Feb. 21 és süt a nap. A továbbiakra meg ott a kérdőjel:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 07:39
jóregg:)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi...
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi...
jóregg:)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
miért? mi van ma? egyébként szép, de egyelőre olyan, mint a többi... (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 21. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt hölgyeim és uraim!
Szép napra virradtunk ma.(?)
Szép napra virradtunk ma.(?)
csak úgy apropóból, de ez mindig a kedvencem volt.
Obszcén népmesék. :D Szeressük.
Főleg a második próbatétel magyarázata tetszik. :D
Obszcén népmesék. :D Szeressük.
Főleg a második próbatétel magyarázata tetszik. :D
nekem ez a kedvencem:
Maj megmondja a bíró!
A János elát szógáni egy nagyon faszarági gazdaszszonhó. Vót neki egy lánya is. Meg nagyon rúgós lova vót, oszt a Jánosnak csak az vót a dóga, hogy a lovakat pucójja. Hát egy regge ekezdte vakarni a lovat, nagyon rúgott a ló, oszt a János szidta, hogy:
- Baszom a gazdaszszonyodat vagy hétszé!
A gazdasszony meghallotta. Aszongya:
- Mit mondtá, János?!
- Szidtam a lovat.
- Ha tizennégyszé meg nem teszed, evesztetted az összes havi keresetedet!
A János nekiveselkedett, megtette tizenháromszó, a tizennegyedik má nem nagyon sikerűt.
- No, evesztetted, János, a keresetet!
- Maj megmondja a bíró!...
Ementek a bíróságra, hát osztan mingyá a bíró kérdezi a nagyságos asszont, hogy:
- No, nagyságos asszony, mi a hejzet?
- Hát - aszongya - , maj megmondja a János!
- Na, János, mondjad!
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, aszonta a gazdaszszonyom, hogy ha tizennégy diót nem ütök le egy csapásra a fárú, evesztettem a havi keresetemet!
- No oszt, János?
- Hát - aszongya - sikerűt. Leütöttem tizennégyet, de a tizennegyediknek nem vót béle.
No jó van, megnyerte a János.
Hazamennek, az öregaszszony megin fundálódik, hogy hogy kőne a Jánossa kibaszni, hogy fizetés ne legyen.
- No János - aszongya -, ha ezt nem teszed meg, akkó evesztetted a havi keresetedet!
- Há micsodát?
- Kiszámolunk tizennégy lépést, oszt én kidülleszkedek, oszt ha hátúrú nem hajítasz be nekiszaladásbú, evesztetted a havi keresetedet!
A János ekészítette a furit, főnyergete, nekiiramodott, mikó odaért, a gazdasszon öszszecsapta a lábát, oszt a furi a seggibe szaladt.
- No, evesztetted, János, a keresetedet!
- Maj megmondja a bíró!
Mikó emennek a bíróhó:
- No János, mi a helyzet?
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, hogy a gazdaasszonyom aszonta, hogy nem tudok beugratni a konyhaajtón tizennégy méterrű! Én meg megsarkantyúztam a furit, mikó odaértem, becsapta az ajtót, oszt a kímínyen ugrattam be!
Megin megnyerte a János.
Az asszont megin nem hatta nyugton. Kipróbájja a Jánost, de maj most máshogy. (Nagyon szép lánya vót!) Lefekteti a Jánost egy éccakára közéjük, oszt ha kibírja, hogy nem bassza meg az egyiket se, akkó jó van, ha nem, oda kő anni a keresetet.
A János, mikó ezt megtudta, kipányvázta a furit, lefeküdt hanyatt közéjük. Eccé a lány addig fészkelődött, hogy főszabadította a csinost. Nekiugrasztotta! Mind a kettőt megbaszta.
- No János, oda a havi kereset!
- Maj megmondja a bíró!
Mennek a bíróhó.
- Há, bíró uram, aszonta a gazdaasszony, hogy ha megőrzöm a lovamat, ha bevezetem egy tábla zab meg egy tábla here közé, hogy ne harapjon az egyikbe se, akkó megnyertem a havi keresetet, nem is kő tovább dógoznom!
