megjegyzem ama máski topicban is jól megvédtétek homepicturet!
MmePrune[VIP][ADMIN] #21273 | tegnap 21:55
te pont olyan hülye vagy, mint én...mindig azt véded, akit a legjobban támadnak...megjegyzem: magamat úgyanúgy kigúnyolom, mint bárki mást..és persze köszönöm a virágot...kigondolom mit adhatnék cserébe
Válasz Szoni üzenetére (21255) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 21:55
MmePrune[VIP][ADMIN] #21273 | tegnap 21:55
te pont olyan hülye vagy, mint én...mindig azt véded, akit a legjobban támadnak...megjegyzem: magamat úgyanúgy kigúnyolom, mint bárki mást..és persze köszönöm a virágot...kigondolom mit adhatnék cserébe
Válasz Szoni üzenetére (21255) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Surda!
Sikerült tegnap megvenni a "Valentin ajándékot"?
Sikerült tegnap megvenni a "Valentin ajándékot"?
XXI. század, Dolce Vita, Magellán, Házon kívül, mindenféle Helyszínelők, Holtsáv, Született feleségek... és a Heti Hetes
Ja és a Szívek szállodája...(Mivel most szünet van a Szökésnél, a Gyilkos elméknél...)
De már vágom a centit márc. 18-ra!!! F1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 06:15
Ja és a Szívek szállodája...(Mivel most szünet van a Szökésnél, a Gyilkos elméknél...)De már vágom a centit márc. 18-ra!!! F1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
erről jut eszembe: ti milyen műsorokat néztek a tévében?
Hol van hóóóó???? Küldjél erre fele is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
végül is jártam arra felé, de elhalasztottam az ilyen ajándék adását!
lehet majd házassági évfordulóra? :-)))
neeeeem, de ami teccet annyit nem szántam rá, ami meg árba jó volt nem teccett!
nem is akarom elsietni. tényleg olyat akarok ami jó is. anyagában-formájában stb.
úgyhogy a picikétől kapta a virágot, tőlem + bonbont.
és betartottam az erdész áajénkatát. kapott rendeset, vérbőt bőven. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet majd házassági évfordulóra? :-)))
neeeeem, de ami teccet annyit nem szántam rá, ami meg árba jó volt nem teccett!
nem is akarom elsietni. tényleg olyat akarok ami jó is. anyagában-formájában stb.
úgyhogy a picikétől kapta a virágot, tőlem + bonbont.
és betartottam az erdész áajénkatát. kapott rendeset, vérbőt bőven. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
rendben! küldök a melómból.
de nekem elég, ha a kocsi javítási számláját fizeted!
küldjem??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
küldjem??? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
jó akkor először a szívedre teszem, utánna a szádra (vagy szádba?)
charlotte #21286 | tegnap 22:32
nem értem hogy ezt most miért kellett én el nem tudom képzelni hogy te ennyire rosszindulatú vagy és én mindig csak azt mondom ami a szívemen az a számon. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 22:32
charlotte #21286 | tegnap 22:32
nem értem hogy ezt most miért kellett én el nem tudom képzelni hogy te ennyire rosszindulatú vagy és én mindig csak azt mondom ami a szívemen az a számon. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
nem értem hogy ezt most miért kellett én el nem tudom képzelni hogy te ennyire rosszindulatú vagy és én mindig csak azt mondom ami a szívemen az a számon.
(na, mindjárt kapom a kommenteket, hogy rosszindulatú vagyok...)
(na, mindjárt kapom a kommenteket, hogy rosszindulatú vagyok...)
Hóra gondoltam.. (honnan tudhatnád mikor elkaptad a Hole anyót és magadévá tetted )tudod olyan fehér csapadék ami ez égből szokott aláhullani... A számlát tartsd meg, az Nekem is van
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 13:37
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
rendben! küldök a melómból.
küldjem???
küldjem???
Hoztam nektek egy kávét.
icipicit hozhattad volna előbb, már megittam a saját magam által készített kevésbé habos, kevésbé szivecskéset
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus, már megint késtem, de mentségemre szóljon, nem hallottam, hogy megjöttél..
