jóregg:):):)
ma van al capone születésnapja:)
mindenképpen igyunk az egészségére, bár már 108 éves lenne...a nagy szeszcsempész
mindenképpen igyunk az egészségére, bár már 108 éves lenne...a nagy szeszcsempész

jutalom?Tom bácsi,tessék már nekem is megmondani,kinek kell ezért nyalni?

Jóóó reggelt mindenkinek

jó reggelt

helló bébiii:) a felismertek topicban azt mondták, hogy: " a para nyilván sokrétű lehet" tényleg az lennél?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 06:56

jóreggelt!
én azért nm válaszoltam a kérdésre,mert lehetetlen mindent felsorolni,amiröl a sex jut eszembe.állandoan látok nöket,reklámokat,a GG az életem része lett...mit lehet ehhez még hozzátenni?lehetetlen nem állandóan a sexre gondolni!
én azért nm válaszoltam a kérdésre,mert lehetetlen mindent felsorolni,amiröl a sex jut eszembe.állandoan látok nöket,reklámokat,a GG az életem része lett...mit lehet ehhez még hozzátenni?lehetetlen nem állandóan a sexre gondolni!
nekem mindenképpen
akinek én nyaltam, annak nem hiszem, hogy szeretnél
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 06:59

jutalom?Tom bácsi,tessék már nekem is megmondani,kinek kell ezért nyalni?

es ezt pont te kérded?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 07:00

helló bébiii:) a felismertek topicban azt mondták, hogy: " a para nyilván sokrétű lehet" tényleg az lennél?

téged(neked)nyallak(nyalok)én önzetlenül is,csupán kettönk örömére!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 07:01

nekem mindenképpen
akinek én nyaltam, annak nem hiszem, hogy szeretnél

remek kép!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg:):):)

cukrospapir? na ez igen...cukrospappir es a szex?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 16. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 16. kedd 22:00
soroljatok fel olyan hétköznapi dolgokat, amelyekről a szex jut eszetekbe!
nyílván a fallikus dolgok, mint például banán, botmixer, nyalóka, kolbász és egyéb húsáruk:)
aztán vannak olyanok, amelyek egy élményhez köthetőek, s onnantól kezdve szex jut eszembe róla: pókháló, rágógumiból lufifújás, egy bizonyos cipő, amikor reggel felhúzom, kocsiban üres cukrospapír
vagy például ceruza, toll, aminek rágom a végét

nyílván a fallikus dolgok, mint például banán, botmixer, nyalóka, kolbász és egyéb húsáruk:)
aztán vannak olyanok, amelyek egy élményhez köthetőek, s onnantól kezdve szex jut eszembe róla: pókháló, rágógumiból lufifújás, egy bizonyos cipő, amikor reggel felhúzom, kocsiban üres cukrospapír
vagy például ceruza, toll, aminek rágom a végét

tiszteletem kereszt apum
BKV jegy....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
vazi,megnéztem volna a képet,de azt irja ki,hogy tiltott oldal...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
bkv jegyről szex?
megdugtad az ellenőrt?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 17. szerda 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

volt köze a szexhez is:)
A fiatalember Al Capone volt, akkor még Johnny Torrio embere, többek között a bordélyházi kuncsaftszerzés is az ő feladatai közé tartozott. A Négy Kettes egy ideig a maffia főhadiszállása volt, ahova csak a maffia tagjai léphettek be az acélráccsal elkülönített ajtón. Az első emeleten szalon, a második és a harmadik emeleten szerencsejáték-termeket üzemeltettek, a negyedik emeleten pedig színvonalas bordélyház működött.
A fiatalember Al Capone volt, akkor még Johnny Torrio embere, többek között a bordélyházi kuncsaftszerzés is az ő feladatai közé tartozott. A Négy Kettes egy ideig a maffia főhadiszállása volt, ahova csak a maffia tagjai léphettek be az acélráccsal elkülönített ajtón. Az első emeleten szalon, a második és a harmadik emeleten szerencsejáték-termeket üzemeltettek, a negyedik emeleten pedig színvonalas bordélyház működött.

ez jutott eszembe miután ma reggel az ajtómon találtam egy primulát

További szép napot mindenkinek

Kedves gesztus
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 17. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 08:31
sztem is...
Nem is értem... No mindegy

Jó reggelt pernahajderek!
Surdinak jó hírek:
- ma nem kell bugyival bíbelődni
- nem fázik a lábam

rossz hír: az üvegkapszula fogságba ejtett, ma nem leszek egész nap