Jééé, nem is ettől zengett a fórum hetekig. Majd máskor figyelmesebben olvasol
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 21:45
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
jé.. volt buli?
Lehet, hogy mg érdekelt is volna :D
Lehet, hogy mg érdekelt is volna :D
Jóvanna-he!
Utóbbi időkben nem sűrűn toltam ide a fejem.. most sem itt kéne töltenem az időmet, hanem tanulnom, és plakátot szerkesztenem, csak hát "nemúgya"! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 21:46
Utóbbi időkben nem sűrűn toltam ide a fejem.. most sem itt kéne töltenem az időmet, hanem tanulnom, és plakátot szerkesztenem, csak hát "nemúgya"! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
Jééé, nem is ettől zengett a fórum hetekig. Majd máskor figyelmesebben olvasol
Legközelebb tolhatom kocsidat?
Megráz? Mit tologatsz te a bótban, trolit?
Megráz? Mit tologatsz te a bótban, trolit?
Azt hittem a mai nap nem tud több meglepetest hozni..
Ne hagyjuk elhervadni !

Ne hagyjuk elhervadni !

Az előbb a tévében az alábbi poén hangzott el:
- emlékszel még az idei télre, drágám?
- igen, egy szép keddi napra esett.
Sajnos nagyon igaz (eddig). Kínomban nevetek. Ez azért szörnyű...
Most meg egy érdekes adat hangzott el:
Magyarországon több pár él házasságon kívül, mint házasságban.
Kérdésem: ti hogy álltok a kérdéshez? Fontosnak tartjátok a házasság intézményét vagy csak egy papír, amitől semmi nem változik?
Kérdésem: ti hogy álltok a kérdéshez? Fontosnak tartjátok a házasság intézményét vagy csak egy papír, amitől semmi nem változik?
Mikor bementünk a tárgyalóterembe... azt kérdezte az uram: milyen papír van a bírónő kezében? Mondom a házassági anyakönyvi kivonat. Azt kérdi miért kaptunk olyat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 23:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ki korán kel, az álmos marad...
Jó reggelt mindenkinek..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 13. kedd 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 05:23
Jó reggelt mindenkinek..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 13. kedd 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor bementünk a tárgyalóterembe... azt kérdezte az uram: milyen papír van a bírónő kezében? Mondom a házassági anyakönyvi kivonat. Azt kérdi miért kaptunk olyat?
Nem kellett volna annyit itatni a Sonkást! Össze-vissza beszélt, utánna meg nem emlékszik semmire.
Látszik, hogy fiatal még. Majd megtanulja, hogy nővel részegen nem beszélünk, mert másnapra még azt is a szánkba adja, ami benne se volt..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 18:13
Látszik, hogy fiatal még. Majd megtanulja, hogy nővel részegen nem beszélünk, mert másnapra még azt is a szánkba adja, ami benne se volt..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ennyi???
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában?
és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
ezek után ennyi csak, hogy köszönöm a taxizást?
nahát sonkás!!!csöngethetsz te százszor, akkor sem engedlek be!
hogy köszönöm a taxizást? meg hogy a méretekkel nem vagyok tisztában? és az örök hűség fogadalmad? és hogy én vagyok a legszebb nő a világon? és hogy senkit még így nem szerettél sose? és hogy elveszel feleségül? és a szemeim ragyogó tüze lángba borítja a szívedet? és a többi, amit mondtál...
ezek után ennyi csak, hogy köszönöm a taxizást?
nahát sonkás!!!csöngethetsz te százszor, akkor sem engedlek be!
Édespillém! Ha csak ez kell, adok én neked annyi ingyen vizitet, amaennyi csak kell
Írhatnék róla sokat, de minek... Tudod, nem a ruha teszi az embert, de azért jó, ha van rajta.
