Na, mélyről egészen magasra istenített Fenséged aztán gyönyörűen és késedelem nélkül válaszolt az emilkére, meg kell adni!!! Há' mit vétettem én, Fenség????
most toborzó körúton vagyok! kihalt a KVÍZ-szoba! Lehet történelmi, irodalmi, zenei, vagy bármilyen kérdést feltenni! Kivéve politikait nem! Azért azonnali tiltás jár! Gyertek bátran!
Na, tán helyreállt a rend a KVÍZ-szobában lehet jönni rejtvényt-fejteni!!!
Ilyet még én se kakálok!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
én akarok fotót készíteni, de bazira üres a hűtőnk:)szóval kis türelmet kérek:) és különben is most elmegyek és meghallgatom, hogy mi van a gyerekemmel az iskolában...és jövő héten farsang van az oviban, kérek jelmezötleteket, be kell öltöznöm nekem is:)annyira hiányoztatok napközben:):):):)
és egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 15:51
és egy jelentős esemény volt csak: az egyik kislány az oroszlánt rátette a víziló hátára...az óvónő azt mondta: mint a brémai muzsikusok, én azt gondoltam: nah, az oroszlán megdugja a vízilovat:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor egy agymozgató feladat.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
A rossz hír: én bírálom el a pályázatokat.
A másik rossz hír: nincs nyeremény, csak charlotte-i vállveregetés.
Fotópályázat
Nem muszáj fényképet készíteni, elég ha leírjátok, hogy mit fotóznátok abban a témában, hogy:
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
(lehet csak az egyik témában válaszolni, de lehet mindkettőben is természetesen)
Na, akkor egy agymozgató feladat.
Fotópályázat
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
Fotópályázat
a) KAJASZEX
b) PIASZEX
E meg mi a sz...? agyisten nappalisok!
Helyesen ez lenne!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
Jössz te még az én utcámba
Jó egészségedre váljék, kedves Harlot! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 14:09
Ebbe belenyalhatok egy kicsit én is?
Ebbe belenyalhatok egy kicsit én is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 14:07
Törölt felhasználó (7767)
Mi(d)re húzod fel szegényt, hásze alig él!
Inkább húzd be ezt, látom szükséged van rá!
Mi(d)re húzod fel szegényt, hásze alig él!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 13:59
Az admint fogom egyszer felhúzni, ha szemétkedik.
Tőccsél bármit, de baloldaról kezd!!
Tőccsél bármit, de baloldaról kezd!!
Talált, süllyedt.
Úgy látszik le fog szokni a délutáni alvásról. Ez már vagy az ötödik ilyen nap 2-3 héten belül.
Szóval csak este leszek.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látszik le fog szokni a délutáni alvásról. Ez már vagy az ötödik ilyen nap 2-3 héten belül.
Szóval csak este leszek.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Az admint fogom egyszer felhúzni, ha szemétkedik.
Tőccsél bármit, de baloldaról kezd!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 13:49
Tőccsél bármit, de baloldaról kezd!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ne húzd fel magad, fölösleges beugrani bármilyen provokációnak. A nappali egyedi és megismételhetetlen, mint a jicsinyi erdő!Szép napot Mankának is!

Nagyjóskát kell helyettesítenem. Csak tessék bátran kérni! :))))
Ne húzd fel magad, fölösleges beugrani bármilyen provokációnak. A nappali egyedi és megismételhetetlen, mint a jicsinyi erdő!Szép napot Mankának is!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 13:41
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Na bazzeg! Jól le lettem b*va! Tudod mit! Reklámoz itt az öreg isten, de nem én.
Ezzel az erővel bármilyen URL beszúrás reklámozásnak számit, hiszen egy másik, idegen honlapra mutat. Ez meg ráadásul nem is szexoldal, tehát nem számíthat konkurrenciának.
Ezzel az erővel bármilyen URL beszúrás reklámozásnak számit, hiszen egy másik, idegen honlapra mutat. Ez meg ráadásul nem is szexoldal, tehát nem számíthat konkurrenciának.
Na bazzeg! Jól le lettem b*va! Tudod mit! Reklámoz itt az öreg isten, de nem én.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 12:51
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha jön még erre valaki a mai nap, akkor nézze meg. Nagyon jók..
[URL=http://www.impactlab.com/modules.php?name=News&file=article&sid=]Járdarjzok[ /URL]
(idegen honlapokat nem reklámozunk, ha tetszik valamelyik kép, tedd be a poénokhoz!)
[URL=http://www.impactlab.com/modules.php?name=News&file=article&sid=]Járdarjzok[ /URL]
(idegen honlapokat nem reklámozunk, ha tetszik valamelyik kép, tedd be a poénokhoz!)
Na a te kérdésed hol van Charlotte? Vagy ma se alszik a lányod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 13:13
Hétfői pangás....
Na mindjárt kitalálok valamilyen kérdést, hogy egymásnak eshessünk.
(hehe ;)
Na mindjárt kitalálok valamilyen kérdést, hogy egymásnak eshessünk.
(hehe ;)
Szerintem részedrül csak figyelem-elterelés gyanús esete forog fenn, ugyanis lehetséges, hogy most folyik az újfórumi válogatás a GG-Admin-ságra alkalmas emberkéket kiválasztandó, s ha hihetünk Neked - legalábbis az időtartamot illetőleg! :)))) -, hát elég kemény vizsgák várnak rátok! :)))))
Mi lesz velünk Nélküled, Fenség????
"Irgalom atyja, ne hagyj el!!!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 08:31
Mi lesz velünk Nélküled, Fenség????
"Irgalom atyja, ne hagyj el!!!" (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg:)
mától négy héten keresztül dolgozni fogok...megyek terjeszteni a 3-7 éves korosztály berkeiben a gg hasznosságát, mindennapi életben betöltött szerepét, a szexuális szabadság óvodáskorban alkalmazható formáit...azért reszkessetek, mert csak fél műszakokat...és orv módon fogok megjelenni
mától négy héten keresztül dolgozni fogok...megyek terjeszteni a 3-7 éves korosztály berkeiben a gg hasznosságát, mindennapi életben betöltött szerepét, a szexuális szabadság óvodáskorban alkalmazható formáit...azért reszkessetek, mert csak fél műszakokat...és orv módon fogok megjelenni

Gennyzsakszem

umyt