Akartam írni, hogy legyél te, de nem mertem beírni, nehogy az legyen a húszezres...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Önként jelentkezem.
én most lépek. tessék engem figyelmeztetni, mikor lesz jutalom. halljátok??? nem ám holnap, mig dolgozom!
Én meg.... megyek vacsizni...

Admin acconyság.. légyszike.. mielőtt még a tutajost nézed áhitatos szemekkel.. javítsd kérlek a beszúrásomat.. köcce
Na, kié a húszezres?????Miiii? :)))))Tudtam, amikor megláttam, hogy ez a gyanús alak somfordál be a képbe a célegyenesben!
(lehet, hogy nem jelenik meg, mert nagyon fantomjellegű az ipse! :)...)

Igazad van: én vok a fantom, de nincs harag, remélem, hogy beosontam az "intézkedések"-be. Töröld azt a hsz-t, lécci. Köszi: Katinka

kibaszott egy szar nap ez a mai:):):) kések lógtak a levegőben...mindenhol

Vazelinator
Fenség! Szóljon csak hozzánk ékesmondó szájaddal az egyetlen és oszthatatlan igazságosság: mit tehetünk Fenségedért, hogy ne érezze a kések(nem farkasárpádi) fenyegetését, és felhőtlen legyen Fenséged napja-éjjele az üdők végezetéig...no!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 20:05

Egy-kettő le is esett, kicsit megsebzett, de alapvetően túlélő vagyok, és sebeimre megfelelő gyógyírt találtak az Adminok. THX.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Egészalakos képed nincs?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
"(...)Erdély szívéből messzi tengerekig és bolygókig láttam,
s hogy nem kél föl többé a Nap: riadoztam érte;
s fénylett kincsekkel bévülről rakottan a bőröm,
bronzlott!; s ha ellenem vonuló kések pengtek,
élük hogy kicsorbul, már őket is féltem;(...)"
(Farkas Árpád:HA SÍROKON HAJT KI A REMÉNY)
Ezekkel a sorokkal kivánok minden nappalilakónak szép álmokat. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
s hogy nem kél föl többé a Nap: riadoztam érte;
s fénylett kincsekkel bévülről rakottan a bőröm,
bronzlott!; s ha ellenem vonuló kések pengtek,
élük hogy kicsorbul, már őket is féltem;(...)"
(Farkas Árpád:HA SÍROKON HAJT KI A REMÉNY)
Ezekkel a sorokkal kivánok minden nappalilakónak szép álmokat. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

a mai nap hangulatához... zárhattuk volna kissé szebben is...

fenségem ékesszóló szája:) nekem nem ártanak kések...az én lelkem annál romlottabb
de kedves, hogy aggódsz:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 20:09

Fenség! Szóljon csak hozzánk ékesmondó szájaddal az egyetlen és oszthatatlan igazságosság: mit tehetünk Fenségedért, hogy ne érezze a kések(nem farkasárpádi) fenyegetését, és felhőtlen legyen Fenséged napja-éjjele az üdők végezetéig...no!!!
jóéjt:)

Szép jó reggelt nappalisok! Megvolt a 20000 erre már sehol senki?

jóregg:)
mindenki az ablakban ül, mert várja tom élőbeni felbukkanását...a megígért jutalommal:) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenki az ablakban ül, mert várja tom élőbeni felbukkanását...a megígért jutalommal:) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)