Úgy látom, hogy többen óriási tévedésben vagytok. Egy anya nem azért szoptat közterületen, mert olyan baromira jó ott neki, hanem mert muszáj. És őt zavarja a legjobban, ha ezzel megbotránkoztat másokat, de szerintem joggal elvárható lenne, hogy mások meg azt tartanák tiszteletben, hogy az anya megadja a csecsemőnek azt, ami annak jár.
Szerintem nem korrekt, hogy idegen emberek miatt én érezzem rosszul magam, amiért vannak elveim, mégpedig az, hogy a gyerekemet megszoptatom, ha igényli.
Szerintem nem korrekt, hogy idegen emberek miatt én érezzem rosszul magam, amiért vannak elveim, mégpedig az, hogy a gyerekemet megszoptatom, ha igényli.
És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
Bezzeg, amikor óriásplakátokon látnak félmeztelen modelleket, akkor nem csóválja senki a fejét...
én igenis csóválom...nagyon is...mindig csak a felső felük meztelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 22:32
Törölt felhasználó (21812)

És mivel ezen a képen (#20217), és a legtöbb szoptató nő esetében nem is látszanak a mellek, még inkább nem értem a mai embereket.
na, mentem aludni. toljuk át a linkelést holnapra. jóóó? sziasztok :)
te meg ne pörögj mán be ennyire!

Sok anya természetesnek tartja, hogy az utcán, orvosi rendelőben, hivatalban, vagy bárhol mellre tegye a kisbabát. Mások zavarba jönnek ennek a lehetőségnek még a gondolatától is. De hányan esznek hamburgert, fagylaltot az utcán? Miért éppen a kisbabákat kellene megfosztani attól a lehetőségtől, hogy csillapítsák éhségüket? Ha a kismama a gyermek szemével nézi a dolgot, nem fogja kínosnak tartani ezt a helyzetet, és természetesen viselkedik szoptatás alatt. A tapasztalatok szerint ilyenkor a járókelők észre sem veszik, hogy a baba eszik, és nem csak összebújik a mamájával. A szoptatáshoz csupán kényelmes, praktikus ruhára, és egy ülőhelyre van szükség. Legjobb, ha az anyuka bő felsőrészt visel, ezt felhúzva, megfelelő takarásban tudja mellre tenni gyermekét. Hideg időben érdemes dekoltált, vagy gombos alsóruhát is felvenni, így csak a mellet kell szabaddá tenni szoptatás alatt. Már nálunk is kapható a külföldön régóta népszerű, kifejezetten a diszkrét szoptatáshoz tervezett hálóing, póló, és ruha, melyen a mell felett rejtett sliccelés fut végig, így teljesen feltűnés nélkül szoptathat benne a kismama.
Ha az anya nem talál szoptatásra alkalmas helyet, vagy zavarja a közönség", bekérezkedhet egy irodába, vagy beülhet egy próbafülkébe, ahol kettesben lehet a kicsivel. Szerencsére egyre több helyen (nálunk elsősorban nagyáruházakban, repülőtéren, templomokban) alakítanak ki babás szobát, ahol az anya kultúrált körülmények között tisztába teheti, megszoptathatja gyermekét.
na a nálam okosabbak ezt gondolják a fnyilvános szoptatásról
az én véleményem persze változatlan, de majd meglátjuk lehet 10év múlva rajtam csóválhatja valaki a fejét
Ha az anya nem talál szoptatásra alkalmas helyet, vagy zavarja a közönség", bekérezkedhet egy irodába, vagy beülhet egy próbafülkébe, ahol kettesben lehet a kicsivel. Szerencsére egyre több helyen (nálunk elsősorban nagyáruházakban, repülőtéren, templomokban) alakítanak ki babás szobát, ahol az anya kultúrált körülmények között tisztába teheti, megszoptathatja gyermekét.
na a nálam okosabbak ezt gondolják a fnyilvános szoptatásról

az én véleményem persze változatlan, de majd meglátjuk lehet 10év múlva rajtam csóválhatja valaki a fejét

Egyetlen fuck-ot sem mutattam :-))))))
Ezt már régóta készülök lefotózni neked. Ma végre volt itthon alapanyag. Gondolom, rájöttél, mi ez

Jó éjt! Pusssz
Ah ezt a poént még beírom, most hallottam a tévében:
Fiú az iskolában benyit egy terembe:
- Maga a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok.
Fiú az iskolában benyit egy terembe:
- Maga a tánctanár?
- Lófaszt, én az illemtanár vagyok.

Éccakára a napalis uraknak hogy legyen miből válogatni:-)))))))))))))
hinnye sonkás...mit kapsz ezért a csajoktól
1. tele van a nappali szebbnél szebb, kívánatosabbnál kívánatosabb izgalmas nővel(bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
2. ha már botlottál, akkor legalább raktál volna be kb. ugyanennyi dögös pasit is

1. tele van a nappali szebbnél szebb, kívánatosabbnál kívánatosabb izgalmas nővel(bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
2. ha már botlottál, akkor legalább raktál volna be kb. ugyanennyi dögös pasit is

Jó reggelt mindenkinek!
Ott vagytok ti is! Ha a szőkéket kiszórjuk, marad hét barna hajú (bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 06:40
Ott vagytok ti is! Ha a szőkéket kiszórjuk, marad hét barna hajú (bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 31. szerda 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)

hinnye sonkás...mit kapsz ezért a csajoktól

Jó reggelt!
De Katicikának még az avatarja is szőke, és saját bevallása szerint a haja is.
Én valahol a kettő között vagyok, úgyhogy egy szőkésbarnát is hagyjunk bent. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 08:13
De Katicikának még az avatarja is szőke, és saját bevallása szerint a haja is.
Én valahol a kettő között vagyok, úgyhogy egy szőkésbarnát is hagyjunk bent. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek!
Ott vagytok ti is! Ha a szőkéket kiszórjuk, marad hét barna hajú (bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
Ott vagytok ti is! Ha a szőkéket kiszórjuk, marad hét barna hajú (bébé, charlotte, katicika, mia, moncy, pille, én)
jó reggelt.....hát izé...nekem padlizsánszinű hajam van
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 08:13

