Egy igaz intés

Napalis hölgyek társasága:-))))))

hullik a hó!!!
remélem, naon vastag az a dunyha.

#8 Crazy-Baby| 2004.10.06
Mindenhol mit látok......vita hegyeket......mostanában ez nagyon menő lett a forumon........unom már kurvára.......ti nem??????????????????????????,
na by by
#7 rilu| 2004.10.05
Kedves kis Gennyeszsákosszemű!
Próbáltalak a lista elejére rakni hozzászólásommal, hogy esetleg valaki megszánja kis gennyes képedet és ideböffent valamit, nehogy eltűnjél szaros 3 hozzászólással, melyek közül 2 a Tiéd! Viszont, ha ez Neked nem kell, inkább nyalogatod a kis gennyes, pattanásos pofidat, akkor bocs.
Sok sikert Neked a topic életbentartásához és kívánom, hogy még sok ilyen kis gennyes -mint amilyet Te magad is vagy- írjon Neked szebbnél szebb üzeneteket...
#6 tom1019[VIP]| 2004.10.05
Lehet, hogy csak a neveddel van a baj, de ha csak az nézem, akkor riluval értek egyet!
Tegyél, írjál valami olyat, amivel becsalogathatsz másokat is a szobádba!
Válasz Gennyzsakszem üzenetére (5)
#5 Gennyzsakszem| 2004.10.05
Rilukam, gyermekem. Eld csak a chates eletedet, az valo neked. Ez egy nappali, tobbe-kevesbe epeszu embereket fogadok csak, latogasd a tobbit, koszi :)
ez a legjobb rész:) éppeszűek vagyunk, ideköltöztünk:) és nem tudom mit tett genny, de "becsalogatódtunk" ide:) és folyamatosan a lista elején vagyunk:):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 27. szombat 08:58
Mindenhol mit látok......vita hegyeket......mostanában ez nagyon menő lett a forumon........unom már kurvára.......ti nem??????????????????????????,
na by by
#7 rilu| 2004.10.05
Próbáltalak a lista elejére rakni hozzászólásommal, hogy esetleg valaki megszánja kis gennyes képedet és ideböffent valamit, nehogy eltűnjél szaros 3 hozzászólással, melyek közül 2 a Tiéd! Viszont, ha ez Neked nem kell, inkább nyalogatod a kis gennyes, pattanásos pofidat, akkor bocs.
Sok sikert Neked a topic életbentartásához és kívánom, hogy még sok ilyen kis gennyes -mint amilyet Te magad is vagy- írjon Neked szebbnél szebb üzeneteket...
Lehet, hogy csak a neveddel van a baj, de ha csak az nézem, akkor riluval értek egyet!
Rilukam, gyermekem. Eld csak a chates eletedet, az valo neked. Ez egy nappali, tobbe-kevesbe epeszu embereket fogadok csak, latogasd a tobbit, koszi :)

na by by
#7 rilu| 2004.10.05
Prune konyhájának ma reggeli pillanatképe:

ha így esik továbbra is, akkor teljesen belepi a kocsimat

és ha már nem tudok autózni, akkor nincs más hátra:

nálad miért látszik az első hsz???
Szép napot! Itt is havazik. Én meg ebédet főzök :-)
főzöl???
ügyesen, s óvatosan - finomat

A legegyszerűbb ételt választottam: zöldborsófőzelék virslivel és tükörtojással :-)
s látod, pille hétfői étkeztetését nem akartad vállalni :):):) havonta egyszer jó is az a zöldborsófőzelék :):):)
Csakis Pille érdekében :-)))

Az tuti :-))
Nem akar megpuhulni ez az átkozott, bezzeg lekozmálni már elkezdett. És még azt írtam, hogy egyszerű étel...
Na, ugye, hogy már kezdesz hálás lenni :-))
Nem akar megpuhulni ez az átkozott, bezzeg lekozmálni már elkezdett. És még azt írtam, hogy egyszerű étel...
Na, ugye, hogy már kezdesz hálás lenni :-))
a feltét egyszerű :):):), az biztos.
én köménymagos levest készitek (a legegyszerűbb), rengeteg piritott kenyércsücsök-kockával. imádjuk ropogtatni :)
én köménymagos levest készitek (a legegyszerűbb), rengeteg piritott kenyércsücsök-kockával. imádjuk ropogtatni :)
Kész van a húsgombóc-levesem, mennyei illatok szállonganak szerteszét! :)
pihengetek egy kicsit ebéd után :)

Hali all... most ébredtem fel, miről maradtam le?