szaunázás közben jót tesz ha mézzel kened magad!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:25

hagyományos tehéntejben:)
de jobbat találtam ki: bekenném magamat mézzel és úgy ülnék a kádba
de jobbat találtam ki: bekenném magamat mézzel és úgy ülnék a kádba

Azok is vagytok !
Ez most micsoda???
Szégyelld magad: a legjobb szándékomat magyarázod félre???
Hiszen én csak a többihez akartam hozzáírni a még hiányzó találatokat, és erre ezt a linket tartottam célravezetőnek beszúrni. Ez már valóban meghalad engem, egyszerűen nem értelek!Most mi van?

nem kedvelem a szaunázást...sőt az uszodákat sem...talán a természetes vizeket, de nem leszek depis, ha nem jutok oda:)
érdekes, mert halacska vagyok:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:27
érdekes, mert halacska vagyok:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

szaunázás közben jót tesz ha mézzel kened magad!

már nekem is volt hasonló!
tom, katicikának nem volt a beszúrt linkkel bántó szándéka. ez most téjjeg biztos.
ma morci vagy? ma mi lettél volna, ha átváltozhatnál?
tán nyertem valamit?
ma morci vagy? ma mi lettél volna, ha átváltozhatnál?
tán nyertem valamit?

na! benéztetek már pandora szoknyája alá? elmaradt az ováció!

Hagyd, ott egye meg a fene az egészet! Miért van mindig az az érzésem, hogy "az ajtó mögül" lesi állandóan minden léptemet/hsz-emet, és minden vélt vagy valós gondját-dühét rajtam tölti ki??? Most már világos: ez történik. És nagyon elszomorít, ha jóhiszeműségemet vonják kétségbe...

szép éjszakát, kellemes pussyzkodást!

Azert mert maskeppen gondolkozunk. Csavarosabban...(?), es ezert sokszor erthetetlenek vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:39
Törölt felhasználó (7767)

Hagyd, ott egye meg a fene az egészet! Miért van mindig az az érzésem, hogy "az ajtó mögül" lesi állandóan minden léptemet/hsz-emet, és minden vélt vagy valós gondját-dühét rajtam tölti ki??? Most már világos: ez történik. És nagyon elszomorít, ha jóhiszeműségemet vonják kétségbe...
na lótúró! ugyanannyi kezed van, mint nekem!

s itt, a pipacstenger közepin ülnék legszivesebben :)

Aludj jól, kispille!

Tenyleg ? Ujjam is annyi van ?

no, most elbizonytalanodtam.
vajh, hány ujja lehet szoninak? :)

TIZENEGY !

Mindeniken van köröm???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

muttti!

Hat az egyiken nincs no....es ne es nöjjön reja...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:54

Törölt felhasználó (7767)

Mindeniken van köröm???