"hanem te lennél" "ha nem te lennél" üz a csufsag ? Vagy elirtad? Helyesen igy lenne:
Nem is en lennek,ha te nem lennel ....
Nem is en lennek,ha te nem lennel ....

Erdekes...ma csak ket cunas került eleeee,maskor mindig itt kerepelnek...egy gunyosdepis meg egy szedült Kati...

helyesen: valószinűleg teli lennél "túlneméltekkel"
na, hagyjuk ezt mára.
gúúúúúúnnnnyyyyoooossss?????? ééééénnnnn?????
na, hagyjuk ezt mára.
gúúúúúúnnnnyyyyoooossss?????? ééééénnnnn?????
Meg itt van a bengáli is

Csak bezártam az ablakot mert a talján megint rámtört

ez kvízszobai kérdés:) ki a gúnyos-depis? a lotyó?...ő volt ma már...vagy bébé? ő nem gúnyos...pille is volt...katica is...akkor?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:35

Erdekes...ma csak ket cunas került eleeee,maskor mindig itt kerepelnek...egy gunyosdepis meg egy szedült Kati...

de előbb beengedted ugye?????
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
engem gúnyosdepiz a galád!
vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?

vagy nem én ingem, ne nyúljak utána?
Be is meg ki is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

de hát én sose láttalak még depisnek! vagy igen?
s le is cunásozott minket :):):) megáll az eszem! :):):)
szoni! te pernahajder!
szoni! te pernahajder!
te vagy a viditóm, mmepruneADMIN, hogyan láthattál volna szomorkásnak?

pille pille pille szebb a világ rózsaszínben
hiába... Nekem akkor is ez jut eszembe

Mi az hogy galad ?

Nem túl korai még?

szeretném indítványozni, hogy mari18nak nyissunk egy állandó topicot:) valami olyan címmel, hogy: mari18 napi szösszenete...vagy: mari18 ma is megmondja a frankót....vagy: mari 18 mazochista álmai...vagy: mari18fánklúbb

A Te tigrincsed kosarában van húsvéti tojás.. Na az a korai
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:50

Nem túl korai még?

Törölt felhasználó (7767)

Nem túl korai még?

És több gpontja van mint Nekem brühühüüüü
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:51

szeretném indítványozni, hogy mari18nak nyissunk egy állandó topicot:) valami olyan címmel, hogy: mari18 napi szösszenete...vagy: mari18 ma is megmondja a frankót....vagy: mari 18 mazochista álmai...vagy: mari18fánklúbb