Jó reggelt mindenkinek!
A krasznaja moszkvát dobd ki a polcról, mert ha véletlenül magára önti, minde lány futva menekül majd előle és nem érti, hogy mi van
Meg különben is. Isten éltessen sokáig.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 07:17
A krasznaja moszkvát dobd ki a polcról, mert ha véletlenül magára önti, minde lány futva menekül majd előle és nem érti, hogy mi van
Meg különben is. Isten éltessen sokáig.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg
a fiamnak tegnap mondta az egyik osztálytársa, hogy egy másik osztálytársuk hallotta az egyik iskolatársuktól, aki biztosan tudja, hogy az egyik lányosztálytársuk szerelmes a fiamba...huh, basszus...az előbb idejött puszit adni
mintha az összes fürdőszobai pacsulit magára borította volna...és még mondja valaki, hogy: hiúság: nő a neved
a fiamnak tegnap mondta az egyik osztálytársa, hogy egy másik osztálytársuk hallotta az egyik iskolatársuktól, aki biztosan tudja, hogy az egyik lányosztálytársuk szerelmes a fiamba...huh, basszus...az előbb idejött puszit adni
mintha az összes fürdőszobai pacsulit magára borította volna...és még mondja valaki, hogy: hiúság: nő a neved
Jóóóó reggelt! Ágyban reggeli
jóregg
Ugye mindenki betartotta a fogadalmát?!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 22:32
Akkor tegyünk most itt szent fogadalmat, hogy holnap mindannyian kefélünk egy jót.
Na megyek pancsizni

aztán aluka.
jó éjt!

aztán aluka.
jó éjt!
senki sehol? megyek akkor alukálni... ne itt a bárpulton szundítsak el...
Bekuk... (hulla fáradtan...)
neeeeeeeem:)de asszem eminem volt:):):)míg vártál a vonalra:)
írjál nekem te is PÁLYÁZATOT (keresd a topicját, az 1. hszben vannak a feltételek)...csak ne rakd bele a bolerot, mert tuti rádismerünk:):):):):)
és örülök, hogy újra itt vagy
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
írjál nekem te is PÁLYÁZATOT (keresd a topicját, az 1. hszben vannak a feltételek)...csak ne rakd bele a bolerot, mert tuti rádismerünk:):):):):)
és örülök, hogy újra itt vagy
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallgattad már a "Bolerót"akció közben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:51
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
hát tudod!!!
én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)
én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)
DISZNÓSÁG!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
alázatos,mély meghajlás,sürü bocsánatkérések közepette
millió puszi!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:51
millió puszi!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
hát tudod!!!
Ha kivánod minden lehet:-)))))))Tudod kivánságod számomra parancs
mást nem lehet?
Gyere sírj a válamon:-))))))))Én meg vigasztalak
hát tudod!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:12
én nem is jutok szóhoz...tisztára pasa vagy...eléd kell járulni, mély bókolások közepette, és akkor talán köszönésre méltatsz engem is? hol a kitörő lelkesedés? csak azért mert éppen a gyerekeimet szállítottam A pontból B pontba, és éppen nem voltam itt...hát...hát..én...ahhh (nagyon zokogós szmájli)(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte,Katicika,szervusztok!!!
Bizistók,nagyon hiányoltalak benneteket!
Mindenki mindenkivel.. Te meg mindebből kimaradtál
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:30
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
majd egy hosszú,unalmas téli estén...
inkább mondd el pár szóban,mi történt(természetesenh,csak a legfontosabbakat)
inkább mondd el pár szóban,mi történt(természetesenh,csak a legfontosabbakat)
majd egy hosszú,unalmas téli estén...
inkább mondd el pár szóban,mi történt(természetesenh,csak a legfontosabbakat) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 17:24
inkább mondd el pár szóban,mi történt(természetesenh,csak a legfontosabbakat) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És visszaolvasod az elmúlt heteket?
És visszaolvasod az elmúlt heteket?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
szia vörösboszi!(
)természetesen oda is benézek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
)természetesen oda is benézek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte,Katicika,szervusztok!!!

Gennyzsakszem

safe1983
Gabriella H