gyerekek hová tűnt mari18???

már megörültem, h egy jó nagyot ... de nem kertészkedésvel fejezed beeeeee!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 13:32
Rohanok, rohanok.. oly csodás idő van.. a virágocskáim nyiladoznak.. a méhecskék már zsonganak... valami bizsergést érzek... legfőképp h. picit kimenjek a természet lágy ölére... és egy jóóóó nagyot... kertészkedjem

Nem tudom mire gondolsz.. de azon túlvagyok..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 13:33

már megörültem, h egy jó nagyot ... de nem kertészkedésvel fejezed beeeeee!
szégyenteljes!
és nap közben?
nem hiszem el! csak ha fotót küldesz róla a mélemre!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 23. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
és nap közben?
nem hiszem el! csak ha fotót küldesz róla a mélemre!

Hehe, műveletlen banda!
És még van képetek egy szexhonlapon fórumozni
A hólabdázás az, amikor a pasi két (vagy több) nővel van egyszerre, és amikor beleélvez az egyik szájába, a spermát a lányok átcsorgatják egymás szájába :-))
No, kinek mi a véleménye erről? Izgató, undorító, kipróbálnátok? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 09:52

A hólabdázás az, amikor a pasi két (vagy több) nővel van egyszerre, és amikor beleélvez az egyik szájába, a spermát a lányok átcsorgatják egymás szájába :-))
No, kinek mi a véleménye erről? Izgató, undorító, kipróbálnátok? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na egy találós kérdés:
mi az a hólabdázás?
;)
mi az a hólabdázás?
;)
Ki hát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:00

Hehe, műveletlen banda!
No, kinek mi a véleménye erről? Izgató, undorító, kipróbálnátok?

Hármas hólabdázás ;)

Mivel ma sem alszik a kisded, mennem kell, amint Pöttöm Panna hozzámegy a tündérherceghez és ezzel vége lesz a mesének...
Na ne, ez nem az igazi: nincs tér a csurgatásra!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:05

Hármas hólabdázás ;)

Elolvastam a wikipédia bejegyzését is. Az is hólabdázás, amikor a pasi beleélvez partnere szájába és utána a nő visszacsorgatja a spermát a pasi szájába.
Asszem erre már kevesebb pasi iratkozna fel, mint arra hogy két nőt nézzenek a spermájukkal hólabdázni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem erre már kevesebb pasi iratkozna fel, mint arra hogy két nőt nézzenek a spermájukkal hólabdázni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hehe, műveletlen banda!

hólabda??? hármasban??? asszem, nagyon lemaradtam :) mék, olvasom a mai termést.

Jogos! De egyelőre nem találtam olyan képet, amin valódi hólabdázás folyik. Riasztott viszont a vírusirtóm, amikor egy hólabdázós képeket ígérő honlapra értem, úgyhogy inkább felhagyok a kísérletezéssel.
Mindenki képzelje el az akciót! :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:06
Mindenki képzelje el az akciót! :-) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Na ne, ez nem az igazi: nincs tér a csurgatásra!!!

nem a nevemre iratja para, te! csak hátha én is kapok az ügyvédnél egyet
olyan kellemeset, lakájosat. :)

vagy olvassa el a pályázatos topicban a nyereményátadás jeligéset:) az egyik szereplőt könnyű kitalálni, a másikat meg nem nehéz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:13

Jogos! De egyelőre nem találtam olyan képet, amin valódi hólabdázás folyik. Riasztott viszont a vírusirtóm, amikor egy hólabdázós képeket ígérő honlapra értem, úgyhogy inkább felhagyok a kísérletezéssel.
Mindenki képzelje el az akciót! :-)
Mindenki képzelje el az akciót! :-)
minden vágyam egy ilyenbe részt venni!
mint az közismert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mint az közismert!

Hehe, műveletlen banda!

na ez igaz, h nem a vágyaim netovábbja, de ha a partnernőmnek ez élvezetet okoz/esetleg elvárom, h a hölgy megujjazza magát és utánna nyalja le az ujjáról, ezek után tényleg megtenném! (na jöhetnek az okostojások buzizni)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:12

Elolvastam a wikipédia bejegyzését is. Az is hólabdázás, amikor a pasi beleélvez partnere szájába és utána a nő visszacsorgatja a spermát a pasi szájába.
Asszem erre már kevesebb pasi iratkozna fel, mint arra hogy két nőt nézzenek a spermájukkal hólabdázni...
Asszem erre már kevesebb pasi iratkozna fel, mint arra hogy két nőt nézzenek a spermájukkal hólabdázni...
mennem kell!
Sziasztok!
jó 7végét!
a pötömPannádnak a fiacskám lehetne a tündérhercege, mi meg lehetnénk nászok-nászasszonyok!
többiek elképzelhetitek mi történne ottan családi összejövetel címén!
Sziasztok!
jó 7végét!
a pötömPannádnak a fiacskám lehetne a tündérhercege, mi meg lehetnénk nászok-nászasszonyok!
többiek elképzelhetitek mi történne ottan családi összejövetel címén!
ez érdekes dolog:) sose várnám el egy pasitól, hogy a saját spermáját átvegye a számból, de minden további nélkül lenyalom az ujjamat, akár külön kívánság nélkül is...talán azért, mert a spermának kézzel fogható mennyisége van, míg a női nedv csak éppen bevonja az ujjat?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 23. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 23. péntek 14:23

na ez igaz, h nem a vágyaim netovábbja, de ha a partnernőmnek ez élvezetet okoz/esetleg elvárom, h a hölgy megujjazza magát és utánna nyalja le az ujjáról, ezek után tényleg megtenném! (na jöhetnek az okostojások buzizni)