szokunk
nincs annál szebb, mikor két nő... seggberúgósat játszik
hát felébresztett. s én elég nehezen kelek. tudja?
nincs annál szebb, mikor két nő... seggberúgósat játszik
hát felébresztett. s én elég nehezen kelek. tudja?
és jól fülbe b***szod Szilva Admin asszonyságot!?!
tizkor keltett a kolléganőm, ezzel a szöveggel: szia, most seggberúgsz?... s jött a kérdés a munkahellyel kapcsolatban.
még nem igazán vagyok éber az olvasáshoz :)
még nem igazán vagyok éber az olvasáshoz :)
Pedig tegnap délután óta különösen nagy nyugalom van a szobában, alig van mit olvasni :)
Te Kercsak, szerintem akkor előtte a Szilva telcsijén is meg kell a lyukat, vagy a rudat nagyobbítani, vagy szerinted az nem kell?
Még a végén elvész az anyag az éterben, azt keresheted, hogy kinek a telefonján volt akkora lyuk, hogy ki is tudjon jönni.
Arról nem is beszélve, hogy el tudom képzelni azt, akit beszélgetés közben talál meg és talál el az anyag valahol fültájékon :)
Még a végén elvész az anyag az éterben, azt keresheted, hogy kinek a telefonján volt akkora lyuk, hogy ki is tudjon jönni.
Arról nem is beszélve, hogy el tudom képzelni azt, akit beszélgetés közben talál meg és talál el az anyag valahol fültájékon :)
nem olvastam még a mai napot végig, azért vagyok ily tudatlan :)
?????
charlotte #18613 | tegnap 15:56
Surdi! A farsangos topicban is trottyos vénembernek néztek a neved miatt. Lassan ideje lesz váltani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 15:56
charlotte #18613 | tegnap 15:56
Surdi! A farsangos topicban is trottyos vénembernek néztek a neved miatt. Lassan ideje lesz váltani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A Petőfi körről én nem sokat tudok:) De Az is igaz, hogy azt se tudjuk, végül kit választott Szilva, és hogy milyen gyorsak a gyorsposták :)
miután Prune Szilva begyűjtötte az összes jelentkező alfa hím spermáját, h leöncse a torkán...
mind betöltötte egy pohárba, jól összekeverte aztán az utolsó cseppig le a torkán.
és még a poharat is jól
mind betöltötte egy pohárba, jól összekeverte aztán az utolsó cseppig le a torkán.
és még a poharat is jól
szerintem a lotyókám pontosan tudja ki is a zalfahím! mert Ő kiválasztotta magának!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi van itt? Petőfi kör? :)
öt nem ismerem,ki ö?
bövebben?
szép reggelt. látom para, újra van neted. örvendek :)
te ne kritizálj,mert lefokozlak omegahímnek!
inkább felelj a kérdésemre,#18660...
inkább felelj a kérdésemre,#18660...
ennek semmi értelme,mindenki tudja,hogy ÉN vagyok az alfahím!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 09:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(srácok, romlik a színvonal. pár hónappal ezelőtt egy ilyen beszélgetésnél mindenki rohanva ajánlotta volna fel Szilvának a saját spermáját, hogy biztosan alfa hímtől termékenyüljön meg. vagy már mindenki telefonon győzködi Prune-t ;)
Vagy az is lehet, hogy az összes alfahím dobozt és spárgát keres, hogy a megtöltött és jól lezárt dobozokat postára adhassa :)
2007. 01. 19. péntek 09:19
(srácok, romlik a színvonal. pár hónappal ezelőtt egy ilyen beszélgetésnél mindenki rohanva ajánlotta volna fel Szilvának a saját spermáját, hogy biztosan alfa hímtől termékenyüljön meg. vagy már mindenki telefonon győzködi Prune-t ;)
Kikapcsolom a gépet, mert áramszünetecskék vannak.
huh ezt most nem nagyon értettem ám, mert még csak ötödikes vagyok és még nem tanulunk kémiát, de majd megpróbálom hátha sikerül, bár a peti kicsit erősebb mint a fecó, de majd megmondom hogy járjon le gyúrni, és akkor biztos ő lesz az apa, köszönöm: csókolom
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 09:06
Hát tetszik tudni kedves kislány, ezt nem olyan könnyű megmondani, mert annak a valószinüsége, hogy a fecótól begyüjtött a lövéssle lekerüljön, arra nagy az esély, de ha keveredés közben a petiéi erősebbek és jól elverik a fecó spermáit, akkor abból nem sok jó sül ki, tehát kérdés, hogy ki van jobb kondícióban:) De pl az is megoldás lehet, ha mondjuk szőlőcukorral édesíti meg a fecóét és attól erősödnek a spermák, lehet, hoyg akkor a peti lövése a falon is átküldi azokat.
Kielégítő a válasz, vagy majd este a fiúk lesznek azok inkább?
Kielégítő a válasz, vagy majd este a fiúk lesznek azok inkább?

Gennyzsakszem

vandam164