Rossz vasar volt...viragot nem lehet,nem szabad gazmaszkaval szagolni...es itt csak illatos,büszke viragszalak vannak,kik illatukat terjeszteni nem riadosok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 12:57
Törölt felhasználó (24620)
Oztán vótam ma a pejacon.
Nézzétek csak milyen csuda vásárfiát hoztam!

(500Ft-ért nem tudtam otthagyni)
Nézzétek csak milyen csuda vásárfiát hoztam!

(500Ft-ért nem tudtam otthagyni)
nagyon szeretem:) az egészet:) egyszer a corában szembe jött velünk a vikidál, mikor hazaértünk beraktam a kazit, és végig hallgattuk...és szoktam is énekelni...a legerotikusabb dal is ebben van:)
az egyik legszexisebb dal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
az egyik legszexisebb dal (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
megérkeztél?
jaja:)de mindjárt megyek kocsit takarítani...a
gy
állandóan összekoszolják:)ha lesz még kedvem, akkor átsétálok, feltéve, ha nem függsz a gg-n vagy valaki máson alf
er alf
ek alf
eim
Na itt vagyok újra! Gondolom tegnap rosszalkodtatok! Sajna korházi kezelésben voltam! Belémkötött az az átkozott 230 V!
Nem vetted észre a szomszédasszony ajtaján a szomszéd figyelmeztetését! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 15:25
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Na itt vagyok újra! Gondolom tegnap rosszalkodtatok! Sajna korházi kezelésben voltam! Belémkötött az az átkozott 230 V!
nem ott volt! javítottam egy műszert! ami kb. 2 millió FT! de utána megjavítottam! és amiatt rázott meg, mert hibás volt egy része!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 17. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 17. szombat 15:30
Törölt felhasználó (7767)
Nem vetted észre a szomszédasszony ajtaján a szomszéd figyelmeztetését! :)))
És Anthony-val sem találkoztam. Mondjuk Ő lehet a debreceni kórházban ténykedik!
Akkor tőlem is itt van egy kedvenc
Szijjasztok én a zuhany alatt a szerencse fel számot szoktam tele torokbol énekélni
Charlotte szokott betenni kerdeseket.
En azt kerdezem: mit csinalnal szaz millio Euro nyeremenyel ? Mi valtozna meg ? Mi maradna a regiben ?
En azt kerdezem: mit csinalnal szaz millio Euro nyeremenyel ? Mi valtozna meg ? Mi maradna a regiben ?
még nem sétáltál át... már nem is fogsz?
jaj! nagy a baj?
szoni, ilyen kérdés már volt. hát mégsem lennél notórius nappalizó?
még jó, hogy dako sem notórius nappalizó, különben kizárna duplikálásért!
(bocs, most gonosz voltam)
(bocs, most gonosz voltam)
eminem? úcceretem a sirós kisfiús hangját! :):):)
Látom sikerült visszaszerezni a gép felett az uralmat.
Errőla számról pedig most hallottam, hölgy ismerősömtől, hogy a ritmusára tök jó az orális sex
.
Errőla számról pedig most hallottam, hölgy ismerősömtől, hogy a ritmusára tök jó az orális sex
.
ööö... nem túl gyors ez?a gép feletti hatalom még nem visszaszerzett. mig kiürül a fotel, idesettenkedem. aztán vissza olvasni.
őrjíííítőőőő :)
A puding próbája az evés!

Gennyzsakszem