szia:)
képzeld a cégnek, ahol dolgoztam, évente kétszer megjelenik katalógusa, és az idei első kiadvány fehér borítóján van egy nagy piros chilli és mellé van írva: spicy...scharf...hot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 12. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 08:32
képzeld a cégnek, ahol dolgoztam, évente kétszer megjelenik katalógusa, és az idei első kiadvány fehér borítóján van egy nagy piros chilli és mellé van írva: spicy...scharf...hot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 12. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Veszek ma néhány új ruhát, Surdi, ne kukucskálj!!!
Tegnap hallottam egy jó sztorit. Egy ismerősünkkel történt sok-sok éve, hogy elment egy Keresztény Bálra. Egyszer odalépett hozzá egy bombacsaj és azt mondta, hogy összeveszett a barátjával és bosszút akar rajta állni, ha van a srácnál óvszer, azonnal lefekszik vele.
De ki visz magával Keresztény Bálra óvszert???
Szegééééény, nagyon ideges volt, hogy mit hagyott ki...
De ki visz magával Keresztény Bálra óvszert???
Szegééééény, nagyon ideges volt, hogy mit hagyott ki...
Veszek ma néhány új ruhát, Surdi, ne kukucskálj!!!
Sziasztok rosszcsontok!
jól kiba****l velem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 12. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 07:55
jóregg:):):):)
büntetésből megkaptad az aktust, leszámítva az előjátékot
1976 Január 12. (31 éve történt)
85 éves korában meghalt Agatha Christie angol krimiíró, Miss Marple és Hercule Poirot megalkotója.
szereti valaki rajtam kívül?
85 éves korában meghalt Agatha Christie angol krimiíró, Miss Marple és Hercule Poirot megalkotója.
én igen,ahhoz képest,hogy csak nö volt,egész férfias a logikája.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 12. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 07:55
szereti valaki rajtam kívül? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
szereti valaki rajtam kívül? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 12. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nem orálist akartál mondani?
Jóóreggelt mindenkinek!
jó reggelt:))
kivégeztem emilt...totálisan...
Most elteszem magam holnapra. Jó éjt!
Hehe, azt hiszem, hogy minden pasi egy láda unicummal a kezében jön a bulira :-)))
hány láda kell hozzá?
fiúk! vetkőzök én a partin! csak legyen elég unicum!
a parfümre jön ariadne is. nyomozz, szervezz, cuccolj, s indulhatunk.
Szép álmokat! :)
szia Pillém,cupp-cupp!
sziasztok!
szóljatok, ha jár erre tolvaj! én is beszállok szivesen a lefegyverzésébe!
szóljatok, ha jár erre tolvaj! én is beszállok szivesen a lefegyverzésébe!
jó éjszakát

Gennyzsakszem

army
Dana O