én inkább az átszűrődő fény lennék a bárányfelhők közt :)
Egy taslit ?
őőőő ..... milyen tejben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 21:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy mi más, mint ember, azt nem tudom...de olyan szívesen ülnék egy kád meleg tejben
Baranyfelhö....
igazad van. a helyes kiejtésre feltétlen ügyelni kell. ha magyarországon ejted ki: pussy, nem kapsz mást, mint egy csókot az orcádra. az usában pedig... :)
hogy mi más, mint ember, azt nem tudom...de olyan szívesen ülnék egy kád meleg tejben
szerencsémre
s te szerencsédre is
s te szerencsédre is
SZÓTÁR
Talán ez a cím is hasznos lehet.. :)
Talán ez a cím is hasznos lehet.. :)
De több faxt fogtal mint en....

ma legszivesebben moha szerettem volna lenni. ti?
olyan messzire ne utazzatok. még a végén nem jöttök vissza. :)
Megkaptad az emilket ?
huh!
több pinát ismersz, mint én.
több pinát ismersz, mint én.
En csak a pina,pizda,möse,fotze,fissa-t ismerem.....de mind jooook!
na, az előzőt majd prune törli, szóval:
EZ itten a reklám helye :):):)
EZ itten a reklám helye :):):)
kurvajó :-))

fiúk! hoztam egy térképet, ha külföldön nyaraltok, el ne tévedjetek a vöröslámpás negyed felé vezető úton.
gyere kicsit mesre...léccccci
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 18. vasárnap 20:18
Törölt felhasználó (21812)
Gyerek nem alszik már napközben, így csak este tudok jönni. Viszont most van melóm, úgyhogy este is csak benézek.
Elmesélem a mai aranyos történetet:
Lányom megtanulta, hogy ha valakinek lyukas a foga, akkor az nagy baj. Most azon aggódik, hogy neki lyukas az orra. Hiába magyaráztam a dolgokat, látszott, hogy nem győzöm meg és továbbra is aggódik.
Miket ki nem kombinálnak a kis agyukkal ezek a pulyák :-))
Erről egy kérdés eszembe jutott:
KINEK MI A LEGKORÁBBI EMLÉKE ÉS KB. HÁNY ÉVES VOLT AKKOR?
Lányom megtanulta, hogy ha valakinek lyukas a foga, akkor az nagy baj. Most azon aggódik, hogy neki lyukas az orra. Hiába magyaráztam a dolgokat, látszott, hogy nem győzöm meg és továbbra is aggódik.
Gyerek nem alszik már napközben, így csak este tudok jönni. Viszont most van melóm, úgyhogy este is csak benézek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 18. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

focista