- No János, oszt mi lett?
- Hát én ki is pányváztam, hanem a gazdaaszszony lánya eleresztette, oszt beleharapott a herébe is meg a zabba is.
- Tied a kereset!
Maj megmondja a bíró!
A János elát szógáni egy nagyon faszarági gazdaszszonhó. Vót neki egy lánya is. Meg nagyon rúgós lova vót, oszt a Jánosnak csak az vót a dóga, hogy a lovakat pucójja. Hát egy regge ekezdte vakarni a lovat, nagyon rúgott a ló, oszt a János szidta, hogy:
- Baszom a gazdaszszonyodat vagy hétszé!
A gazdasszony meghallotta. Aszongya:
- Mit mondtá, János?!
- Szidtam a lovat.
- Ha tizennégyszé meg nem teszed, evesztetted az összes havi keresetedet!
A János nekiveselkedett, megtette tizenháromszó, a tizennegyedik má nem nagyon sikerűt.
- No, evesztetted, János, a keresetet!
- Maj megmondja a bíró!...
Ementek a bíróságra, hát osztan mingyá a bíró kérdezi a nagyságos asszont, hogy:
- No, nagyságos asszony, mi a hejzet?
- Hát - aszongya - , maj megmondja a János!
- Na, János, mondjad!
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, aszonta a gazdaszszonyom, hogy ha tizennégy diót nem ütök le egy csapásra a fárú, evesztettem a havi keresetemet!
- No oszt, János?
- Hát - aszongya - sikerűt. Leütöttem tizennégyet, de a tizennegyediknek nem vót béle.
No jó van, megnyerte a János.
Hazamennek, az öregaszszony megin fundálódik, hogy hogy kőne a Jánossa kibaszni, hogy fizetés ne legyen.
- No János - aszongya -, ha ezt nem teszed meg, akkó evesztetted a havi keresetedet!
- Há micsodát?
- Kiszámolunk tizennégy lépést, oszt én kidülleszkedek, oszt ha hátúrú nem hajítasz be nekiszaladásbú, evesztetted a havi keresetedet!
A János ekészítette a furit, főnyergete, nekiiramodott, mikó odaért, a gazdasszon öszszecsapta a lábát, oszt a furi a seggibe szaladt.
- No, evesztetted, János, a keresetedet!
- Maj megmondja a bíró!
Mikó emennek a bíróhó:
- Tudja, bíró uram, az úgy vót, hogy a gazdaasszonyom aszonta, hogy nem tudok beugratni a konyhaajtón tizennégy méterrű! Én meg megsarkantyúztam a furit, mikó odaértem, becsapta az ajtót, oszt a kímínyen ugrattam be!
Megin megnyerte a János.
Az asszont megin nem hatta nyugton. Kipróbájja a Jánost, de maj most máshogy. (Nagyon szép lánya vót!) Lefekteti a Jánost egy éccakára közéjük, oszt ha kibírja, hogy nem bassza meg az egyiket se, akkó jó van, ha nem, oda kő anni a keresetet.
A János, mikó ezt megtudta, kipányvázta a furit, lefeküdt hanyatt közéjük. Eccé a lány addig fészkelődött, hogy főszabadította a csinost. Nekiugrasztotta! Mind a kettőt megbaszta.
- No János, oda a havi kereset!
- Maj megmondja a bíró!
Mennek a bíróhó.
- Há, bíró uram, aszonta a gazdaasszony, hogy ha megőrzöm a lovamat, ha bevezetem egy tábla zab meg egy tábla here közé, hogy ne harapjon az egyikbe se, akkó megnyertem a havi keresetet, nem is kő tovább dógoznom!
- No János, oszt mi lett?
- Hát én ki is pányváztam, hanem a gazdaaszszony lánya eleresztette, oszt beleharapott a herébe is meg a zabba is.
- Tied a kereset!
Na, akkor ezt a nagy csöcsös - nagy faszos szöveget bővítsd ki 3000 karakter körüli hosszra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Volt egy lány, nagy csöcsei voltak és egy hatalmas nagy f_szt nyalogatott.
