az agyvérzést már legutóbbi képnézegetésünkkor átéltem
na, majd jön a virág gazdája, s igazságot tesz

na, majd jön a virág gazdája, s igazságot tesz

Vagy eldöntjük párbajban.
Reggel hatkor várlak az előszobában!
(tényleg, a párbajokat miért hajnalban tartották? szegényeknek még csipás volt a szemük, mikor harcolni kellett...)
Reggel hatkor várlak az előszobában!
(tényleg, a párbajokat miért hajnalban tartották? szegényeknek még csipás volt a szemük, mikor harcolni kellett...)
este hat? képtelen vagyok korán felkelni...
azért a kesztyűt felveszem
azért a kesztyűt felveszem

Pille felvette a kesztyűt:

Charlotte is felvette a kesztyűt ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:51

Törölt felhasználó (21812)

Pille felvette a kesztyűt:

Egye fene! Addig teszek egy kört az udvaron

Úgyis kell egy bíró. Ha nagyon elfajul a bunyó, válassz szét minket ;)
Még jó, hogy a rendvédelmi botod mindig nálad van ;)
És úgy tűnik, hogy ma már nem is megyek el :P:D:(
félre az útból, tom! félek, még téged talállak el. mig charlotte beér, gyakorlatozom picit. :)

Hopp, nem egyeztettük a fegyvernemet. Én hülye karddal jöttem:
ahhh...úgy látom ma senki sem fog kefélni

holnap bejön vlagyimir, mit lát? miről szól a topik?
egyébként nyugi, ma én sem szexelek. elfelejtettem feltenni a kezem a másik topikban. :)

egyébként nyugi, ma én sem szexelek. elfelejtettem feltenni a kezem a másik topikban. :)
Akkor tegyünk most itt szent fogadalmat, hogy holnap mindannyian kefélünk egy jót.

Persze, csak azért, hogy el ne zsibbadjon annyira a karunk, mint vadnak
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 22:32

Akkor tegyünk most itt szent fogadalmat, hogy holnap mindannyian kefélünk egy jót.

jóóó
szent fogadalom letéve :) igyekszem :)

Vibri számít? Vagy csak hús-vér ember? Ha az emberem épp túl fáradt hozzá, valaki segít betartani a fogadalmat?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 22:32

és segitek, charlotte.
ma este nem párbajozom veled, nem sebesitelek meg. lehetőséged legyen a fogadalmat betartani :)
ez kellő segedelem?

ez kellő segedelem?

seggedelem helyett segedelem, de megteszi :-)