nekem meg sörivó! :-)))
ha má lotyókám nem tett fel kérdést, ez elég jó kérdés ki mire változtatná a nevét?
ha má lotyókám nem tett fel kérdést, ez elég jó kérdés ki mire változtatná a nevét?
no, visszavagyok :) olvasni még nem olvastam vissza, majd csak eztán.
fáj a fejem a széltől.
korán feküdtem. legközelebb, ha nicket változtatok, hétalvó lesz a nevem :)
fáj a fejem a széltől.
korán feküdtem. legközelebb, ha nicket változtatok, hétalvó lesz a nevem :)
Na én el. Szia mindenkinek és kellemes hétvégét.
????
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 19. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 12:03
Szépfiú
megkaptam az üzidet. komolyan gondolod, hogy válaszoljak?
Azt már meg se merem kérdezni:
Ha tízkor keltél, mikor feküdtél?
Ha tízkor keltél, mikor feküdtél?
Szépfiú
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 11:45
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy kikkel nem levelezek:
Üzenet küldője: Velkopopovicky Kozel [Kozi] (43) Üzenek
Címzett(ek): [Surdapapa
Téma: Sereket ezerrel...
Feladás dátuma: január 18., 21:40
Üzenet szövege
Egyetlen serlegbe szerelmetes!
Meg ne neheztelj, de sereket degeszre vegyed, mert e kellemetlen szellecske (mely ezen este belekezdett...)ellenben messze el repeszt. Kezed tele legyen, erre legyen eszed!!
S csendesebb helyen, begyed teljen e kedves remekkel!
Ve...
---------------------------------------------------------
Üzenet szövege
Meg ne neheztelj, de sereket degeszre vegyed, mert e kellemetlen szellecske (mely ezen este belekezdett...)ellenben messze el repeszt. Kezed tele legyen, erre legyen eszed!!
Ve...
Sszia Kedves! Jó vásárlást!
Akkor további szép napot és jó olvasgatást.
Szia Pille
Szia Pille
na, csókom mindannyiotoknak.
elugrottam dedemnek körzőt vásárolni. elnyűtte a mostanit.
lassan azért visszatérek.
s visszaolvasok, igérem :)
elugrottam dedemnek körzőt vásárolni. elnyűtte a mostanit.
lassan azért visszatérek.
s visszaolvasok, igérem :)
hogy kikkel nem levelezek:
Üzenet szövege
Ve...
Üzenet szövege
Ve...
Hát Prune spriccelős dolgához el kellene olvasnod a kérdését, kérdéseit. Akkor értenéd miről van szó, sajnos elmagyarázni sokkal nehezebb lenne, mint ennyit visszaolvasnod:) 18635 18649 18663 és 18666
persze! miután kefélés közbe úgy lerúgta az egyiket, h azóta keressük! persze Ő mindig a farát mutatja, h rágerjedjek! be is cserkészem ám alaposan! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze Surdikám, hogy is gondolkodtál volna el ezen, amikor még mindig a Lotyókád cipőjét keresed, hogy bejuss végre a Kastélyba :)
ma szabin vagyok. helyettesit a kolléganő. s tizkor ébresztett, hogy most biztos seggbe fogom rúgni, mert felébresztett, de valamit nem tud, mondjam meg neki, mit kell csináljon. és én bólogattam neki a tiz órási ébresztő miatt a seggberúgásra... igy rendben?
bezzeg ezt prune spriccelős nem tudom mit, az érted! (amit én nem, mert lusta vagyok visszaolvasni)
bezzeg ezt prune spriccelős nem tudom mit, az érted! (amit én nem, mert lusta vagyok visszaolvasni)
Persze Surdikám, hogy is gondolkodtál volna el ezen, amikor még mindig a Lotyókád cipőjét keresed, hogy bejuss végre a Kastélyba :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
add a számod és tedd a puncidhoz a telefont!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem igen! a hiba benned van!
én el se gondolkodtam rajta! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 11:34
én el se gondolkodtam rajta! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 19. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nekem kicsit magas, mármint, hogy hogy és hol ébresztett? És mi van a munkahellyel? Milyen kérdés?
Most őszintén én vagyok csak ilyen buta, hogy nem értem?
rezgősre kapcsoltam a mobilomat:):):):)
lehet elírta! és segbek*rást akart írni és a kolléganő hejett kollégát akart írni!
Hát ez nekem kicsit magas, mármint, hogy hogy és hol ébresztett? És mi van a munkahellyel? Milyen kérdés?

Gennyzsakszem

zsuzsu666
Victoria Sweet