Erre van egy sztorim, velem esett meg egy Görögországi nyaralásomon. Szeretem a kagylót, és Görögben sokfélét és igen ízletesen elkészítve lehet kapni. Bementünk egy tavernába (étterembe), leültünk. Kijött egy baromi csinos pincérlány, én meg rendelni akartam kaját, de sehogy se ugrott be angolul a kagyló. Megkérdeztem, beszél-e németül, mire mondta, hogy igen. Erre ezt kérdeztem tőle:
"Haben Sie Muschi?".
Csak azt vettem észre, hogy a pincélánynak elkerekedik a szeme, a németül tudó haverjaim meg a röhögéstől leesnek a székről. Az utána következő helyesbítésem: "Haben Sie Muschel?" csak javított a helyzeten, mindent nem oldott meg, a kaját már egy nagydarab pasi pincér szolgálta fel, hátha a hülye magyar megint beszól a pincércsajnak... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:18
"Haben Sie Muschi?".
Csak azt vettem észre, hogy a pincélánynak elkerekedik a szeme, a németül tudó haverjaim meg a röhögéstől leesnek a székről. Az utána következő helyesbítésem: "Haben Sie Muschel?" csak javított a helyzeten, mindent nem oldott meg, a kaját már egy nagydarab pasi pincér szolgálta fel, hátha a hülye magyar megint beszól a pincércsajnak... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
ajánlom én is, annak, aki jót akar
és ennek még két értelme is van ráadásul:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 22:18
és ennek még két értelme is van ráadásul:):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, én dobok egy hátast. Jó éjt!
vettem. tehát: figyelemfelkeltő. hát, igen. ezen az oldalon a szépséges ciciknél, fenekeknél már csak a csupa-csupa nagybetű lehet figyelemfelkeltőbb.
Ha szomorú leszek, kölcsönadod nekem valamelyiket, hogy felviduljak? ;)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:44
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
:):):) ilyen furulyám van, csak barnább:):):)
és az oboám is hasonló:):):):)
és az oboám is hasonló:):):):)
:):):) ilyen furulyám van, csak barnább:):):)
és az oboám is hasonló:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 21:33
és az oboám is hasonló:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
A zene a legjobb gyógyír a lelki sebekre. Keress te is egy hangszert gyorsan!
A zene a legjobb gyógyír a lelki sebekre. Keress te is egy hangszert gyorsan!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 14:28
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
az a baj, hogy az ember próbálja kitolni a határokat...most evvel még megbánthatom, mert a barátom...ohh még ezt a kis sértést is kibírja, mert a barátom...majd megbeszéljük...
nahh, aztán egyszer csak robban a bomba...és kiderül, hogy mást gondolunk a barátságról
persze minden csoda három napig tart, és majd ez is elmúlik, csak hülye érzés csalódni valakiben, akiről sose gondoltad volna, hogy csalódni fogsz benne...
persze hajlamos vagyok rózsaszín ködben lebegni, de azért jól érzem magamat:):):):):):)
nahh, aztán egyszer csak robban a bomba...és kiderül, hogy mást gondolunk a barátságról
persze minden csoda három napig tart, és majd ez is elmúlik, csak hülye érzés csalódni valakiben, akiről sose gondoltad volna, hogy csalódni fogsz benne...
persze hajlamos vagyok rózsaszín ködben lebegni, de azért jól érzem magamat:):):):):):)
unicumot kérek :) sok-sok unicumot :)
de azóta sokat hülyültem
most élem bele magam újra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 20:04
most élem bele magam újra! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Szurkolnak a Kvíz-szobában a 21. aranyadért!
Szurkolnak a Kvíz-szobában a 21. aranyadért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:54
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
halihóóó! asszem visszhangzik a nappali! tök üres! hol van mindenki?
halihóóó! asszem visszhangzik a nappali! tök üres! hol van mindenki?
Nagyjóskabá, kedves ténsfőúr, csak a szokásosat! :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ki mit isz?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 19:20
...khm... én is jókor érkezek... megint nem értek semmit... na mindegy csenben beállok a bárpult mögé, az még megy :-D
Semmi baja, csak a szerkesztők tesztelik az alkalmasságát :))))(poén)
...khm... én is jókor érkezek... megint nem értek semmit... na mindegy csenben beállok a bárpult mögé, az még megy :-D
ma reggel az élet/halál felett kellett döntenem. ma csak a nagybetűkkel vagyok képes foglalkozni.
jó utat kivántam cilikének. bassza meg.
jó utat kivántam cilikének. bassza meg.
ne avval foglalkozz, menj a kádba horzi mellé, és meséld bele a mikrofonjába az elmúlt napok eseményeit
most halál őszintén! MI A BAJ A NAGYBETŰKKEL?

Gennyzsakszem

grund321
Kirsty