Jó reggelt mindenkinek!
Szia Charlotte! Hova lett a viped? Csak nem videjókra pazaroltad? Meg lennék lepve
A festett szőkék nem számítanak, a szőkésbarnák maradhatnak
Amúgy marhára értesz ahhoz, hogy kell követ dobni az állóvízbe úgy, hogy az minél nagyobb hullámokat kavarjon. Tehát!
Enmgem egyáltalán nem zavar, ha szoptató nőt látok. Sőt, (és ezt most halálos komolyan mondom) egyszerűen valamiféle boldogságot érzek. Az én szememben ez a világ egyik legszebb dolga. Nem bámulom, hiszen szerintem természetes dolog. Ha látom is, nem a kint lévő mellet látom, hanem az egészet egyben. Egy emberkét etetnek, egy emberke eszik. Látom a megnyugodott, kisimult arcát, a lecsukott szemét. Egyszerűen szép. Az, hogy kit, mikor, hol és miért zavar, már megint a szokások, kultúrák függvénye. Nézni pedig sok féleképpen lehet.
Egyszer, utaztam haza a vonaton (kb. 17-18 éves lehettem), akortájt egy 280km-es út 5-6 óráig tartott még gyorsvonaton is. Egy anyukának iszonyúan sírt a gyereke. A tea nem kellett neki, kénytelen volt megszoptatni, szoptatóruhája sem volt. A vonat zsúfolt volt,én is álltam. A hátam mögött két lökött kamasz elkezdte őket bámulni, és vihorásztak. Beléptem eléjük, hogy takarjam a nőt, hátranéztem (nem éppen barátságosan) a kölykökre. Abbahagyták a vihorászást, meg a megjegyzéseket. Mikor visszanénztem, az anyuka engem figyelt, és elmosolyodott. Azt hiszem akkor és ott, a zavara is elmúlt.
Én csak azt tudom mondani, hogy nem kell zavarba jönnie senkinek. A bunkó az, aki zavarba hozza az anyát, aki csak azt teszi, amit tennie kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 19:14

A festett szőkék nem számítanak, a szőkésbarnák maradhatnak

Amúgy marhára értesz ahhoz, hogy kell követ dobni az állóvízbe úgy, hogy az minél nagyobb hullámokat kavarjon. Tehát!
Enmgem egyáltalán nem zavar, ha szoptató nőt látok. Sőt, (és ezt most halálos komolyan mondom) egyszerűen valamiféle boldogságot érzek. Az én szememben ez a világ egyik legszebb dolga. Nem bámulom, hiszen szerintem természetes dolog. Ha látom is, nem a kint lévő mellet látom, hanem az egészet egyben. Egy emberkét etetnek, egy emberke eszik. Látom a megnyugodott, kisimult arcát, a lecsukott szemét. Egyszerűen szép. Az, hogy kit, mikor, hol és miért zavar, már megint a szokások, kultúrák függvénye. Nézni pedig sok féleképpen lehet.
Egyszer, utaztam haza a vonaton (kb. 17-18 éves lehettem), akortájt egy 280km-es út 5-6 óráig tartott még gyorsvonaton is. Egy anyukának iszonyúan sírt a gyereke. A tea nem kellett neki, kénytelen volt megszoptatni, szoptatóruhája sem volt. A vonat zsúfolt volt,én is álltam. A hátam mögött két lökött kamasz elkezdte őket bámulni, és vihorásztak. Beléptem eléjük, hogy takarjam a nőt, hátranéztem (nem éppen barátságosan) a kölykökre. Abbahagyták a vihorászást, meg a megjegyzéseket. Mikor visszanénztem, az anyuka engem figyelt, és elmosolyodott. Azt hiszem akkor és ott, a zavara is elmúlt.
Én csak azt tudom mondani, hogy nem kell zavarba jönnie senkinek. A bunkó az, aki zavarba hozza az anyát, aki csak azt teszi, amit tennie kell. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Na, akkor régen volt már elgondolkodtató kérdés. Most olvastam, hogy a nyilvános helyen szoptatás állandó konfliktusok forrása.
Ti hogy viselkedtek, ha megláttok egy anyukát, aki a padon ülve szoptatja a babáját?
Normálisnak tartjátok, zavarba jöttök, megbotránkoztok, megbámuljátok a néni cicijét?
Ti hogy viselkedtek, ha megláttok egy anyukát, aki a padon ülve szoptatja a babáját?
Normálisnak tartjátok, zavarba jöttök, megbotránkoztok, megbámuljátok a néni cicijét?

Szia!
Lesz az még vertveres is! Akkor, hogy egyértelmű legyek: a "szőke" nőket mind kidobjuk. Világos? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 08:29
Lesz az még vertveres is! Akkor, hogy egyértelmű legyek: a "szőke" nőket mind kidobjuk. Világos? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP

jó reggelt.....hát izé...nekem padlizsánszinű hajam van

tudom h mire írtad de nem számít,megyek vissza aludni pá mki.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 01. 31. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 31. szerda 08:57

Szia!
Lesz az még vertveres is! Akkor, hogy egyértelmű legyek: a "szőke" nőket mind kidobjuk. Világos?
Lesz az még vertveres is! Akkor, hogy egyértelmű legyek: a "szőke" nőket mind kidobjuk. Világos?
Én meg a töbi napalis úr nem vagyunk elegek nektek??????