nem sajnos.
legutóbb, mikor Te is itt voltál! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
legutóbb, mikor Te is itt voltál! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne háborogj Surda, inkább mind mi van Vivivel? Láttad vmikor?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 15:00
az én köszöntőm nem is teccet!
"fel vagyok háborodva!" :-)))
"fel vagyok háborodva!" :-)))
"fel vagyok háborodva!" :-))) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
naaaaa, elég már? rakd azt a koronát a fejemre végre
Teee!
valamit félreértettél!
tegnap küldtem, nem ma, és sztem Te azt olvastad is tegnap!
szóval küldenék én képet magamról, ha tudnám hová küldjem. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
valamit félreértettél!
tegnap küldtem, nem ma, és sztem Te azt olvastad is tegnap!
szóval küldenék én képet magamról, ha tudnám hová küldjem. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Soká és csak boldogságban élj Madame!!!
MmePrune[VIP]| ma 12:07
vazze...még nem is ittam, oszt már hülye vagyok...jó volt a poén
Válasz surdapapa üzenetére (162)
Hát ez mondjuk a válaszodból is láccik. Épp nagykorú lettél előtted az élet te meg holmi világbékét meg szeretetet akarsz amikor a nappali pasijaitól bármit megkaphatnál? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 14:01
vazze...még nem is ittam, oszt már hülye vagyok...jó volt a poén
Válasz surdapapa üzenetére (162)
Hát ez mondjuk a válaszodból is láccik. Épp nagykorú lettél előtted az élet te meg holmi világbékét meg szeretetet akarsz amikor a nappali pasijaitól bármit megkaphatnál? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is köszönöm
írok majd kívánságlistát
csupa teljesíthetetlen dolog: világbéke, a globális felmelegedés megállítása, szeretet, a brazil esőerdők kivágásának megakadályozása
írok majd kívánságlistát
csupa teljesíthetetlen dolog: világbéke, a globális felmelegedés megállítása, szeretet, a brazil esőerdők kivágásának megakadályozása
globális felmelegedés???
ugye Te nem!? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ugye Te nem!? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is köszönöm
írok majd kívánságlistát
írok majd kívánságlistát
naaaaa, elég már? rakd azt a koronát a fejemre végre
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
neked is köszönöm
írok majd kívánságlistát
írok majd kívánságlistát
neked is köszönöm
írok majd kívánságlistát
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 12:59
írok majd kívánságlistát
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog Születésnapot Szilva!
Mit kívánsz most, hogy végre nagykorú lettél és mindent szabad?
DE!!!
a születésnaposnak mindent lehet! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 13:59
a születésnaposnak mindent lehet! :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
köszönöm
huh, király, ha az embernek születésnapja van...az egyszavas köszönöm hszek nem minősülnek pontgyűjtésnek, ugye???
huh, király, ha az embernek születésnapja van...az egyszavas köszönöm hszek nem minősülnek pontgyűjtésnek, ugye???
köszönöm
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként.. spapa: nincs üzi Tőled a levelesládámban
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 13:41
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól van na.. nem ceressem a rivós pasikat... dolgoztam.. most értem haza .. majd most fogom olvasni
Hát Én Rólad meg egyet sem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 12:07
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
moncajca!
végig néztem az összes oldalt a képtárban. 2 képet találtam Rólad!
Jól van na.. nem ceressem a rivós pasikat... dolgoztam.. most értem haza .. majd most fogom olvasni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:44
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
felháborodott! orrfelhúzós szmájli!
az én privim még válaszra se méltattad!
az én privim még válaszra se méltattad!
Exuram is halak.. férfiben az valami borzalom...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:38
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztem meg hal! (02.22-03.20)
Halak nő: Mindig a megfelelő lépést teszed, a megfelelő dolgokat mondod, és megfelelő környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid. A vízágyban, vagy a forró kádban. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak.
Halak nő: Mindig a megfelelő lépést teszed, a megfelelő dolgokat mondod, és megfelelő környezetet teremtesz. Szexuális szempontból elég liberális felfogású vagy, az erotika tárházának széles skáláját kedveled. Ha párod fantáziái megegyeznek a tiéddel, az aktus igen forróvá válhat. Csak ritkán mondasz nemet bármire, amit a szerelmed javasol! Kedvenc helyeid. A vízágyban, vagy a forró kádban. Legjobb szexpartnerek: Rák, Skorpió, Bak, Halak.
Boldog Születésnapot Szilva!
Isten eltessen sokaig!
moncajca!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:24
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
"Adódhatnak dolgok, amelyeket talán nehezére esik megtenni, de adott szava kötelezi. A korábbinál némiképpen feszültebb időszakra számíthat, igyekezzen, anyagi helyzetét stabilizálni, és ne kezdjen nagy anyagi tehertétellel járó vállalkozásokba. Ne kapkodjon, legyen türelme kivárni a változásokat." (mai napra)
köszönöm

Gennyzsakszem

Zsoltkó
Monica Lion