nem is Rád értettem,hanem a haverre.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

mondjuk,nekem akkoris jobban bejön a "Bolero" ritmusa
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

nincsenek itthon a skacok, jézuska most viszi el a karácsonyfát, segítek elrakni a díszeket:)
kár, hogy a jézuska nem dolgozik csinos kis manókkal vagy ördögfiúkkal (mint a mikulás a krampuszokkal)...teljesen egyedül vagyok itthon
kár, hogy a jézuska nem dolgozik csinos kis manókkal vagy ördögfiúkkal (mint a mikulás a krampuszokkal)...teljesen egyedül vagyok itthon

ÉLVEZZÜNK EGYÜTT:):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már tökéletesre fejlesztettem hangszeres játékomat elfurulyázom neked
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

BETELJESÜLÉS:):):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a klarinét es a fagottnál nyelvezés,a mélyhangoknál torkozás....mmmmmmmm!!!!!

Jó reggelt :-))
te! nekem az utolsó egy percben felállt a szőr a karomon....ez valami eszméletlen...esküszöm kipróbálom, csak tartok tőle rád fogok gondolni közben...zokon vennéd?
(érdekes, hogy más megvilágításban más hatást kelt, eddig is tetszett, de most...)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 09:15
(érdekes, hogy más megvilágításban más hatást kelt, eddig is tetszett, de most...)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

a klarinét es a fagottnál nyelvezés,a mélyhangoknál torkozás....mmmmmmmm!!!!!

a testi szerelmet ennél tökéletesebben (zeneileg)nem lehet kifejezni!!!!(libabörös szmájli)szinte látom magamel´ött,ahogy az ondósejtek a dobpergesre gyülekeznek,a trombitahang a nö extatikus sikoltozása,es aztan a finale furiosa....mmmmmm!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 09:20

te! nekem az utolsó egy percben felállt a szőr a karomon....ez valami eszméletlen...esküszöm kipróbálom, csak tartok tőle rád fogok gondolni közben...zokon vennéd?
Hű, de termékeny éjszaka volt. És túl vagyunk a 18000-en is. Na, szépen süt a nap, kirándulni megyünk. Utána majd visszaolvasok.
Szép napot!
Szép napot!
megtisztelö,hogy rám gondolnál,de ilyenkor NE GONDOLJ SEMMIRE!!!!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 09:20

sajnos én nem tudok nem gondolni semmire...nekem folyamatosan jár az agyam, és ha már ezt teszi, akkor inkább ilyenekre gondoljon, mint a "bolero furulyán parának"
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 14. vasárnap 09:29

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

megtisztelö,hogy rám gondolnál,de ilyenkor NE GONDOLJ SEMMIRE!!!!!!!

sajnos én nem tudok nem gondolni semmire...nekem folyamatosan jár az agyam, és ha már ezt teszi, akkor inkább ilyenekre gondoljon, mint a "bolero furulyán parának"

További szép napot mindenkinek!
Irány a természet lágy öle...
Irány a természet lágy öle...

moncy! hát a természet lágy öle az a vénusz dombnál van...ugye nekünk nem kell oda menni???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 14. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo reggelt!
Meg mindig kocos fejjel,halloingben?
Meg mindig kocos fejjel,halloingben?

para, gyere egy kicsit mesre