kifagyasztottam a gépem. ráklikkeltem az összes üzenetre, s kifagyott.
nincs meg az első 25 hsz? azonnal sikitsatok vazinak! az kell! anélkül nem nappali a nappali!
nincs meg az első 25 hsz? azonnal sikitsatok vazinak! az kell! anélkül nem nappali a nappali!
hogy a mostani hozzászólónk meg a betűs, tehát nem az eredeti gennyzsák:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 26. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
a galamb szimbólum... nem postagalamb! :):):) békés.
És akkor ez mit jelent, Szilvácskánk? :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 26. péntek 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
a topic címben á van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 15:39
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Miért nincs meg az első 25 hsz????
Nem tudom ellenőrizni, hogy a neve mi volt régen.
Igen, úgy értettem, hogy a szóköz a név előtt állítólag már nem működik.
Én is vártam, de a postagalamb nem hozta még el!!! :) Ha nem a katicika28@freemail-ra írsz, akkor a privit nem kapom meg..... :)
Miért nincs meg az első 25 hsz????
szóközzel, meg ilyesmivel sem?
hiba: ékezet nélküli a neve (ha jól
emlékszem. régen gennyzsÁkszem volt. most gennyzsAkszem...
hiba: ékezet nélküli a neve (ha jól
emlékszem. régen gennyzsÁkszem volt. most gennyzsAkszem...
Ha azt nézzük, hogy ma már nem lehet ugyanazt a nevet trükkösen regelni, akkor feltételezhetjük, hogy igen.
szólj horzinak is!
az uborkáknál találkozunk! :):):)
az uborkáknál találkozunk! :):):)
nem találtál meg!
fogalmam sincs, de eljössz velem, kb. egy óra múlva shoppingolni a szomszéd faluba?
emberek, kérdésemre választ várok!
lehet azt tudni, hogy a mostanában időnkét be-bekukkantgató gennyzsákszem ugyanaz a gennyzsákszem-é, ki a topikot nyitotta?
lehet azt tudni, hogy a mostanában időnkét be-bekukkantgató gennyzsákszem ugyanaz a gennyzsákszem-é, ki a topikot nyitotta?

"az igazság odaát van"
Az igazság amodaát van!!!
Kellemes 7végét és elkövetkezondó 2 hetet!
Ui:Lotyókám csak keveset kufircolj mással!
Kellemes 7végét és elkövetkezondó 2 hetet!
Ui:Lotyókám csak keveset kufircolj mással!
mondtam én a pálinkás kenyeret próbáld ki! :-)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 26. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 26. péntek 14:32
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Na, gyerekek, a mai az első nap, hogy a gyerkőc nem aludt délután. Egyszerűen nem hajlandó aludni. Remélem nem csinál belőle rendszert, mert akkor vége a délutáni fórumozásnak, csetelésnek.
:-(((
Kellemes délutánt!
Kellemes délutánt!
Na, gyerekek, a mai az első nap, hogy a gyerkőc nem aludt délután. Egyszerűen nem hajlandó aludni. Remélem nem csinál belőle rendszert, mert akkor vége a délutáni fórumozásnak, csetelésnek.
Kellemes délutánt!
Kellemes délutánt!
Na, kellemes magömlést a hétvégére minden kannak és minden nősténybe!
ByE
ByE
nem figyelek,csak szerintem mar faradt lesz mire hazacipeli azt a sok rekesz sort (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 26. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
lökjed!
3 stampedli már úgyis bennem van! (és nem virtuálisan!) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 26. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
3 stampedli már úgyis bennem van! (és nem virtuálisan!) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 01. 26. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

pinuka
(tini) Ariela