a kutya mindenit!
asszem kihagytam egy e betűt...
a beszámolóhoz még hozzátartozik, hogy szállodában aludtunk, nagyon kényelmes volt az ágy, csak baromi korán kellett kelni... és rájöttem, örülök, hogy normális lakásban élek, nem pedig egy szellőztetésre alkalmatlan, sci-fis filmekben milliószor látott légkondicionált, csupaüveg gyufásskatulya-szerű épületben.
és nem lehetett dohányozni! éltetek már ilyet? felháboritó! para biztos meghalt volna ott.
én is nagyon szenvedtem.
én is nagyon szenvedtem.
PARA!!! BÚJJ MÁR ELŐ, A MINDENEDET!!!
De.. minden tetőről látni a napot...Menj magas pontra
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:13
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....
megyek megnézni a parfümöt:):) jók legyetek!
és egy c-vel többet irtál
Holmes
Hűha, ez kemény lesz...
Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz a film Prune illatosítási szokásaira... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz a film Prune illatosítási szokásaira... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 13. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
KÉRDÉS
Mi az a viselkedés/ruházat, ami számotokra idegesítő/nevetséges/vicces egy szexfilmben/képsorban vagy a szexben?
Engem az idegesít, ha a filmben/képeken a csaj boldogan mosolyog a kamerába, ahelyett, hogy valami kéjes élvezet látszana az arcán.
A szexben meg attól kapok idegbajt, ha a pasi úgy akarja késleltetni az ejakulációt, hogy megáll a mozgásban. Könyörgöm! Ezzel túl sok időt nem nyerünk, cserébe nekem se jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 21:52
KÉRDÉS
Mi az a viselkedés/ruházat, ami számotokra idegesítő/nevetséges/vicces egy szexfilmben/képsorban vagy a szexben?
A szexben meg attól kapok idegbajt, ha a pasi úgy akarja késleltetni az ejakulációt, hogy megáll a mozgásban. Könyörgöm! Ezzel túl sok időt nem nyerünk, cserébe nekem se jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
KÉRDÉS
ment a mail-edre a nevem,az ő neve a telefonszáma ,felhívhatod megkérdezheted milyen látványosan rúgtam ki
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 13. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
a másik meg igen szoni, idegesen realágok mert annak ellenére is mindennap visszapróbálkozik és rohadtul idegesít h levakarhatatlan.....de 1 6éve tartó kapcsolatot majd pont neked fogok elmagyarázni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 23:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
ment a mail-edre a nevem,az ő neve a telefonszáma ,felhívhatod megkérdezheted milyen látványosan rúgtam ki
de szívesen elmésem mi történt de ha nem hiszel nekem,sajnálom,még a volt pasimat is megkérte h beszéljen velem mert amúgy is sokszor találkozunk....
Nyugodj man meg teeeee!!!
Nem erdekel es semmi közöm az egeszhez,de ha mar megemlited nyilvanosan,mar mint forumban,hat ne csodalkozz hogy Szonik akadnak!!!!
A mailemre nem jött semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 23:25
Nem erdekel es semmi közöm az egeszhez,de ha mar megemlited nyilvanosan,mar mint forumban,hat ne csodalkozz hogy Szonik akadnak!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
a másik meg igen szoni, idegesen realágok mert annak ellenére is mindennap visszapróbálkozik és rohadtul idegesít h levakarhatatlan.....de 1 6éve tartó kapcsolatot majd pont neked fogok elmagyarázni
de mind1 nem akarok veszekedni a lényeg az h azért vesztünk össze mert van valami ami számomra nagyon fontos ezért pár hónapig nem leszek Magyarországon nem ez benne a lényeg mert jöhetne velem nem is lenne gond csak nem tetszik neki a megszállotságom nekem meg az ő állandó féltése(itt nem írhatom le mitől) de úgy érthető lenne.....
mind1 ne haragudj itt nem írhatom le az egész történetet ha picit megértene kibékülnék vele mert 1 számomra fontos dologról van szó amiből neki kára nem származik.....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 23:32
Nyugodj man meg teeeee!!!
A hat evet lehet ha en jobban megertenem mint Red Sonja.
Klasszikus eset.Ha felt,akkor szeret.Te szabadabb akarsz lenni,nem tetszik hogy felt (mindegy mitöl).
he..he... te meg mindig.....csak nehezedre esik beismerni.
2007. 01. 13. szombat 23:25
Klasszikus eset.Ha felt,akkor szeret.Te szabadabb akarsz lenni,nem tetszik hogy felt (mindegy mitöl).
he..he... te meg mindig.....csak nehezedre esik beismerni.
VIP
Te, Bébé, most az ötkarikásról van szó? Vele szakítottatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 23:38
VIP
mind1 ne haragudj itt nem írhatom le az egész történetet ha picit megértene kibékülnék vele mert 1 számomra fontos dologról van szó amiből neki kára nem származik.....

Gennyzsakszem

iveko
Nelly