nem látom a képet
mééé borzasztó??? szerintem jó! szerintem lehetne a nap vicce! és copy-ztam be valahonnan, mert a kút főmből ástam elő! :)))
akarom mondani nem copy-ztam be
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:28
Törölt felhasználó (69371)

mééé borzasztó??? szerintem jó! szerintem lehetne a nap vicce! és copy-ztam be valahonnan, mert a kút főmből ástam elő! :)))
majd mmepruneADMIN kijavijja. le kellett volna röviditsem a kép cimét...
a nyuszikás vicceket jobb szeretem :)
a nyuszikás vicceket jobb szeretem :)
Prune is naon eltünt! :((( tiszta uncsi :(((
itt vagyok:) de vannak kötelezettségeim...mindenfélék:) elvégre az ovisoknak nem mondhatom holnap, hogy: a kis pille rászállt a hatalmas bibére...és dako bácsi a kertész hatalmas botjával verte a szilvát a gazdasági épület mögötti tisztáson
ha unatkozol, írj erotikus történetet, és küldd el a címemre...beteszem a pályázatok közé:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:37

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune is naon eltünt! :((( tiszta uncsi :(((
gondoltam rá, de arra most nincs energiám? meddig van határidő? egyébként olyan jó szövegeket találsz ki a hsz.-ekben :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:43

itt vagyok:) de vannak kötelezettségeim...mindenfélék:) elvégre az ovisoknak nem mondhatom holnap, hogy: a kis pille rászállt a hatalmas bibére...és dako bácsi a kertész hatalmas botjával verte a szilvát a gazdasági épület mögötti tisztáson
ha unatkozol, írj erotikus történetet, és küldd el a címemre...beteszem a pályázatok közé:)

keress rá a topicban...ott a határidő:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:46

gondoltam rá, de arra most nincs energiám? meddig van határidő? egyébként olyan jó szövegeket találsz ki a hsz.-ekben :)))
21.00-kor kilövés! megyek csicsikálni! ilyenkor jön mindenki tutti!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nnahm Charlotte hatására belinkelem, de hangsúlyozom, hogy NAGYON RÉGEN VOLT már.
Íme
(istenem , de fogom bánni)
Íme
Szerintem
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 22:25

Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nnahm Charlotte hatására belinkelem, de hangsúlyozom, hogy NAGYON RÉGEN VOLT már.
Íme
Íme
Volt egy lány, nagy csöcsei voltak és egy hatalmas nagy f_szt nyalogatott.
Vége
Ugye milyen kib_szott erotikus voltam?
Nem is tudom melyik rádión volt régen a "Mocsok Miki" tzímű műsor, abban kérték meg a betelefonáló fiatalembert, hogy a stúdióban ücsörgő két hölgynek meséljen valami izgatót. Mire az ifjú:
"képzeljétek el, hogy ketten vagytok és nyaltok egy nagy, kemény f_szt!"
"Bocsi, de erre nem nagyon fogunk begerjedni"
"Ööö... Akkor képzeljétek el hogy ketten nyaltok egy hatalmas nagy, kemény négert f_szt!"
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 23:05
Vége
Nem is tudom melyik rádión volt régen a "Mocsok Miki" tzímű műsor, abban kérték meg a betelefonáló fiatalembert, hogy a stúdióban ücsörgő két hölgynek meséljen valami izgatót. Mire az ifjú:
"Ööö... Akkor képzeljétek el hogy ketten nyaltok egy hatalmas nagy, kemény négert f_szt!"
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Szerintem
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál.

Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál.

Na, akkor ezt a nagy csöcsös - nagy faszos szöveget bővítsd ki 3000 karakter körüli hosszra.

