szívesen megmozgatnám magamon!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh, egész nap nem tudtam feljönni az oldalra, de látom, hogy mások sem.
jer ide egy hát massagéra!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:45
Jó reggelt mindenkinek!
El kell h. keserítselek Benneteket.. holnap... holnap jön a hideg, meg a hó...Boszi vagyok... Két napja olyan vagyok mint a kókadt liba...
Ezért most megyek és sziesztázom... irány az uszi...
El kell h. keserítselek Benneteket.. holnap... holnap jön a hideg, meg a hó...Boszi vagyok... Két napja olyan vagyok mint a kókadt liba...
nemtom mi a bajod Velük? elsorolják az összes lehetséges időt. egy csak bejön belőle ...
vagy eső lesz vagy hó
vagy rossz idő, vagy jó ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:38
vagy eső lesz vagy hó
vagy rossz idő, vagy jó ... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóóóóóóó Regggggggeeeeelt Napppaaaliiiiiiii!
Az okos meteurológusaink mára ígérték a lehülést úgyhogy lassan már ide kell érnie. Már csak azért is, mert mint azt mindenki tudja a magyar meteurológusok :) értenek a világon a legjobban az időjáráshoz. Ezt ugye az is bizonyíthatja, hogy Magyarországon működik az Európai Meteorológiai szolgálat is.
Na azt azért meg kell említeni, hogy az előrejelzéshez viszont ők értenek a legkevésbé:)
De a havat azért várom már.
Na ennyi off elég volt.
Az okos meteurológusaink mára ígérték a lehülést úgyhogy lassan már ide kell érnie. Már csak azért is, mert mint azt mindenki tudja a magyar meteurológusok :) értenek a világon a legjobban az időjáráshoz. Ezt ugye az is bizonyíthatja, hogy Magyarországon működik az Európai Meteorológiai szolgálat is.
Na azt azért meg kell említeni, hogy az előrejelzéshez viszont ők értenek a legkevésbé:)
Na ennyi off elég volt.
üdvözöllek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Jó reggelt! És jó napot! Szexben gazdag, élvezetekben teljes napot kívánok!
Affene tudja, asszem hagyom magam elfogni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 09:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 24. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek ránk vadásznak!
Ezek ránk vadásznak!
Egy kis játék férfiaknak
Mozgasd meg!
Mozgasd meg!
Jó reggelt mindenkinek!
Itt mondjuk 45 fok van és a páratartalom 90% de várom már a havat:) Még mondjuk várom egy jó 20-30 évig, aztán már majd biztos nem:)
Erről az jut eszembe, amit az egyik haverom mond mindig.
"A férfiak többsége élete nagy részében azt várja, hogy legyen vége a menstruációnak, aztán meg mire azt várná, hogy jöjjön már meg addigra már nem jön meg többet" :) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:40
Erről az jut eszembe, amit az egyik haverom mond mindig.
"A férfiak többsége élete nagy részében azt várja, hogy legyen vége a menstruációnak, aztán meg mire azt várná, hogy jöjjön már meg addigra már nem jön meg többet" :) (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
CPT időjárásjelentését láthatták Vietnamból.
Jó reggelt neked is..
Jó reggelt neked is..
Charlotte is várja már a havat, hogy végre kilóméteres hófalloszokat építhessen.
Már látom az újságban a főcímet!:
Megint lecsapott a titokzatos fallosz-ember.
Napok óta egy titokzatos ember tartja rettegésben országunk anyukáit. Ez az ember óriási hófarkakat épít a játszótereken ezzel rémítve halálra az oda játszani vitt csöppségeket.
Mindenesetre vigyázz Charlott, nehogy odaragadjon a nyelved, mert az elég ciki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 23:06
Már látom az újságban a főcímet!:
Megint lecsapott a titokzatos fallosz-ember.
Napok óta egy titokzatos ember tartja rettegésben országunk anyukáit. Ez az ember óriási hófarkakat épít a játszótereken ezzel rémítve halálra az oda játszani vitt csöppségeket.
Mindenesetre vigyázz Charlott, nehogy odaragadjon a nyelved, mert az elég ciki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Állítólag nemsokára esni fog a hó
CPT időjárásjelentését láthatták Vietnamból.
Jó reggelt neked is.. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:38
Jó reggelt neked is.. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ennyi off elég volt.
Na ennyi off elég volt.
Na ennyi off elég volt.
Na ennyi off elég volt.
Jó reggelt! És jó napot! Szexben gazdag, élvezetekben teljes napot kívánok!
dako84 #19305 | tegnap 23:00
Na további szexmentes napot! Jó éccakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Na további szexmentes napot! Jó éccakát!
OOOóóóó!
Jó tudni!
charlotte[VIP] #19291 | tegnap 22:28
Ja, és mivel a VIP-tagság 1500 pontba kerül, és a szavazásért jóváírnak nekem 1500 pontot, tök ingyen vagyok VIP.
Válasz charlotte[VIP] üzenetére (19283)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 22:28
Jó tudni!
charlotte[VIP] #19291 | tegnap 22:28
Ja, és mivel a VIP-tagság 1500 pontba kerül, és a szavazásért jóváírnak nekem 1500 pontot, tök ingyen vagyok VIP.
Válasz charlotte[VIP] üzenetére (19283)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
hát nem egészen:(((
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 24. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 08:16
azért, mert a spermával hátba lőttek, azért még ne szomorkodj...ma éjjel majd a szádba megy
Miért vagy VIP???
de hát nem is neveztem a próbafülkében!
charlotte[VIP] #19283 | tegnap 22:23
Mielőbb bárki rákérdezne. Azért váltottam egy hetes VIP-tagságot, hogy szavazhassak a próbafülkés versenyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 22:23
de hát nem is neveztem a próbafülkében!
charlotte[VIP] #19283 | tegnap 22:23
Mielőbb bárki rákérdezne. Azért váltottam egy hetes VIP-tagságot, hogy szavazhassak a próbafülkés versenyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
igaza van Cuncusnak, mert azt írtam rá, h Sonkás rólam készített képet szúrta be!
charlotte[VIP] #19284 | tegnap 22:23
Az nem a Sonkás volt?
Válasz cuncus üzenetére (19282)
2007. 01. 23. kedd 22:23
charlotte[VIP] #19284 | tegnap 22:23
Az nem a Sonkás volt?
Válasz cuncus üzenetére (19282)
VIP
Az nem a Sonkás volt?

Gennyzsakszem

Adry