni a so(ö)rböl?

no, megdöntitek az önkényuralmat, vagy sem?
ahhoz az önkényuralkodót kell megdönteni

arra szerintem akad jelentkezo
ha nem mas biztos gonzales meg erre jar.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ha nem mas biztos gonzales meg erre jar.... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki számít megdöntendő önkényuralkodónak? N v. F?
Pl. pillécske esetén Én vállalkoznék az uttörő feladatra...
Mi lesz a szobalányaival???? Hásze ők is vadnak, no! Őket nem kell megdöntögetni??? A királynőhöz csak a testünkön át!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát drágaszágaim... Én menek vacsizni.... hm...

jajaja...ez a dolguk...ezért nehéz megdönteni egy önkényuralmat...mert a hűséges szobalányok kitartóan tartják a frontot...de akkor hogy lesz megdugva a királynő??? valami rést azért hagyjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 20:52
Törölt felhasználó (7767)

Mi lesz a szobalányaival???? Hásze ők is vadnak, no! Őket nem kell megdöntögetni??? A királynőhöz csak a testünkön át!!!!!!

Eh.. Admin acconyság.. légyen oly kedves és javítsd a képet... csak hogy tudjátok csorgatni a nyálatokat
(javítva: tom
)

(javítva: tom

igen :) mondom megnézem, mit vacsizol ma.
üres a hűtő?
üres a hűtő?

salátaágy?
mi van a tetején? sajttekercs?

Azt mondták szakmai titok h. mit veszek a számba.. de óvatosan kellett kóstolgatnom

Ez a Moncy vacsija! Hogy mt össze nem zabál szegény védamazon, ha a királynő dugásmentesítéséről van szó!!!

Ez aszt jelenti, hogy nem harapsz csak nyelsz?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 09. kedd 21:00

Azt mondták szakmai titok h. mit veszek a számba.. de óvatosan kellett kóstolgatnom

kellemes majd' húsmentes étvágyat eme inycsiklandó étekhez :)
Miért ne harapnék? Olyan vén még nem vagyok h. ne lennének fogaim
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ha jól látom,lazaccal van töltve....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 09. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
már nem látod
elb***am, lehet dönteni
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 09. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)