Törölt felhasználó (24620)

Volt egy lány, nagy csöcsei voltak és egy hatalmas nagy f_szt nyalogatott.
Vége
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..."
Vége
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..."
nekem ez a kedvencem:
Maj megmondja a bíró!
A János elát szógáni egy nagyon faszarági gazdaszszonhó. Vót neki egy lánya is. Meg nagyon rúgós lova vót, oszt a Jánosnak csak az vót a dóga, hogy a lovakat pucójja. Hát egy regge ekezdte vakarni a lovat, nagyon rúgott a ló, oszt a János szidta, hogy:
- Baszom a gazdaszszonyodat vagy hétszé!
A gazdasszony meghallotta. Aszongya:
- Mit mondtá, János?!
- Szidtam a lovat.
- Ha tizennégyszé meg nem teszed, evesztetted az összes havi keresetedet!
A János nekiveselkedett, megtette tizenháromszó, a tizennegyedik má nem nagyon sikerűt.
- No, evesztetted, János, a keresetet!
- Maj megmondja a bíró!...
Ementek a bíróságra, hát osztan mingyá a bíró kérdezi a nagyságos asszont, hogy:
- No, nagyságos asszony, mi a hejzet?
- Hát - aszongya - , maj megmondja a János!
- Na, János, mondjad!
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, aszonta a gazdaszszonyom, hogy ha tizennégy diót nem ütök le egy csapásra a fárú, evesztettem a havi keresetemet!
- No oszt, János?
- Hát - aszongya - sikerűt. Leütöttem tizennégyet, de a tizennegyediknek nem vót béle.
No jó van, megnyerte a János.
Hazamennek, az öregaszszony megin fundálódik, hogy hogy kőne a Jánossa kibaszni, hogy fizetés ne legyen.
- No János - aszongya -, ha ezt nem teszed meg, akkó evesztetted a havi keresetedet!
- Há micsodát?
- Kiszámolunk tizennégy lépést, oszt én kidülleszkedek, oszt ha hátúrú nem hajítasz be nekiszaladásbú, evesztetted a havi keresetedet!
A János ekészítette a furit, főnyergete, nekiiramodott, mikó odaért, a gazdasszon öszszecsapta a lábát, oszt a furi a seggibe szaladt.
- No, evesztetted, János, a keresetedet!
- Maj megmondja a bíró!
Mikó emennek a bíróhó:
- No János, mi a helyzet?
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, hogy a gazdaasszonyom aszonta, hogy nem tudok beugratni a konyhaajtón tizennégy méterrű! Én meg megsarkantyúztam a furit, mikó odaértem, becsapta az ajtót, oszt a kímínyen ugrattam be!
Megin megnyerte a János.
Az asszont megin nem hatta nyugton. Kipróbájja a Jánost, de maj most máshogy. (Nagyon szép lánya vót!) Lefekteti a Jánost egy éccakára közéjük, oszt ha kibírja, hogy nem bassza meg az egyiket se, akkó jó van, ha nem, oda kő anni a keresetet.
A János, mikó ezt megtudta, kipányvázta a furit, lefeküdt hanyatt közéjük. Eccé a lány addig fészkelődött, hogy főszabadította a csinost. Nekiugrasztotta! Mind a kettőt megbaszta.
- No János, oda a havi kereset!
- Maj megmondja a bíró!
Mennek a bíróhó.
- Há, bíró uram, aszonta a gazdaasszony, hogy ha megőrzöm a lovamat, ha bevezetem egy tábla zab meg egy tábla here közé, hogy ne harapjon az egyikbe se, akkó megnyertem a havi keresetet, nem is kő tovább dógoznom!
- No János, oszt mi lett?
- Hát én ki is pányváztam, hanem a gazdaaszszony lánya eleresztette, oszt beleharapott a herébe is meg a zabba is.
- Tied a kereset!
Maj megmondja a bíró!
A János elát szógáni egy nagyon faszarági gazdaszszonhó. Vót neki egy lánya is. Meg nagyon rúgós lova vót, oszt a Jánosnak csak az vót a dóga, hogy a lovakat pucójja. Hát egy regge ekezdte vakarni a lovat, nagyon rúgott a ló, oszt a János szidta, hogy:
- Baszom a gazdaszszonyodat vagy hétszé!
A gazdasszony meghallotta. Aszongya:
- Mit mondtá, János?!
- Szidtam a lovat.
- Ha tizennégyszé meg nem teszed, evesztetted az összes havi keresetedet!
