nekem van a láncodhoz kardom!
a lányod, meg ha nem adod szakítom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
a lányod, meg ha nem adod szakítom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na hála az égnek, már megijedtem, hoyg mindenből kimaradok, de a sok pofázásnak csak meglett a gyümölcse
semmiféle topánka! semmiféle unalmas tevékenység!
mmepruneADMIN, ti meg siessetek, már nem birom sokáig :)
ja, hozzátok CPT-t is :) beugrik a kocsiba útközben valamerre :)
surdi, majd később olvasom leveled, most nem tudok a neten ugrándozni.
mmepruneADMIN, ti meg siessetek, már nem birom sokáig :)
ja, hozzátok CPT-t is :) beugrik a kocsiba útközben valamerre :)
surdi, majd később olvasom leveled, most nem tudok a neten ugrándozni.
tudod kettővel eccerre úccse bírok! az egyiket átengedem Neked!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:26
Nézd meg, nekem magát ajánlja, hogy még jobban elszomorodjak, ő meg helyből ráhajt Moncy-ra és Vivi-re is. Milyen barát az ilyen?
A lányomat nem adom... Engem meg hűség láncol Apához
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:23
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
egészségedre!
de azért egy "anya-lánya" szexet szívesen bevállalnék!
Nézd meg, nekem magát ajánlja, hogy még jobban elszomorodjak, ő meg helyből ráhajt Moncy-ra és Vivi-re is. Milyen barát az ilyen?
2007. 02. 20. kedd 14:23
egészségedre!
A topánkámra gondolsz? Azt ki bizony...
nem Neked szánta!
CPT-t és engem buziztak le! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:22
CPT-t és engem buziztak le! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt kikerem magamnak!
Az en outputtom nem lesz senki mas inputja.Ezt tiszta sor
Az en outputtom nem lesz senki mas inputja.Ezt tiszta sor
egészségedre!
de azért egy "anya-lánya" szexet szívesen bevállalnék! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
de azért egy "anya-lánya" szexet szívesen bevállalnék! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
be benezegettem ide is csak sok melom volt+itt is eleg csend volt...s persze az edesem hianyaban csak felember vok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:22
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
na végre! Te is itt vagy!
hogy a nyakad nyúljon meg! hol jártál ennyi ideig???
hogy a nyakad nyúljon meg! hol jártál ennyi ideig???
ezt kikerem magamnak!
Az en outputtom nem lesz senki mas inputja.Ezt tiszta sor (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:20
Az en outputtom nem lesz senki mas inputja.Ezt tiszta sor (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ahogy olvastam egy másik topicban, előbb-utóbb itt valaki mégiscsak seggbe lesz dugva:) ha nem is cuncus:)
na végre! Te is itt vagy!
hogy a nyakad nyúljon meg! hol jártál ennyi ideig??? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 14:20
hogy a nyakad nyúljon meg! hol jártál ennyi ideig??? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
szep joo napot mindenkinek!
Remelem jool vagytok,nagyon reg nem jartam erre.....azt meg nem igerem hogy visszaolvasok,mert szerintem annyi idom nincs...csak beneztem egy vekony sorre...latom egymas szajaba teszitek nemi szerveiteket pfujjjjj miccsa banda
Remelem jool vagytok,nagyon reg nem jartam erre.....azt meg nem igerem hogy visszaolvasok,mert szerintem annyi idom nincs...csak beneztem egy vekony sorre...latom egymas szajaba teszitek nemi szerveiteket pfujjjjj miccsa banda
Nem nem.. nem Vele... megsúgom... a valóságban...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 08:47
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 20. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem együtt nulláztatok?
Moncy #21679 | tegnap 15:53
Én már 7végén lenulláztam a számlálót
Válasz Valaki aki vad üzenetére (21661)
Moncy #21679 | tegnap 15:53
Én már 7végén lenulláztam a számlálót
Válasz Valaki aki vad üzenetére (21661)
szépfíjjúúúú!
ha mán lebuktattak bennünket az egészalakos topicba itt vagyok én Neked! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ha mán lebuktattak bennünket az egészalakos topicba itt vagyok én Neked! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ahogy olvastam egy másik topicban, előbb-utóbb itt valaki mégiscsak seggbe lesz dugva:) ha nem is cuncus:)
szep joo napot mindenkinek!
Te csak foglalkozz velem a mélben (ja megjött, ment a viszontválasz)
mi a f*szt mutattál Neki, h belepirult?
Na szép, tényleg mintha itt se lennék.
Mindjárt sírvafakadok
Mindjárt sírvafakadok
ha kivenné végre a farkát a számból, akkor indulnánk hozzád

Gennyzsakszem

Huncutházasok
Alison