ez tényleg nem verbungos de has táncnak jó lenne:-)))))))))
nem ahhoz öltöztem... :(
valami jau kis verbungosost járjunk?
Tegnap voltam... alig bírok lábra állni.. majd pént. legközelebb
táncolni még mindig senki?
a kutya mindenit! mondd már! hát hernyó ül ottan, vagy sem?
ugye, ugye, ugye hernyó?
(köcce a képet)
(köcce a képet)

Erre gondoltál?

édespille #21947
jön valaki táncolni?
jön valaki táncolni?
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/070220/Make_a_wish_by_visioluxus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ /IMG]
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/070220/Make_a_wish_by_visioluxus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ /IMG]
nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz... mennyeit aludtam :) ezidő alatt megfőtt a húslevesem :)
na, akkor én ezt a friss tepertőt most megvacsorálom :)
látom, nem maradtam le semmiről.
na, akkor én ezt a friss tepertőt most megvacsorálom :)
látom, nem maradtam le semmiről.
Szép álmokat! Én is megyek.
Én meg mék home! Holnap jövök addig is legyetek rosszak
eccerűbb lenne, ha aszondaná: hernyó :):):)
na, mék lepihenni. elpilledtem :)
na, mék lepihenni. elpilledtem :)
Ajjaj! Most kapcsolok! Pék-friss kenyér...
Hoztam neked hozzá libatepertőt, lila hagymával
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:56
Hoztam neked hozzá libatepertőt, lila hagymával
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
A jó szó is jó. És a szomszédasszony? Biztos nem az Ágnes asszony volt, ha nem ismert meg.
Charlotte meg mindent bibének és porzónak néz. Tudod neki majd még el kell magyarázni a kölöknek ezeket és most találja ki, hogy miket mondjon
Charlotte meg mindent bibének és porzónak néz. Tudod neki majd még el kell magyarázni a kölöknek ezeket és most találja ki, hogy miket mondjon
A jó szó is jó. És a szomszédasszony? Biztos nem az Ágnes asszony volt, ha nem ismert meg.
visszavagyok :)
felugrottam a pékhez.
szomszédasszony: - jaj, hát nem ismertem meg, jó napot, kedves. a változatosság gyönyörködtet.
nem látott még fekete hajjal :)
ugorjatok fel ti is a pékhez :) biztos találkoztok egy-két jó szóval :)
felugrottam a pékhez.
szomszédasszony: - jaj, hát nem ismertem meg, jó napot, kedves. a változatosság gyönyörködtet.
nem látott még fekete hajjal :)
ugorjatok fel ti is a pékhez :) biztos találkoztok egy-két jó szóval :)
a virágon üldögélő hernyókkal, szöcskékkel, s egyéb bogarakkal vigyázni kell :) charlotte bibének nézi őket :)
Jól beszélsz! Azt hiszem rám allergiásak. Megjöttem, félórán belül kiürült a nappali.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:48
Na de hamar lecsengett ez a felbuzdulás, megint megfogyatkoztunk rendesen.

Gennyzsakszem

yble
Corina Clark