sziasztok,akik szoktak mail-t küldeni ne küldjenek mert átírányottam máshoz és másik címet használok,köszi,sziasztok
sziasztok :):):) viditsatok! elérkeztem mély depresszióm legalsó bugyraiba...
Sajnos én is így vagyok vele! Mély depresszióban vagyok! Vidítsuk fel egymást!
Sajnos most mennem kell pedig nagyon szerettem volna megszerezni a 20.000. hzsz-t!
Nah mind1! Közel volt! Legyen további jó napotok... ill estétek!
Nah mind1! Közel volt! Legyen további jó napotok... ill estétek!
na, akkor vidulj: van diesel
és ne kérdezzük egymást az okokról... :)
és ne kérdezzük egymást az okokról... :)
igen, helyes. agyadnak legnagyobb részét téjjeg a pletykaközpont foglalja el :) de... de miért kapott oly pirinyó helyet a szex?
no, most te vidits!
én felettébb tiszta gyermek voltam. zömmel fehér ruhákat hordattak velem (úúútááálooom). kisgyermekként biztos szerettem fehér ruhákat hordani. azt mesélik az "öregek", mikor egy icurka-picurkát is koszos lettem, rohantam mosakodni.
gondolhatjátok, mekkora gondot okozhatott a homokozás! :)
sebhelyem nincs. mindig vigyáztam magamra. na, vérszerződésem az van! :) még mindig látszik (-anak) :)
ti kötöttetek vérszerződést?
gondolhatjátok, mekkora gondot okozhatott a homokozás! :)
sebhelyem nincs. mindig vigyáztam magamra. na, vérszerződésem az van! :) még mindig látszik (-anak) :)
ti kötöttetek vérszerződést?
Nem kell kérdezned az okát! Szerelmi válságban vagyok sajnos! Újabb koppanás!
oh (legyint), fiatal vagy még. kiheverhető...
engedd magad csábulni. hamarébb gyógyulsz :)
De nagyon SZERETEM még most is! Sajnos ilyen vagyok! Hiába néha durva vagyok a pontvadászokkal szemben! De valójában egy érzékeny, érző ember vagyok!
Illés Lajos meghalt!
Isten nyugasztalja!
Isten nyugasztalja!
jó admin lennél
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
De nagyon SZERETEM még most is! Sajnos ilyen vagyok! Hiába néha durva vagyok a pontvadászokkal szemben! De valójában egy érzékeny, érző ember vagyok!
Most miért mondod ezt? Majd jól lecsesznek az ADMIN-ok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
jó admin lennél
miért nem mondtam h ők nem jók
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:22
Most miért mondod ezt? Majd jól lecsesznek az ADMIN-ok!
csak már valaki mondta ezt, és őt is megdorgálták, hogy ez itt nem az ADMIN kerestetik műsor
nem lennének rosszak, csak már megint egy kiló figyelem felhívást intéztem feléjük és semmi cselekedett, mondjuk mentségükre legyen az, hogy biztos szexelnek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:23
nem lennének rosszak, csak már megint egy kiló figyelem felhívást intéztem feléjük és semmi cselekedett, mondjuk mentségükre legyen az, hogy biztos szexelnek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
miért nem mondtam h ők nem jók
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
csak már valaki mondta ezt, és őt is megdorgálták, hogy ez itt nem az ADMIN kerestetik műsor
nem lennének rosszak, csak már megint egy kiló figyelem felhívást intéztem feléjük és semmi cselekedett, mondjuk mentségükre legyen az, hogy biztos szexelnek
nem lennének rosszak, csak már megint egy kiló figyelem felhívást intéztem feléjük és semmi cselekedett, mondjuk mentségükre legyen az, hogy biztos szexelnek
így már érthető én azt nem olvastam....de amúgy nem javaslat volt,na,mindegy ha megdorgálnak akkor így jártam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:31
azért ám nagyon örülök neki,hogy megfelelőnek találnál erre a feladatra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 19:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
így már érthető én azt nem olvastam....de amúgy nem javaslat volt,na,mindegy ha megdorgálnak akkor így jártam....

Gennyzsakszem

marcsa01
PlayfulAnne