A János nekiveselkedett, megtette tizenháromszó, a tizennegyedik má nem nagyon sikerűt.
- No, evesztetted, János, a keresetet!
- Maj megmondja a bíró!...
Ementek a bíróságra, hát osztan mingyá a bíró kérdezi a nagyságos asszont, hogy:
- No, nagyságos asszony, mi a hejzet?
- Hát - aszongya - , maj megmondja a János!
- Na, János, mondjad!
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, aszonta a gazdaszszonyom, hogy ha tizennégy diót nem ütök le egy csapásra a fárú, evesztettem a havi keresetemet!
- No oszt, János?
- Hát - aszongya - sikerűt. Leütöttem tizennégyet, de a tizennegyediknek nem vót béle.
No jó van, megnyerte a János.
Hazamennek, az öregaszszony megin fundálódik, hogy hogy kőne a Jánossa kibaszni, hogy fizetés ne legyen.
- No János - aszongya -, ha ezt nem teszed meg, akkó evesztetted a havi keresetedet!
- Há micsodát?
- Kiszámolunk tizennégy lépést, oszt én kidülleszkedek, oszt ha hátúrú nem hajítasz be nekiszaladásbú, evesztetted a havi keresetedet!
A János ekészítette a furit, főnyergete, nekiiramodott, mikó odaért, a gazdasszon öszszecsapta a lábát, oszt a furi a seggibe szaladt.
- No, evesztetted, János, a keresetedet!
- Maj megmondja a bíró!
Mikó emennek a bíróhó:
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, hogy a gazdaasszonyom aszonta, hogy nem tudok beugratni a konyhaajtón tizennégy méterrű! Én meg megsarkantyúztam a furit, mikó odaértem, becsapta az ajtót, oszt a kímínyen ugrattam be!
Megin megnyerte a János.
Az asszont megin nem hatta nyugton. Kipróbájja a Jánost, de maj most máshogy. (Nagyon szép lánya vót!) Lefekteti a Jánost egy éccakára közéjük, oszt ha kibírja, hogy nem bassza meg az egyiket se, akkó jó van, ha nem, oda kő anni a keresetet.
A János, mikó ezt megtudta, kipányvázta a furit, lefeküdt hanyatt közéjük. Eccé a lány addig fészkelődött, hogy főszabadította a csinost. Nekiugrasztotta! Mind a kettőt megbaszta.
- No János, oda a havi kereset!
- Maj megmondja a bíró!
Mennek a bíróhó.
- Há, bíró uram, aszonta a gazdaasszony, hogy ha megőrzöm a lovamat, ha bevezetem egy tábla zab meg egy tábla here közé, hogy ne harapjon az egyikbe se, akkó megnyertem a havi keresetet, nem is kő tovább dógoznom!
- No János, oszt mi lett?
- Hát én ki is pányváztam, hanem a gazdaaszszony lánya eleresztette, oszt beleharapott a herébe is meg a zabba is.
- Tied a kereset!
csak úgy apropóból, de ez mindig a kedvencem volt.
Obszcén népmesék. :D Szeressük.
Főleg a második próbatétel magyarázata tetszik. :D
Obszcén népmesék. :D Szeressük.
Főleg a második próbatétel magyarázata tetszik. :D
Jó reggelt hölgyeim és uraim!
Szép napra virradtunk ma.(?)
Szép napra virradtunk ma.(?)
jóregg:)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Feb. 21 és süt a nap. A továbbiakra meg ott a kérdőjel:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 07:39

jóregg:)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi...
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi...
1440 Február 21. (567 éve történt)
Kottaner Jánosné ellopta a Szent Koronát a visegrádi várból Erzsébet királyné megbízásából.
kottaner jánosné
egyébként szép nap van...minden nap(amikor a kávém mellé ggzek reggel, és bejelentkezik valamelyik nappalilakó) szép... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kottaner Jánosné ellopta a Szent Koronát a visegrádi várból Erzsébet királyné megbízásából.
kottaner jánosné

egyébként szép nap van...minden nap(amikor a kávém mellé ggzek reggel, és bejelentkezik valamelyik nappalilakó) szép... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
és gondolod, ha én küldök neked egy szép szerelmeslevelet, akkor a párod nem lesz féltékeny?