Ezek a lányok is az üstököst kémlelik, és mázlisták, mert náluk nincs felhő az égen (ellenben nincs távcsövük).
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:13
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....
Meglátták az üstököst, ezért örömükben eljárják a rituális táncot:
köménymagot tettél bele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 13:50
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Neked is finom lett? Az enyém jól sikerült :-)
sziasztok. hazaérkeztem.
úgy szeretek hazaérkezni, elképzelni sem tudjátok! naon fáradt vagyok... egyhuzamban tudnék durmolni két napon át, az biztos.
úgy szeretek hazaérkezni, elképzelni sem tudjátok! naon fáradt vagyok... egyhuzamban tudnék durmolni két napon át, az biztos.
Jamie és a csodalámpa... - amennyiben aktuális még a kutyakérdés :)
Kreator???
Charlotte! Folyamatosan lepődöm zenei izléseden
No, mi az, senki sincs itt?
Charlotte! Folyamatosan lepődöm zenei izléseden
No, mi az, senki sincs itt?
jóregg:):):) vagy mifene van most??
RAJTAM MÁR CSAK Ő SEGÍTHET:):):)
RAJTAM MÁR CSAK Ő SEGÍTHET:):):)
Hát nekem is nagyon pozitív volt a Bathory tőled :-)
Jó pihenést!
Jó pihenést!
jól látod, barátom: szeretem a tibi csokit, szeretem a hajós andrist, és szeretem, ha nyalnak...a jégkrém csak azért van, mert nem találtam jobbat, bár para egyszer azt mondta, hogy tudat alatt választunk
A Hajósról jut eszembe, a multkor az egyik barátom barátja aki imser engem is / tehát haverok vagyunk/.
Azt mondta a barátomnak, hogy rólam a külsőm alapján a Hajós jut az eszébe csak én fiatalabb vagyok és nem őszülük / hál istennek! /
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 16:37
Azt mondta a barátomnak, hogy rólam a külsőm alapján a Hajós jut az eszébe csak én fiatalabb vagyok és nem őszülük / hál istennek! /
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
jól látod, barátom: szeretem a tibi csokit, szeretem a hajós andrist, és szeretem, ha nyalnak...a jégkrém csak azért van, mert nem találtam jobbat, bár para egyszer azt mondta, hogy tudat alatt választunk
szia horzi! igazán foghatnál nekem is egy rablót!
ma éjjel te leszel szolgálatban
egyébként gyanitottam, hogy lehet bennünk valami közös... a beillesztett fotóink alapján
hol para? sir-sir-sir... hát nem tudok néki élménybeszámolni!
asszem ma éjjel koncertezik a wigwamban mátyás attila! oda kéne mennem... utánanéznél nekem a neten? annyira fáradt vagyok!
Szia pillém!:)
Neked is keresek majd egy hasonló sztorit az archívumomban!
Neked is keresek majd egy hasonló sztorit az archívumomban!
Halljuk a beszámolót para majd később elolvassa!:)
szex nem volt... de végigsétáltuk a VII. kerületet, s képzeld, nem találtuk az angyalbárt! azt mondta a szinház portása (mert megkérdeztük - pironkodva), hogy lebontották az épületet! most szólj hozzá! nem tudja valaki, hová költöztek?
de ittunk aranyfácánt! imádom! a scherlock holms (jól irtam?) nevű kocsmában.
de ittunk aranyfácánt! imádom! a scherlock holms (jól irtam?) nevű kocsmában.

Gennyzsakszem

Sandra Romaine