Vége
Ugye milyen kib_szott erotikus voltam?
Nem is tudom melyik rádión volt régen a "Mocsok Miki" tzímű műsor, abban kérték meg a betelefonáló fiatalembert, hogy a stúdióban ücsörgő két hölgynek meséljen valami izgatót. Mire az ifjú:
"képzeljétek el, hogy ketten vagytok és nyaltok egy nagy, kemény f_szt!"
"Bocsi, de erre nem nagyon fogunk begerjedni"
"Ööö... Akkor képzeljétek el hogy ketten nyaltok egy hatalmas nagy, kemény négert f_szt!"
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..."
Vége
Nem is tudom melyik rádión volt régen a "Mocsok Miki" tzímű műsor, abban kérték meg a betelefonáló fiatalembert, hogy a stúdióban ücsörgő két hölgynek meséljen valami izgatót. Mire az ifjú:
"Ööö... Akkor képzeljétek el hogy ketten nyaltok egy hatalmas nagy, kemény négert f_szt!"
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..."
Volt egy lány, nagy csöcsei voltak és egy hatalmas nagy f_szt nyalogatott.
Vége
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 23:05
Vége
"Hátőő, ennél még a biciklim nyerge is izgatóbb, ne haragudj..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szerintem
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál.
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál.
Szerintem
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 22:25
Kíváncsi vagyok, hogy most (évezredekkel később) milyet írnál. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Nnahm Charlotte hatására belinkelem, de hangsúlyozom, hogy NAGYON RÉGEN VOLT már.
Íme
(istenem , de fogom bánni)
Íme
Nnahm Charlotte hatására belinkelem, de hangsúlyozom, hogy NAGYON RÉGEN VOLT már.
Íme
Íme
21.00-kor kilövés! megyek csicsikálni! ilyenkor jön mindenki tutti!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
keress rá a topicban...ott a határidő:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:46
Törölt felhasználó (69371)
gondoltam rá, de arra most nincs energiám? meddig van határidő? egyébként olyan jó szövegeket találsz ki a hsz.-ekben :)))
gondoltam rá, de arra most nincs energiám? meddig van határidő? egyébként olyan jó szövegeket találsz ki a hsz.-ekben :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:43
itt vagyok:) de vannak kötelezettségeim...mindenfélék:) elvégre az ovisoknak nem mondhatom holnap, hogy: a kis pille rászállt a hatalmas bibére...és dako bácsi a kertész hatalmas botjával verte a szilvát a gazdasági épület mögötti tisztáson
ha unatkozol, írj erotikus történetet, és küldd el a címemre...beteszem a pályázatok közé:)
ha unatkozol, írj erotikus történetet, és küldd el a címemre...beteszem a pályázatok közé:)
itt vagyok:) de vannak kötelezettségeim...mindenfélék:) elvégre az ovisoknak nem mondhatom holnap, hogy: a kis pille rászállt a hatalmas bibére...és dako bácsi a kertész hatalmas botjával verte a szilvát a gazdasági épület mögötti tisztáson
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:37
ha unatkozol, írj erotikus történetet, és küldd el a címemre...beteszem a pályázatok közé:)(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Prune is naon eltünt! :((( tiszta uncsi :(((
Prune is naon eltünt! :((( tiszta uncsi :(((
majd mmepruneADMIN kijavijja. le kellett volna röviditsem a kép cimét...
a nyuszikás vicceket jobb szeretem :)
a nyuszikás vicceket jobb szeretem :)
akarom mondani nem copy-ztam be
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 20:28
mééé borzasztó??? szerintem jó! szerintem lehetne a nap vicce! és copy-ztam be valahonnan, mert a kút főmből ástam elő! :)))
mééé borzasztó??? szerintem jó! szerintem lehetne a nap vicce! és copy-ztam be valahonnan, mert a kút főmből ástam elő! :)))
nem látom a képet
basszus, dako! ezt a viccet már elolvastam egy fél órája, már akkor összerezzentem tőle! borzasszztóó!
egye-fene! átugrom a vicced elolvasni.

Gennyzsakszem

tabek