Ááááá....a 666 az, amire Te gondolsz...addigra viszont bele fogok unni...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:38

Ez ördögi ép ezért ne hagyd magad ma, adj bele apait anyait össze kell neki jönni.

akkor én számoljam a végig orál mentes napjaim???
sokkalta nagyobb szám jönne ki.
most örülj ennyinek is! biztos vagyok benne, h most ez Tőle nagy teljesítmény! várj türelemmel! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:29
sokkalta nagyobb szám jönne ki.
most örülj ennyinek is! biztos vagyok benne, h most ez Tőle nagy teljesítmény! várj türelemmel! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,nejemtől...és jó volt...de én a számolást puncimentes napban végzem.....
és az 66.
és az 66.
Köszi, ajándékot elfogadok, de fizetni NEM fogok érte!!!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:31

Nem vagyok híve a szolgáltatássként igénybe vett örömszerzésnek de ha ezt így folytatod gyüjtést fogunk szervezni neked és befizetünk a városod 3 legjobb örömlányára:)
Ez ördögi ép ezért ne hagyd magad ma, adj bele apait anyait össze kell neki jönni.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:29

és az 66.
és az 66.

Vad a 100. napra gyúr! akkor az összes nappalis hölgynek kényeztetnie kell Őt!!! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vagyok híve a szolgáltatássként igénybe vett örömszerzésnek de ha ezt így folytatod gyüjtést fogunk szervezni neked és befizetünk a városod 3 legjobb örömlányára:)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:12
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Pedig elég sokat vagyok itt-ott.....
a mai a 66. nap....úgyhogy számolok tovább....
a mai a 66. nap....úgyhogy számolok tovább....
és az 66. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:21
és az 66. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

oboaszóló???
na az a szopás! :-)))
najadtől kaptad?
és virtuóz szóló volt legalább?
azért akkor most már 2 fajta számolást kell alkalmaznod!
egy jó szopás után megérdemelné a számlázó a 0-ra állítást!!!
najadtől kaptad?

nejedtől
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:21

oboaszóló???
najadtől kaptad?
najadtől kaptad?

oboaszóló???
najadtől kaptad?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:13
najadtől kaptad?

Szia SPapa!
Nejem nem volt még apáca....de sajnos a hétvége is eredménytelenül telt......igaz, oboaszóló az volt....
de ez akkor is a 66. puncimentes nap....
Nejem nem volt még apáca....de sajnos a hétvége is eredménytelenül telt......igaz, oboaszóló az volt....
de ez akkor is a 66. puncimentes nap....
Szia SPapa!
de ez akkor is a 66. puncimentes nap.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 10:48
de ez akkor is a 66. puncimentes nap.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

remélem találkoztál olyannal aki Veled nem volt apáca! így lenullázhattad a számlálót!
Szia!
a mai a 66. nap....úgyhogy számolok tovább.... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
a mai a 66. nap....úgyhogy számolok tovább.... (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ahogy Téged ismerlek biztos!
ahogy magam pláne biztos!
f*sz feláll
ész megáll!!! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:04
ahogy magam pláne biztos!
f*sz feláll
ész megáll!!! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Télleg ilyenek vagyunk?
Isten megteremté Ádámot, és imigyen szóla néki:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni.
És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr:
- Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni.
- Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik
én is aztat hittem, h Szilva Rád gondolt ...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
majd a lotyókám megválaszolja, mert az eredeti kérdés az övé!
(Ez egy válasz palipali üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 10:59

Levágattam a hajam. De aztán megnőtt újra . De úgy tetszik ez a procedúra, hogy rendszeresen megismételjük. Perverzek vagyunk?

Télleg ilyenek vagyunk?
Nem holnap lesz a szülinapom, de azért kösz..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 09:54

hilfe!!!!! egy jó barátomnak holnap lesz a szülinapja, és szeretnék neki egy dalt énekelni, majd elküldeném neki mail-ben...de mit????
férfi, nálam idősebb, és értékeli a hangomat
szóval ötletet várok...valami igazi retro magyar dal legyen

nem félreolvasni!-nekem már csak zárójelben üzensz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 23:50

Törölt felhasználó (21812)

De szemét vagy, hogy olyat írsz, ami kíváncsivá tesz, és legszívesebben felmennék msn-re. DE nekem is fáj már a szemem, a csuklóm (nem félreolvasni!) pedig megint bedagadt, úgyhogy inkább megyek szunyálni.
Betegen az ember nem szokott hasznos dolgokat csinálni, hanem pihen és gyógyulgat. Pihenj és gyógyulgass!
Jó éjt mindenkinek!
Betegen az ember nem szokott hasznos dolgokat csinálni, hanem pihen és gyógyulgat. Pihenj és gyógyulgass!
Jó éjt mindenkinek!
Levágattam a hajam. De aztán megnőtt újra . De úgy tetszik ez a procedúra, hogy rendszeresen megismételjük. Perverzek vagyunk?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 08:31

ja erre válaszoltam:charlotte #22887 | 2007.03.01
A ma esti kérdésem:
(arról jutott eszembe, hogy Surdi nagyon vágyik egy nyelvpiercinges szopásra)
Szóval volt-e olyan, hogy a testeteken kizárólag a partneretek kívánságára változtattatok valamit, holott ti nem akartátok igazán (pl. szőrtelenítés, tetkó, piercing, vagy valamilyen ruhadarab viselése, stb).
És ha igen, mi lett a végkifejlet?
A ma esti kérdésem:
(arról jutott eszembe, hogy Surdi nagyon vágyik egy nyelvpiercinges szopásra)
Szóval volt-e olyan, hogy a testeteken kizárólag a partneretek kívánságára változtattatok valamit, holott ti nem akartátok igazán (pl. szőrtelenítés, tetkó, piercing, vagy valamilyen ruhadarab viselése, stb).
És ha igen, mi lett a végkifejlet?
a Te szülinapodkor elküldtem a dalszövegét a nem csak a 20 éveseké a világ-nak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 09:54

hilfe!!!!! egy jó barátomnak holnap lesz a szülinapja, és szeretnék neki egy dalt énekelni, majd elküldeném neki mail-ben...de mit????
szóval ötletet várok...valami igazi retro magyar dal legyen

remélem találkoztál olyannal aki Veled nem volt apáca! így lenullázhattad a számlálót!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)