mégsem alszom... makkal álmodnék :)

Pille

Bocsánat, Pille, most látom, hogy eredetileg Te "blicceltél rá"...Az ilyen "hosszúnevű" képeket egyszerűen más néven kell bementeni a gépedre, akkor kevesebb a valószínűsége a %20 megjelenésének a képfeltöltés, majd a beszúrás után... :)
szia sonkás, szia katinka :)
egy óra leforgása alatt máris sonkás pilléje lettem
ezt nevezem! :)
tehát, köcce a felvilágositást, ezentúl rövidke néven mentem a lopott képeket... :)
megkaptam a gázszámlám... amennyiben az adósok börtönébe kötök ki, pacalt ne hozzatok...
egy óra leforgása alatt máris sonkás pilléje lettem

tehát, köcce a felvilágositást, ezentúl rövidke néven mentem a lopott képeket... :)
megkaptam a gázszámlám... amennyiben az adósok börtönébe kötök ki, pacalt ne hozzatok...
Nyugi... Tőlem kizárólag csak kocsonyára számíthatsz

ááá!!! segitség!!!
holnapra összeállitok egy listát, meg ne lepjetek kocsonyával (se)! habár... talán elcserélhetem majd valamelyik kedves cellatársammal mondjuk egy... egy... hmmm... képviselőfánkra

holnapra összeállitok egy listát, meg ne lepjetek kocsonyával (se)! habár... talán elcserélhetem majd valamelyik kedves cellatársammal mondjuk egy... egy... hmmm... képviselőfánkra

A strázsa gumibotja esetleg nem érdekelne????

Hiába a szomszédság kötelez

Nem mondtad még, hogy kötélverők szomszédságában "lakol"!!!

Akár ott is lakhatnék,de nem hanem a falu végi szemét domb melet lakom:-))))))))))))))
női őrök... gumibot... (biztos ott is van nappali)
készitünk az orgiákról fotót, s majd be-beszurogatom nektek :)
sonkás... szemétdomb mellett? ne mán!

sonkás... szemétdomb mellett? ne mán!
Képviselőfánkot hogy a csudába lehet oldalra fordítva a rácsokon átadni???
Hu baccus... Én is parázok.. mondjuk a villanyt megúsztam pár száz Ft túlfizetésem van... A gáztól azért tartok... Baccus.. egy árva krajcárral sem lett kevesebb a rezsim h. nincs lakótárs... Max. pár köbm víz... azt meg nyáron úgyis elpacsálom a gyepre meg az ótóra

Hu baccus... Én is parázok.. mondjuk a villanyt megúsztam pár száz Ft túlfizetésem van... A gáztól azért tartok... Baccus.. egy árva krajcárral sem lett kevesebb a rezsim h. nincs lakótárs... Max. pár köbm víz... azt meg nyáron úgyis elpacsálom a gyepre meg az ótóra

a képviselőfánk kalapját le kell emelni... két részletben átfér... az sem baj, ha a rácsok habosak lesznek... tán csak nem vágják ki az adósok nyelvét...

hihi
lelki szemeim előtt látom amint a 42567-es rab csíkos egyenruciban nyalogatja a cellarácsot

no, rabos, cellarácsnyalogatós fotót nem találtam. de megjelöltem, hol lehet elfelezni a fánkot :):):)

Ne kívánj ilyen lehetetlent.. képviselőt egyszer sütöttem az életemben.. a tepsivel volt egy magasságban
kocsonyában jó vagyok

Mit mind ködösítesz: rács, szűk cella, miegymás!!!????? Azt hiszed, más nem járt még adósok börtönében??? Ez a nappali kifutója ott!!!!

mmmiiittt mondsz???

sose bánkódj. legalább elfér a rácsok közt, s nem kell nyalni.