és a vizzzbűűűű veszi ki a zoxigént!!!
MmePrune[VIP][ADMIN] #21294 | tegnap 23:30
best of őszintemari18: (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 23:30
MmePrune[VIP][ADMIN] #21294 | tegnap 23:30
best of őszintemari18: (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 14. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
best of őszintemari18:
-szisztok ezek a koleszes lányok nem semik nagyon szépek és jol ál nekik az amit csinálnak remélem nem bátotam meg senkit de szerintem jol csinálják és csinosak
-szisztok sajnos nem tudok segiteni mert nem ismerem ezeket a lányokat és egyáltalán nem látam semilyen filmjüket sem üdv mindenkinek
-sziasztok én csak annyit tudok mondani a g.g-éröl hogy, nagyon klasz mert sokat meg tudhat meg az ember a társairol meg a sexuélis életröl és miben tud változtatni én sokat tudtam változtatni a kapcsolatomban amiota ide látogatok minden nap
-sziastok, én ugy érzem nekem isvan ilyen melleim mint ezeknek a lányoknak nagyon csinossak a lányok az tény és valo továbi szép napot mindenkinek
-sziaztok szerintem nekem is van ilyen formás fenekem de nem mutatom meg senkinek sem se privibe se élöbe csak a párom láthatja mert én igy döntötem ez nem bün nagyon szépek azok lányok isakik fent vanak tényleg szépek a fenekük nincs roluk semilyen rossz véleményam roluk csak jok és kész.
-szisztok ezek a koleszes lányok nem semik nagyon szépek és jol ál nekik az amit csinálnak remélem nem bátotam meg senkit de szerintem jol csinálják és csinosak
-szisztok sajnos nem tudok segiteni mert nem ismerem ezeket a lányokat és egyáltalán nem látam semilyen filmjüket sem üdv mindenkinek
-sziasztok én csak annyit tudok mondani a g.g-éröl hogy, nagyon klasz mert sokat meg tudhat meg az ember a társairol meg a sexuélis életröl és miben tud változtatni én sokat tudtam változtatni a kapcsolatomban amiota ide látogatok minden nap
-sziastok, én ugy érzem nekem isvan ilyen melleim mint ezeknek a lányoknak nagyon csinossak a lányok az tény és valo továbi szép napot mindenkinek
-sziaztok szerintem nekem is van ilyen formás fenekem de nem mutatom meg senkinek sem se privibe se élöbe csak a párom láthatja mert én igy döntötem ez nem bün nagyon szépek azok lányok isakik fent vanak tényleg szépek a fenekük nincs roluk semilyen rossz véleményam roluk csak jok és kész.
olyan aranyos fej rajzolódik ki benne! melyik lyányunkról készült a portré?
Nekem tisztára olyan, mint a lotyókám! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
pont lekéstem az elejéről? mit szimbolizál a lakat fal?
MmePrune[VIP][ADMIN] #21300 | ma 06:14
jóregg:)
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 06:14
MmePrune[VIP][ADMIN] #21300 | ma 06:14
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá
tegnapelőtt láttam a XXI.szdban a pécsi lakatfalat, ha jön vad, akkor beszámolhatna róla..és megmondhatná, hogy ő hányat tett rá
bújhatok mögéd?
Neked mindenki lotyóka! Nem látod, hogy ez Pille?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 15. csütörtök 14:03
Nekem tisztára olyan, mint a lotyókám!
Nekem tisztára olyan, mint a lotyókám!
ami nekem lotyó az Neked a Pille!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vitatkozom:)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
kezdem érteni Marcsa imádatát:
mari18 #3423 | tegnap 19:18
szioka itt vagyok mi van velled hogy.vagy szép estét mindenkinek és neked is vigyáz magadra
mari18 #3423 | tegnap 19:18
szioka itt vagyok mi van velled hogy.vagy szép estét mindenkinek és neked is vigyáz magadra
fővadász!
te mit tudsz paráról + cuncusról?
jányaink is itt ott vanna itt!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
te mit tudsz paráról + cuncusról?
jányaink is itt ott vanna itt!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 15. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Sheri