*szempillarebegtetős szmájli*
De azért havat is küldj majd, mert hiányzik.
nem hiszem el...Kreatort hallgatsz? fiatal koromban kedvenc egyuttesem volt...mikor nekem is derekig ero hajam volt....
Extreme Aggression kazettam szarra hallgattam,szerintem legjobb album
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 13. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Tök jól telik a délelőttöm. Férjem a
Csak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Szégyen...
gy
a parkban bóklászik, én meg az ebédet főzöm és közben üvöltöztetem a zenét (Kreator: Endorama :-) alf
er alf
ek alf
kelCsak az idegesít, amikor a receptben ilyeneket olvasok: "ízlés szerint", "készre főzzük". Nekem mondják meg pontosan, hogy hány kanállal és hány percig, mert nincs tapasztalatom, hogy magamtól tudjam. Vagy hogy időben visszaérjek a konyhába a fórumozásból :-)))
Ti
nem főztem anyukámmal vasárnaponként, mert azt mondta, menjek tanulni. Tessék, ez lett belőle! Egy normális húslevest nem tudok főzni a diplomáimmal... alf
ni alf
ko alf
rombanSzégyen...
es mire hasznalod
szomszedasszony? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 13. szombat 14:13
szomszedasszony? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
van egy 700 mm-es távcsövem 350x nagyitással,de baszhatom,ha felhös at ég....
jóreggelt mindenkinek!!!
#18112-arra van más:7-35x50-es látcsö!!!
#18112-arra van más:7-35x50-es látcsö!!!

Válasz para11 üzenetére
szép napot mkinek
jóregg mindenkinek:):):):)
neked meg: helyes!!!megijedtél, mi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 07:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
szép napot mkinek
Jó reggelt! Mosolygósat mindenkinek! Léptem dolgozóba
Jó reggelt mindenkinek, visszatértem és ha minden igaz végre nem csak olvasni lesz már időm :)
Derékig érő haj?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 05:28
nem hiszem el...Kreatort hallgatsz? fiatal koromban kedvenc egyuttesem volt...mikor nekem is derekig ero hajam volt....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt mindenkinek!
Bébének és CPT-nek - a két visszatérőnek - külön üdvözletem!
Bébének és CPT-nek - a két visszatérőnek - külön üdvözletem!
Surdinak puszi:
Veled álmodtam,ne is mondd
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 08:21
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg mindenkinek:):):):)
de ugye nem keféltünk?
huh, én háborúsat álmodtam, tele hülyeségekkel, meg lövöldözéssel...brrr...
megnézem az álmoskönyvben, hogy mit jelent velem álmodni, jóóóó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 08:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Veled álmodtam,ne is mondd
szilvafa virága: eljegyzést jelent
szilvafát égetni: elválás kedvesünktől
mmeprune-nel álmodni: a lehető legjobb dolog, ami történhet veled....hamarosan nagyon sok helyes, izmos fiú fog megkörnyékezni perverz, izgalmas ajánlatokkal, amelyeket nem utasíthatsz vissza különben ráncos és szottyadt vénasszonnyá változol
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 08:43
mmeprune-nel álmodni: a lehető legjobb dolog, ami történhet veled....hamarosan nagyon sok helyes, izmos fiú fog megkörnyékezni perverz, izgalmas ajánlatokkal, amelyeket nem utasíthatsz vissza különben ráncos és szottyadt vénasszonnyá változol
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
de ugye nem keféltünk?
biztos jót mert kibékültem a pasimmal ma reggel,engedékenyebb lett azt mondta kimehetek
2007. 01. 15. hétfő 08:43
de ugye nem keféltünk?
ööö....ez melyik álmoskönyvben van?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 08:53
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
szilvafa virága: eljegyzést jelent
te nem hiszel nekem?
hát jól jegyezd meg: mmeprune szavában sose kételkedj! ugye nem akarsz hirtelen ráncos, szottyadt vénasszony lenni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 09:12
hát jól jegyezd meg: mmeprune szavában sose kételkedj! ugye nem akarsz hirtelen ráncos, szottyadt vénasszony lenni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
ööö....ez melyik álmoskönyvben van?
már az vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 15. hétfő 09:16
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
te nem hiszel nekem?

Gennyzsakszem

Desirable