persze h nem tudja mert a sok nő mellett már nincs hely a buksijában
nem,átengedem Neked
ő nem tudja... mi? mi tényleg megverekszünk érte?
pasitopikban ez nagyon tetszett:
surdapapa #302 | tegnap 14:27
oszt kifaszez?
Válasz édespille üzenetére (293)
surdapapa #302 | tegnap 14:27
oszt kifaszez?
Válasz édespille üzenetére (293)
pontosan :) valami ilyesmi :)
azt magyarázd meg ha ennyire szexellenes ahogy jópárszor ennek hangot adott bár sztem csak hiánya van akkor miért volt VIP?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 27. szombat 15:56
vazi, az isteni lekapcsolta ikongyártó marit:) érdekes jelenség az a nő...miért tett 18at a nickjébe? mert az anya lánya topicba már egyszer írta, hogy ő ilyet el sem tudna képzelni a lányával, vélhetően nem 18 éves...aztán először méltatlankodott, később már enyhült kicsit, tán akklimatizálódott a gg-hez?...ha lesz időm megfejtem mari18-at:)
hééé joe: neked is van ilyen csipogtatód? asszem gyes után én is megyek a budra:) és pillével kérem magam egy műszakba, mert ha véletlenül elsiklanék egy arra érdemes utas felett, pille tuti észreveszi és intézkedik:)
hééé joe: neked is van ilyen csipogtatód? asszem gyes után én is megyek a budra:) és pillével kérem magam egy műszakba, mert ha véletlenül elsiklanék egy arra érdemes utas felett, pille tuti észreveszi és intézkedik:)
Fura neve van a topiknak, csak az első oldalát olvastam el, ez tulajdonképpen meghatározatlan témában való csevegés?
oh, benne vagyok az egyműszakos buliban! szerencsére, nem ugyanaz tetszik :)
hé, kaptam egy verset :) hallod?
hé, kaptam egy verset :) hallod?
vazi, az isteni lekapcsolta ikongyártó marit:) érdekes jelenség az a nő...miért tett 18at a nickjébe? mert az anya lánya topicba már egyszer írta, hogy ő ilyet el sem tudna képzelni a lányával, vélhetően nem 18 éves...aztán először méltatlankodott, később már enyhült kicsit, tán akklimatizálódott a gg-hez?...ha lesz időm megfejtem mari18-at:)
www.bud.hu
na, én a kisgatyát is levetettem volna vele.
te, joe, hol lehet jelentkezni??? azonnal felmondok a mostani munkahelyemen!
te, joe, hol lehet jelentkezni??? azonnal felmondok a mostani munkahelyemen!
Jazz, blues, country, rock, hard rock, metall...
hangulatomtól függ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 27. szombat 14:28
hangulatomtól függ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Tényleg! Ki milyen stílusú zenét hallgat?
Tényleg! Ki milyen stílusú zenét hallgat?
jer mán ki a konyhából, hé! hallgass inkább zenét.
és a sütéshez megfelelő tepsi:
charlotte-nak főzéshez szükséges kellék:
kösszi! lehet múltkor elnyomtam valamit, mert most nekem is kidobott egy párat
hehe köcce! speedy gonzales
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 27. szombat 14:14
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 27. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
url beszúrás-->bemás a linket-->enter--> kéri a megjelenítendő szöveget, oda írd be:)speedy-dako:)

Gennyzsakszem

Kezdő bi