Vibri számít? Vagy csak hús-vér ember? Ha az emberem épp túl fáradt hozzá, valaki segít betartani a fogadalmat?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 22:32
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor tegyünk most itt szent fogadalmat, hogy holnap mindannyian kefélünk egy jót.
jóóó
szent fogadalom letéve :) igyekszem :)
szent fogadalom letéve :) igyekszem :)
Persze, csak azért, hogy el ne zsibbadjon annyira a karunk, mint vadnak
2007. 02. 19. hétfő 22:32
Akkor tegyünk most itt szent fogadalmat, hogy holnap mindannyian kefélünk egy jót.
holnap bejön vlagyimir, mit lát? miről szól a topik?
egyébként nyugi, ma én sem szexelek. elfelejtettem feltenni a kezem a másik topikban. :)
egyébként nyugi, ma én sem szexelek. elfelejtettem feltenni a kezem a másik topikban. :)
ahhh...úgy látom ma senki sem fog kefélni

Hopp, nem egyeztettük a fegyvernemet. Én hülye karddal jöttem:
félre az útból, tom! félek, még téged talállak el. mig charlotte beér, gyakorlatozom picit. :)
És úgy tűnik, hogy ma már nem is megyek el :P:D:(
Még jó, hogy a rendvédelmi botod mindig nálad van ;)
Úgyis kell egy bíró. Ha nagyon elfajul a bunyó, válassz szét minket ;)
Egye fene! Addig teszek egy kört az udvaron
Charlotte is felvette a kesztyűt ;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Pille felvette a kesztyűt:
Pille felvette a kesztyűt:
este hat? képtelen vagyok korán felkelni...
azért a kesztyűt felveszem
azért a kesztyűt felveszem
Vagy eldöntjük párbajban.
Reggel hatkor várlak az előszobában!
(tényleg, a párbajokat miért hajnalban tartották? szegényeknek még csipás volt a szemük, mikor harcolni kellett...)
Reggel hatkor várlak az előszobában!
(tényleg, a párbajokat miért hajnalban tartották? szegényeknek még csipás volt a szemük, mikor harcolni kellett...)
az agyvérzést már legutóbbi képnézegetésünkkor átéltem
na, majd jön a virág gazdája, s igazságot tesz
na, majd jön a virág gazdája, s igazságot tesz
lehet, hogy van vér az agyában, de szerintem mástól
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Pille, kérlek írj valamit, mert izgulok, hogy nem kaptál-e tényleg agyvérzést!
Pille, kérlek írj valamit, mert izgulok, hogy nem kaptál-e tényleg agyvérzést!

Gennyzsakszem

Monster07
Katerina S