teeeeeeee, hát akkor most az uram mit fog mondani neked?
én maradok annál a nőnél, akit beraktam.
mellesleg... kezdek hasonlitani, ma fekete lett vörös hajam
mellesleg... kezdek hasonlitani, ma fekete lett vörös hajam
Neked is jó ízlésed van és nem olyat választottál ami homlokegyenest más mint Te
Te pont így nézel ki...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 18:59
Te pont így nézel ki...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
nos, nem tudtam dönteni...de gondolom a típus egyértelmű:) mellesleg pont így nézek ki, mint ők:) na jó, nem, de már jó úton haladok:) lefogyok, megnövesztem a hajamat, feltöltetem a felső ajkamat, felvarratom a melleimet és máris ilyen leszek
nos, nem tudtam dönteni...de gondolom a típus egyértelmű:) mellesleg pont így nézek ki, mint ők:) na jó, nem, de már jó úton haladok:) lefogyok, megnövesztem a hajamat, feltöltetem a felső ajkamat, felvarratom a melleimet és máris ilyen leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nem kérek sokat: nagy dudák, arányos test, buja csípő és fenék, vastag, szopós száj, tüzes tekintet, dús haj.

És a fenék már teljesült :-)))

És a fenék már teljesült :-)))
Nem kérek sokat: nagy dudák, arányos test, buja csípő és fenék, vastag, szopós száj, tüzes tekintet, dús haj.

És a fenék már teljesült :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 17:27

És a fenék már teljesült :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
olyan képet tegyetek be amilyenek szeretnétek lenni ha nem is végleg hanem csak pár napra
olyan képet tegyetek be amilyenek szeretnétek lenni ha nem is végleg hanem csak pár napra

akár én is lehetnék... csak kicsit... nem is tudom... :)
s ily álmodozó szemeid lennének?

Azóta már sokan földönfutóvá lettek...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 19. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt melen kaptad?mert en is ezt kaptam par napja....nincs kizarva hogy kozos ismeroseink vannak a nappalin kivul is....erre igyunk!
ezt melen kaptad?mert en is ezt kaptam par napja....nincs kizarva hogy kozos ismeroseink vannak a nappalin kivul is....erre igyunk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 17. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 17. szerda 14:10
ELŐBB OLVASD VÉGIG.....
EZT A FÉNYKÉPET MADRIDBÓL KAPTAM AHOGY LÁTOD, SZEGÉNYSÉG MINDENHOL VAN...
ELSZORUL A SZÍVEM, HA CSAK LÁTOM EZT A SZEGÉNY ASSZONYT A SZAKADT RUHÁJÁBAN, NEJLONZACSKÓVAL A KEZÉBEN....
NE MARADJ SZÍVTELEN MÁSOKKAL SZEMBEN ÉS KÜLDD EL EZT A LEVELET MINDEN BARÁTODNAK, HOGY FELHÍVD A TÁRSADALOM FIGYELMÉT A NÉLKÜLÖZÉSRE.
HA MEGSZAKÍTOD EZT A LÁNCOT, AKKOR TÉNYLEG NINCS SZIVED!
EZT A FÉNYKÉPET MADRIDBÓL KAPTAM AHOGY LÁTOD, SZEGÉNYSÉG MINDENHOL VAN...
ELSZORUL A SZÍVEM, HA CSAK LÁTOM EZT A SZEGÉNY ASSZONYT A SZAKADT RUHÁJÁBAN, NEJLONZACSKÓVAL A KEZÉBEN....
NE MARADJ SZÍVTELEN MÁSOKKAL SZEMBEN ÉS KÜLDD EL EZT A LEVELET MINDEN BARÁTODNAK, HOGY FELHÍVD A TÁRSADALOM FIGYELMÉT A NÉLKÜLÖZÉSRE.
HA MEGSZAKÍTOD EZT A LÁNCOT, AKKOR TÉNYLEG NINCS SZIVED!
cijjaa itt hoztam:-)))))))))
akár én is lehetnék,csak kicsit kerekeb vok:-))))
Kar erte..... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:)
1943 Január 19. (64 éve történt)
Megszületett Janis Joplin, fehér bőrű bluesnekesnő. Híressé vált jelmondata volt: "élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon".
Az egyik legnagyobb bluesénekesnő volt, aki fehér létére olyan tökélyre fejlesztette a stílust, mint még fekete elődei sem. Későbbi jelmondatához híven - "élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon" - elszökött otthonról, ahol jól de unalmasan élt átlagos családja körében. 1961-től 66-ig végigjárta Amerikát, alkalmi munkákból élt, énekelt. 1966-ban eljutott San Franciscóba, tagja lett a Big Brother And The Holding Company-nak. Albumuk, a Cheap Thrills hatalmas siker volt. Zenéjükben kiválóan ötvöződött a soul, a blues és a korai hard zene. Szólópályáján végig segítette a Company gitárosa, Sam Andrew. 1968-ban Bob Dylan menedzsere, Albert Gross vette pártfogásába Joplint. Fellépésein gyakran tett nyárspolgár idegborzoló kijelentéseket. 1970. október 4-én halt meg a napi több üveg whiskey és a drogok, főleg a heroin hatására 27 évesen.
Legismertebb száma:
Mercedes Benz:
Oh Lord won't you buy me a Mercedes Benz
My friends all drive Porsches I must make amends
Were toured all my lifetime no help from my friends
So Lord won't you buy me a Mercedes Benz.
Ő volt a hippikultúra csodálatos és csodált nőalakja, a legenda, ami halála után végleg ennek az életformának a szimbólumává vált.
1943 Január 19. (64 éve történt)
Megszületett Janis Joplin, fehér bőrű bluesnekesnő. Híressé vált jelmondata volt: "élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon".
Az egyik legnagyobb bluesénekesnő volt, aki fehér létére olyan tökélyre fejlesztette a stílust, mint még fekete elődei sem. Későbbi jelmondatához híven - "élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon" - elszökött otthonról, ahol jól de unalmasan élt átlagos családja körében. 1961-től 66-ig végigjárta Amerikát, alkalmi munkákból élt, énekelt. 1966-ban eljutott San Franciscóba, tagja lett a Big Brother And The Holding Company-nak. Albumuk, a Cheap Thrills hatalmas siker volt. Zenéjükben kiválóan ötvöződött a soul, a blues és a korai hard zene. Szólópályáján végig segítette a Company gitárosa, Sam Andrew. 1968-ban Bob Dylan menedzsere, Albert Gross vette pártfogásába Joplint. Fellépésein gyakran tett nyárspolgár idegborzoló kijelentéseket. 1970. október 4-én halt meg a napi több üveg whiskey és a drogok, főleg a heroin hatására 27 évesen.
Legismertebb száma:
Mercedes Benz:
Oh Lord won't you buy me a Mercedes Benz
My friends all drive Porsches I must make amends
Were toured all my lifetime no help from my friends
So Lord won't you buy me a Mercedes Benz.
Ő volt a hippikultúra csodálatos és csodált nőalakja, a legenda, ami halála után végleg ennek az életformának a szimbólumává vált.
Haha, ezt a békásat meg én nem ismertem :-)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 19. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 15:14
Ez jóóóó ezt még nem hallottam...
Csak az álló vízben lakik a béka szlogent
Ez jóóóó ezt még nem hallottam...Csak az álló vízben lakik a béka szlogent
cupp, sonkás :):):) hát képet nem hoztál?

Gennyzsakszem

Patricia B