szia tom!
kipihented a fáradalmakat? mi van a kért fotókkal? hmmm?
kipihented a fáradalmakat? mi van a kért fotókkal? hmmm?
csak százat? gondold el, mikor több, mint tiz oldalt harácsolnak össze! :):):) az ám a fergeteges visszaolvasás! :)
na akkor mérlegeljünk egy kicsit!
Vagyok, csak éppen olvasgatom a mai nap 100 új hozzászólását
elhadartam, amit szerettem volna, rohanok, tudod :)
érdekes. teli a nappali csajjal, most meg pasik nincsenek. surdapapa délelőtt hiányol minket, mi meg délután őket...
érdekes. teli a nappali csajjal, most meg pasik nincsenek. surdapapa délelőtt hiányol minket, mi meg délután őket...
képzelj el nyárnak, bikiniben
vagy tavasznak habos-babos tüllruhában tarka virágokkal
bundában megsültem volna, őszi levelekbe hemperegve meg avarnak hittek volna:)hát ezért
vagy tavasznak habos-babos tüllruhában tarka virágokkal
bundában megsültem volna, őszi levelekbe hemperegve meg avarnak hittek volna:)hát ezért
na vazze, rajtad igazodjak ki
most szúrtál le telcsin, hogy miért nem vagyok mesen, erre belépek, te meg sehol
most szúrtál le telcsin, hogy miért nem vagyok mesen, erre belépek, te meg sehol
fogadjunk, nem jöttek rá, hogy négy évszak vagy! :):):)
de miért ez az össze-visszaság? nem tudtad eldönteni, melyik légy, s ezért lettél mind a négy?
még rimel is.
de miért ez az össze-visszaság? nem tudtad eldönteni, melyik légy, s ezért lettél mind a négy?
még rimel is.
a múltkori nagybevásárlásod utáni konzervlábraeséstől eltört, most csak fáj:):):):)
4évszak, csizma lábszárvédővel, barna nadrágon őszi levelek, zöld pólón tavaszi virágok, fejemen szalmakalap, napszemcsi:) 5-7 éves őrületesen jó pasikkal táncoltam
4évszak, csizma lábszárvédővel, barna nadrágon őszi levelek, zöld pólón tavaszi virágok, fejemen szalmakalap, napszemcsi:) 5-7 éves őrületesen jó pasikkal táncoltam
akkor most idéznélek: "farsang volt, és egész nap a telet jelképező csizmában mászkáltam...ettől fáj a lábam..."
szóval? mitől fáj a lábad?
minek öltöztél végülis?
szóval? mitől fáj a lábad?
minek öltöztél végülis?
mekkora ötlet! s készül mán a sztriptiiiz???
vigyázz! ha meghallják odakinn, nálad ingyen van vizit, nem győzöd majd! :):):)
ezzel azt szerettem volna hangsúlyozni: végre valami kedvezmény a mi szakmánkban is. :) vagyunk egy páran (szerencsére), kik nem fognak vele élni.
már megint váltott műszakban vagyunk, csak olvasni jöttem picit, aztán el is illanok. vagy te is leköszöntél már? még nem értem a mai napotok végére.
ezzel azt szerettem volna hangsúlyozni: végre valami kedvezmény a mi szakmánkban is. :) vagyunk egy páran (szerencsére), kik nem fognak vele élni.
már megint váltott műszakban vagyunk, csak olvasni jöttem picit, aztán el is illanok. vagy te is leköszöntél már? még nem értem a mai napotok végére.
mit tologatsz teeeee! hát a múltkor is a te konzervjeid törték el a lábamat:)
Na én el. Kellemes délutánt és estét mindenkinek.
Sziasztok
Sziasztok
te leszel a felelőse.
nagy boltban nagy kocsit tologat ember lánya. :) egye fene. legközelebb tolhatod :)
Csokibaby!
köszi!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 13. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
oh, pardon! rossz szobába jöttem!

tessék
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 13. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mme: Akkor viszont kérünk egy igazi kézzel fogható Hölgyről képet!
RÓLAD:-)
Mme: Akkor viszont kérünk egy igazi kézzel fogható Hölgyről képet!

Gennyzsakszem

__Pepe