igazán kopoghatnátok, mielőtt az ajtót nyitjátok...

visszatérve a tegnapi kérdésre: én egyszer láttam apukámat mezitelenül (ment át a szobájából a fürdőszobába) - jaj!, be szégyelltem magam!
ettől függetlenül a fiam előtt nem tabu a mezitelenségem... na, ő már takargat. - van is mit... :)
ettől függetlenül a fiam előtt nem tabu a mezitelenségem... na, ő már takargat. - van is mit... :)
az ottan a mézescsupor. :):):)
Amiből ki nyalnám a mézet

Jóó reggelt!!
Kihalt a nappali??
Baccus.. csajok.. rájöttem... ezek a pasik csak melóhelyről mernek garázdálkodni
Pedig mindennap begyújtok, hozom a kis reggelit, mit szólnátok ha 7végére kiadnám betévedt megfáradt idegeneknek??
Kihalt a nappali??
Baccus.. csajok.. rájöttem... ezek a pasik csak melóhelyről mernek garázdálkodni

Pedig mindennap begyújtok, hozom a kis reggelit, mit szólnátok ha 7végére kiadnám betévedt megfáradt idegeneknek??

Pedig ma különleges reggelire gondoltam....

Good Morning Starshine! (fú de rossz hangom van)
Magyarúl így van a szöveg:
Jó reggelt éjfél! Csillagfény helló!.........
ezt sosem értettem, hisz az első mondatban a starshine a csillagfény, akkor magyarban miért éjfél van?
ezt sosem értettem, hisz az első mondatban a starshine a csillagfény, akkor magyarban miért éjfél van?
inkább így legyen: good morning sunshine...starshine hello...
és akkor mondhatjuk, hogy: jó reggelt napfény...csillagfény hello:)
aki felhív, annak elénekelem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 07:29

Törölt felhasználó (69371)

Good Morning Starshine! (fú de rossz hangom van)
áldásom adom a businessre:) mit kell fizetniük érte?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 07:11

Jóó reggelt!!
Kihalt a nappali??
Kihalt a nappali??

mi ezt általánosban előadtuk, és úgy énekeltük, hogy: Jó reggelt éjfél! és egy angliában sokáig élő néni fordította le. vagyis ott született.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 08:45

inkább így legyen: good morning sunshine...starshine hello...

Háááát.. bedobjuk a közösbe oszt igyekezzék teljesíteni oszt jól van
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 08:46

áldásom adom a businessre:) mit kell fizetniük érte?

édes kicsi dakom...hát nem emlékszel a nyelvükön a tablettára? és mit gondolsz mit csináltak egész éjjel? szexeltek:) gondolod tudatában voltak egyáltalán, hogy mit énekelnek reggel a kocsiban, miközben a szél belekapott a hajukba? simán átírhatjuk
és duettben előadjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:00

mi ezt általánosban előadtuk, és úgy énekeltük, hogy: Jó reggelt éjfél! és egy angliában sokáig élő néni fordította le. vagyis ott született.
az jó lesz! én több hangszínben is tudok "énekelni"! gondolom Te szoprán vagy?!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:05

édes kicsi dakom...hát nem emlékszel a nyelvükön a tablettára? és mit gondolsz mit csináltak egész éjjel? szexeltek:) gondolod tudatában voltak egyáltalán, hogy mit énekelnek reggel a kocsiban, miközben a szél belekapott a hajukba? simán átírhatjuk
és duettben előadjuk

attól függ, hogy milyen magasra állsz, és hova esik a farkad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:06

az jó lesz! én több hangszínben is tudok "énekelni"! gondolom Te szoprán vagy?!

nézzenek oda! micsoda üzleti érzék
magadba szívtad volna a taljánból/tól?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:03

Háááát.. bedobjuk a közösbe oszt igyekezzék teljesíteni oszt jól van

gondolom akkor a furulya és az oboa is megy?! állni meg állok fel-fel magasra. :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:08

attól függ, hogy milyen magasra állsz, és hova esik a farkad

Na még picit visszabújok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

nézzenek oda! micsoda üzleti érzék
magadba szívtad volna a taljánból/tól?

mellékelem tudásom bizonyítékát
te is mellékelnéd a tiédet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:11

gondolom akkor a furulya és az oboa is megy?! állni meg állok fel-fel magasra. :)))
nagyon szép az ajkad! na és a fogad! mit mellékeljek?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:23

mellékelem tudásom bizonyítékát
te is mellékelnéd a tiédet?

a felállást...vagy a furulyádat...vagy a felállt furulyádat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 09:25

nagyon szép az ajkad! na és a fogad! mit mellékeljek?