Ébren a kisded. További szép vasárnap délutánt! Pussz
elmélyülésre lenne jobb 5letem is :-D
ahhh, vazi szive nem lágyul (legyint) :)
mék, olvasgatok kicsit. van egy izgi könyvem, elmélyülök lapjai közt :)
mék, olvasgatok kicsit. van egy izgi könyvem, elmélyülök lapjai közt :)
lehet, hogy csak várja, hogy megszáradjon...
nem is a takaróddal foglalkozol!
tessék mán dijazni, hogy suvickoltam neked a vizesés alatt, saját készitésű szappannal!
én inkább benne dolgoztatnám meg érte, nem utánna :-D
meg szoktam indokolni nem hu he meg ilyesmi de a hozászolásai téleg egysoros monologok és ne kapcsolodik be a témákba aktivan jönn begyüti a pontjait és megy, ő okosabb pont gyüjtő
kaptam egy aranyos viccet. mintha az itteni hapsikat hallanám :):):)
Megfáradt egyetemista hazaérkezik szülőfalujába, ahol édesanyja egy kérdéssel fogadja:
- Kedves fiam, levágtam két csirkét, mit főzzek belőle?
- Pálinkát, édesanyám!
Megfáradt egyetemista hazaérkezik szülőfalujába, ahol édesanyja egy kérdéssel fogadja:
- Kedves fiam, levágtam két csirkét, mit főzzek belőle?
- Pálinkát, édesanyám!
Ismerös:-))))))
mielőtt elfelejtenéd... ez az a bugyi :):):)
A bugyidat meg kapod de előte meg kell dolgoznod érte.-))
lehet, csak egy kis srác, aki... s mégis tiltottad. pedig nem annyit irt, hogy:
húúú
ez igen
ezt megdugnám
mindegy. takaród kimosva.
húúú
ez igen
ezt megdugnám
mindegy. takaród kimosva.
ezen már ne veszetek őssze...
csak annyi hogy mindenki máshogy akkar jo forumot
nyugi az ujforumba könyebb lesz kiszurni a direkt pontra hajtott és a rendes egyszavas hozzá szolot
csak annyi hogy mindenki máshogy akkar jo forumot
nyugi az ujforumba könyebb lesz kiszurni a direkt pontra hajtott és a rendes egyszavas hozzá szolot
de csak napi pont 10 hsz. ? azért ez durva és elég feltünő, másrészt egymás utáni hsz.-ek és szinte mind 1 mondat! meg leírja hogy jó csajok meg jó seggek. hát persze hogy jók, hisz mi tesszük fel őket!
ide irom, itt biztos olvasod... dako! ne káromkodj, ne utasitgass rendre más topikokban egy mondatokat alkotó fórumozókat. mellőzd mán mások lealázását. köcce.
vazi biztos elfelejtette bezárni a topikot :)
Oh, beslisszant mögötted? :-))
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:36
gyors volt
én is majdnem "A tiltólistárahelyezés rövid indoka" bukantfel mikor tőrőltem a hszt:)
én is majdnem "A tiltólistárahelyezés rövid indoka" bukantfel mikor tőrőltem a hszt:)
gyors volt
én is majdnem "A tiltólistárahelyezés rövid indoka" bukantfel mikor tőrőltem a hszt:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:35
én is majdnem "A tiltólistárahelyezés rövid indoka" bukantfel mikor tőrőltem a hszt:) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Katinka! Hogy tudsz hsz-t írni abba a topicba, ahol ez mezei fórumozóknak le van tiltva? Te valamit nagyon tudsz...
Katinka! Hogy tudsz hsz-t írni abba a topicba, ahol ez mezei fórumozóknak le van tiltva? Te valamit nagyon tudsz...
Fő, hogy spriccel, igaz? ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 28. vasárnap 14:25
nem kell aláállni, teee, csak mellé...oda pont kispriccel a víz, és joe sikálhatja a hátunkat:)

Gennyzsakszem

mcload2