A papírt meg nem tartom fontosnak, a hülyeség csak az, hogy a kifelé sokszor többet számít, mint az, hogy hogyan él a család. Érthető, vagy fejtsem ki bővebben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A papírt meg nem tartom fontosnak, a hülyeség csak az, hogy a kifelé sokszor többet számít, mint az, hogy hogyan él a család. Érthető, vagy fejtsem ki bővebben? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon sokan hülyeségnek tartják a házasságot, de én biztos hogy nem bántam meg 18 éve vagyunk együtt és 14 évvel ezelött vettem el a kedvesem, ha mégegyszer születnék sem csinálnám másként. Én úgy érzem megtisztelt vele, hogy felvette a nevemet, nem vagyok egy prűd gondolkodásu de szerintem a gyermekeimnek sem mindegy, hogy egy családban vagy pedig egy élettársi kapcsolatban nőnek-e fel. Szerintem nem azért kell összeházasodni, hogy legyen egy plusz papirunk, ez egy jelzés ország-világ rokonság felé hogy mi összetartozunk, és kimutatjuk egymásiránt azt a bizalmat, hogy igen is képesnek tartjuk a másikat arra hogy összekössük vele az életünket hosszútávon.
Attol, hogy összeházasodtunk még a szabadságomat sem veszítettem el, a mi házasságunkban még a szexuális szabadság is megmaradt. Ha betartjuk a játékszabályokat minden lehetséges. Nem megyünk külön utakra mindent együtt csinálunk együt csábítjuk a lányokat az ágyunkba, vagy ha épp ahoz van kedve a kedvesnek akkor ott vagyok amikor egymásik srác kényezteti, ezt azért mondom mert sok élettársi kapcsolatban több békjó van mint a mi házasságunkban, ebböl is látszik nem a házasság az ami elveszi az ember szabadságát. Ha meg van az egyetértés és meg tudunk beszélni egymással mindent akkor a házasságban is lehet szabad az ember.
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 02. 13. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 07:58
Nagyon sokan hülyeségnek tartják a házasságot, de én biztos hogy nem bántam meg 18 éve vagyunk együtt és 14 évvel ezelött vettem el a kedvesem, ha mégegyszer születnék sem csinálnám másként. Én úgy érzem megtisztelt vele, hogy felvette a nevemet, nem vagyok egy prűd gondolkodásu de szerintem a gyermekeimnek sem mindegy, hogy egy családban vagy pedig egy élettársi kapcsolatban nőnek-e fel. Szerintem nem azért kell összeházasodni, hogy legyen egy plusz papirunk, ez egy jelzés ország-világ rokonság felé hogy mi összetartozunk, és kimutatjuk egymásiránt azt a bizalmat, hogy igen is képesnek tartjuk a másikat arra hogy összekössük vele az életünket hosszútávon.
én azon tudok meglepődni, h Neked ez a polyén ujj! :-)))
Jóreggelt nappalisok! akik inkább éjjelisek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 23:00
Jóreggelt nappalisok! akik inkább éjjelisek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előbb a tévében az alábbi poén hangzott el:
erre ezt mutattad az exednek:
2007. 02. 13. kedd 05:23
Sziasztok árulja el nekem légyszi valaki http://cybermate.tv/video_voice_chat.htm ahol tudom énis mutatni magam az megy vagy nem?
szerintem úgy alapból baromság a házasság intézménye.
pláne mikor egy 2 gyermekes anyuka a szüzesség jelképében hófehérben megy férjhez! ilyenkor röhögőgörcs kerülget.
viszont mikor már csemete van azt jobb családban nevelni. viszont jó kérdés, h a családmodell része-e a házasság.
lehet boldog párkapcsolatban élni simán összeköltözve is, és lehet rosszul házasságban.
ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
pláne mikor egy 2 gyermekes anyuka a szüzesség jelképében hófehérben megy férjhez! ilyenkor röhögőgörcs kerülget.
viszont mikor már csemete van azt jobb családban nevelni. viszont jó kérdés, h a családmodell része-e a házasság.
lehet boldog párkapcsolatban élni simán összeköltözve is, és lehet rosszul házasságban.
ennyi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
én így használom: ki korán kel, keveset alszik.
de a tiéd se rossz! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
de a tiéd se rossz! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
AMEN!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 13. kedd 07:42
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 13. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Írhatnék róla sokat, de minek... Tudod, nem a ruha teszi az embert, de azért jó, ha van rajta.
A papírt meg nem tartom fontosnak, a hülyeség csak az, hogy a kifelé sokszor többet számít, mint az, hogy hogyan él a család. Érthető, vagy fejtsem ki bővebben?
A papírt meg nem tartom fontosnak, a hülyeség csak az, hogy a kifelé sokszor többet számít, mint az, hogy hogyan él a család. Érthető, vagy fejtsem ki bővebben?
Jó reggelt! :-))
Megint esik az eső...
Megint esik az eső...

Gennyzsakszem

fadia
Andy