surdi, ment egy privi, majd nézegessed, olvasgassad :) nehogy itten válaszolj, mert tiltás jár érte! :)
Sőt, nemcsak, hogy hangjelzéssel és a test mozgásával lehet jelezni az orgazmust, de fényjelzést is be lehet állítani, intenzitás függvényében
A fogadalmat asszem hanyagolom, vagy segítesz betartani?
A fogadalmat asszem hanyagolom, vagy segítesz betartani?
ma még fogadhatod :) nem vagy lemaradva semmiről :) még nincs éjfél :)
világitás... s gondolj bele! szex közben változtathatod a fény intenzitását, mikor szeretnél többet látni, s mikor kevesebbet. :) hasznos :) felettébb hasznos :)
világitás... s gondolj bele! szex közben változtathatod a fény intenzitását, mikor szeretnél többet látni, s mikor kevesebbet. :) hasznos :) felettébb hasznos :)
Apropó, vagy apró-popó .... nem, bár én nem is voltam jelen a fogadalomtételkor, így rám nem vonatkozik, és ha vonatkozna is akkor se sokat tudnék most tenni az ügy érdekében.
Gondolj bele mennyi előnye lehet, és milyen izgató lehet ha még a fényerőt is tudod változtatni.
Hol vad és szexi világítás, hol sejtelmes szenvedélyes szexi
Hol vad és szexi világítás, hol sejtelmes szenvedélyes szexi
vazze! röntgenes akarok lenni!
apropó... tegnap esti fogadalom...
kefélt ma már valaki?
kefélt ma már valaki?
Hát nem sűrűn, viszont éjjel nem kellene lámpa, mert világítanál a sötétben és lehet a géped áram nélkül is menne
na!, a rtg-t már nem vállalom be! mikor jönnék a nappaliba három állással a nyakamon???
csak bírjam szuflával! Szilva!
Lotyóm!
micsoda
sandwich!!!CPT Te meg csak
, de hátha megkegyelmez valamelyik szépség rajtad is!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
olvastam:):):) zizzent vagy:) ezért aztán extra bünti lesz...charlotte-ot is rádszabadítom:):):):)
Na látod, Surdi már nyert is, mert így történet nélkül is megkapja a főnyereményt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 12:28
olvastam:):):) zizzent vagy:) ezért aztán extra bünti lesz...charlotte-ot is rádszabadítom:):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
az én forró ölelésem nem elég? csókjaim, melyek bebarangolják testedet? ágaskodó szerszámodnak szánt dombjaim völgye? azért összedobhatsz egy sztorit:) és privibe küldd el kikre gondolsz:)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 12:17
ja és tudod mennyire oda vagyok az ilyenekért!
nem hiszem, h fogok írni ilyen pályamunkát ...
hacsak valami fődíjat fel nem ajánlotok! olyat, amit meg is lehet kapni!!!
hacsak valami fődíjat fel nem ajánlotok! olyat, amit meg is lehet kapni!!!
Szilva küldtem mélt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 12:10
te már megint tengert játszol? a pályázatot nekem írod...és ráadásul én kértem tomot, hogy zárja be a topicot
ne háborogj, mesélj:)
ja és tudod mennyire oda vagyok az ilyenekért!
hacsak valami fődíjat fel nem ajánlotok! olyat, amit meg is lehet kapni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
hacsak valami fődíjat fel nem ajánlotok! olyat, amit meg is lehet kapni!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
te már megint tengert játszol? a pályázatot nekem írod...és ráadásul én kértem tomot, hogy zárja be a topicot
na végre!
azt hittem, h a tenger kifejezést már el is felejtetted rám.
1ébként én is kértem, h törölje a hsz-eim.
de attól még kíváncsi lennék ki mit gondol, h melyiket ki írta!
ja és hogyne lennék felháborodva, mikor kigyelmedtől kérdek valamit, de válaszra se méltat?!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
azt hittem, h a tenger kifejezést már el is felejtetted rám.
1ébként én is kértem, h törölje a hsz-eim.
de attól még kíváncsi lennék ki mit gondol, h melyiket ki írta!
ja és hogyne lennék felháborodva, mikor kigyelmedtől kérdek valamit, de válaszra se méltat?!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
felháborítottál! :-)))
ezért nem írok pályázatot!
ezért nem írok pályázatot!
ja és tom!
küldtem privit!
küldtem privit!
tom!!!!
(a csajokra lődözz a farkaddal és ne rám!
: tom)
(a csajokra lődözz a farkaddal és ne rám!
: tom)

Gennyzsakszem

kizso001